Taciz etti? Yanıma geldi?

Apartmanda komşumuz bir adam beni sevgilimle avm de gördü sevgilim boynumu öperken son anda fark ettim. Ertesi gün çardakta otururken geldi yanıma nasılsın ya filan dedi oturdu. Ben de iyiyim siz filan dedim telefonda sevgilimle yazismaya devam ettim bakmayarak. Sevgilinle mi konusuyorsun kız dedi sırıttı sizi neden ilgilendiriyor dedim sertçe. Sevgilinin yaninda kedi gibiydin bize caka mi satiyosun dedi ne yaptığınızı gördüm orada dedi. Ailen de kızim namuslu zannediyor peh peh peh dedi. Sizi alakadar etmez istediğimi yaparım özgür biriyim dedim kalktim gidicektim. K. bakma çok güzel bir kızsın etkiliyorsun adamı engel olamıyorum gözlerine yüzüne fiziğine için gidiyor sende beni anla o çocukla görünce sinir oldum seni istiyorum dedi. Yaşından basindan utan ya dedim benim yasimda kiizin var evlisin dediğin kelimelere bak sabrimi zorlama esine söylerim bunlari deyip sinirle uzaklastim. Umarım pesimi birakir bir dahakine ses kaydi filan mi almam gerekiyor daha iyi delil olmasi için rahatsiz etmesini istemiyorum?

Taciz etti? Yanıma geldi?