Biriyle bulustum, bir suredir konusuyorduk. O teklif etti kahve icelim diye. Bulustuk bir yerde. Kahve 40 liraydi. Birer kahve içtik.
Bende bir sey demedim hesap, konusunda o da bir sey demedi. Yani ben odeyeyim demedi ya da herkes kendi ödesin gibi bir sey konusmadik. Sonra ben kasaya gideyim dedi. O ismarliyor diye dusundum. Gitti odedi, ordan bana baktı.
Bende kalktim. Kasaya yanina gittim, elinde de fiş vardı. Ordan da gidelim anlaminda bir hamle yaptim bir iki adim attik beraber. Arkamdan kasadaki eleman hanimefendi hesabi ödemediniz dedi.
Kalabalikta bir yerdi. O kadar insanin içinde arkamdan elemana bunu soylettirmis oldu yanimdaki kişi. Bende bozuntuya vermeden dondum. 40 lirami ödedim ciktik mekandan.
Ben kasaya gideyim derken hepsini ödedi sandim ama odememis. Bana bunu soylemedi kasaya giderken. Benden olsun demedi, herkes kendi odesin diye de konusmadik. Zaten ayrilacaktik kahveden sonra.
Bir 5-10 dk yuruyelim mi istersen dedi. Yok ben burdan ayrilayim, zaten oyle konusmustuk dedim ayrildik. Yaptigi sizce ayip degil mi? Hesabi odeyip odememesinde degilim hesabimi odemek,40 lira hatta butun hesabi benim ödemem beni fakir yapmaz.
Mesele orada kucuk dustum biraz. Erkekle, bulustu yedi icti, odemedi gibi duruma dustum sanki. Boyle yapmaya hakki yoktu bence.
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Kahve & Keyif
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence onun ödemesi lazım
Eğer buluştuğunuz kişi beklenmedik bir şekilde hesabı ödemediyse, bu durum sizin için rahatsız edici olabilir. Bu tür bir davranış hoş karşılanmayan bir durumdur ve sizi olumsuz etkilemiş olabilir.
Bir ilişkide veya buluşmada karşılıklı saygı ve dürüstlük önemlidir. Eğer karşınızdaki kişi anlaşılmaz bir şekilde hesabı ödememişse veya sizi bu duruma düşürmüşse, bu davranışın kabul edilebilir olmadığını belirtebilir ve sizi rahatsız ettiğini ifade edebilirsiniz.
Böyle bir durumla karşılaştıysanız, duygularınızı ve sizi etkileyen bu durumu karşınızdaki kişiyle açıkça paylaşmak önemlidir. Bu tür durumlarda iletişim kurmak ve sınırlarınızı belirtmek, gelecekte benzer durumların tekrarlanmasını önleyebilir ve karşınızdaki kişinin davranışları hakkında fikir sahibi olmasına yardımcı olabilir.
Abo 40 tl için yaptığı şeye bak. Allah kurtarmış seni. Parasında değilim yoksa herkesin iyi kötü parası var ödersin. Ama jest olsun diye ödemesi gerekiyor. Ben olsam yüzüne bakmam ödemeye gitmiş bir tanesini ödemiş okurken sinirlendim
Öküz herif
Böyle angutları nerden buluyorsunuz çok merak ediyorum. Yemin ederim okurken ben utandım ondan sonra nasıl yüzüne bakabildi arkadaş benim aklım bunu almıyor
Angutun biride aşağıda uzunca yazmış birdr avel
Yeni nesil erkekleri inan bende anlamiyorum... kendisine bir sey de demedim ayrildim. Simdi konuşmasam, engellesem cevresine kizin hesabını ödemedim, odettirdim diye bir daha bulusmadi, engelledi diye ortalikta dolasir...
Kendisine bir sey demedim ayrildim derken o andan bahsediyorum. Niye boyle yaptin vs demedim. O an biraz sinirlendim ve yanından uzaklasmak istedim bir an önce. Bana haber verseydin, herkesin kendi ödeyeceğini soyleseydin bu duruma dusmezdim bs derdim ama kal geldi sanki. Sadece yanindan gitmek istedim. Simdi de konusmasam, engellesem boyle hesabi odemedim de engelledi triplerine girebilir
Aynen yeni nesil çok değişik cidden. Beni dinlersen ne engelle ne de bir iletişim kurma görmezden gelip yok say derim ayıp onun ayıbıdır kim ne derse desin isterse olay 2 tl olsun miktar değil önemli olan. Burdan bariz belli ruhsuz öküzün biri olduğu
Ne tribine girerse girsin umrunda mı?
40 lira için bunu yapan 100 lira için herkesi satar.
Sen çok haklısın ben olsam laf atardım çaktırmadan eleman seslendiğinde ise evet biraz bozulurdum ama arayı laf atarak bozardim yani geçmiş olsun canım şimdiden ne insan oldgunu öğrendin yolunu çizdin
Ayıp etmiş. Neden kahveye davet ediyor. Hani ödemeli de demiyorum
Ama habersiz sadece kendisininkini ödemesi ve söylememesi çok yanlış.
Ayıp etmiş sana
Çok ayıp yahu embesilmiş tam
Böyle odunları nereden bulursunuz hayret