AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
157Cevap
Çirkin olmak suç değil kimsede kendine durup dururken çirkin demez insanlar acımasız sadece onlar böyle düşündürüyolar
İnsanlar dusunuyorlar bu yuzden takinti haline geldi zaten dogru soyluyorsunuz
Biliyorum bende bu durumdan çok özgüven eksikligi yasamistim eskiden
Nasil gecti peki
Bana mesaj atsana :) merak etme seninle dalga geçicek kadar adi biri degilim
niye suç olsun ki, her insanın güzel yanları vardır. aslında nefsani bakmazsak, her yönüyle güzeldir,, sevmek için bahane arayan, o güzel yanı bulur sever, sevmek istemeyen de , bir tane kusur bulur yine sevmez. herşey bir imtihan
Burdan beni aceleye getiren babama sesleniyorum.
Baba nolurdu 10 dk daha tutaydın?
Açık sözlülük güzelll... :)))
Cirkin olmak suc degil imtihan. Allah sana bir zorluk vermisse beraberinde bir kolaylik verir. Allah in kullarindan istedigi sabretmesi ve iman etmeleridir
+ sonsuz
Asla zaten çirkinlik ve güzellik kavramlarının doğruluğuna bile inanmıyorum
Allahın verdi surete öyle deneme hem şöyle düşün senin bahtın açık olur belki eşin gönlüne göre olur bak dünyada çirkin ve güzel kavram larının olması ve çirkin bahtı denilen olayın bir nedeni var
Ben esimin yakisikli vs olmasini istemiyorum cunku biliyorum haketmedigimi. Ama cirkin sansi bile yok bende orasi ayri mesele. Guzeller her zaman bir adik onde burdaki adaletsizlikten yakiniyorum
Hak etmediği düşündüren şeyne sana
Cirkinim yani her sey dengi dengine
Oyunden çirkin güzel kavramı var ikintaraf iyi olmucak ki bişey lar güzel çirkine güzelliği öğeretir çirkin güzele gerçeklerle yaşamayı
hayır çirkin olmak suç değil ruhun çirkin olmasın onun çaresi yok canım
Dışı güzel olmayanın içinin bir önemi yok bu zamanda
ahh be gülüm neyse sustum. birgun emin ol karşına doğru biri cıkackır üzülme herkesin nasibi var bu dunyada
İnsallah ama bize de standartlardan dusuk erkekler geliyor bazi kizlar mukemmel erkeklerle beraberken
tamamen sans işi kısmet işi
bende kendimi çirkin buluyorum hele de çevremdekilere bakınca ama yapacak birşey yok yaşamaya devam
Aynen cevremde tonlarca guzel kiz var
Yapacak hiçbir şey yok aynı durumdayız bende kötü hissediyorum kendimi bazen dayanılmaz oluyor ama elbet seven çıkar diye bekliyoruz işteeee...
Ya cikmazsa? Her ihtimali dusunuyorum ondan cok uzuluyorum
Sıkma canını lütfen, benim öyle dediğime bakma eminim sende çok güzel birisin böyle düşünme eğer çok canın sıkılıyorsa küçük rötuşlarla daha iyi hissedersin kendini saçını değiştir tarzını değiştir en basit örnekle
Kendini çirkin, ezik hissedersen o senin suçun. Kendine güvenmezsen yine senin suçun.
Cevremin dis gorunusumun hic mi sucu yok? Beni bu hale getiren onlar
O zaman onlardan uzaklaşmak en iyi fikir.
Bu Düşünceye seni sokuyorlarsa, o çevrenden uzaklaşacaksın.
Birakin bu isleri ya para herseyi cozuyor dahasina gerek yok...
Evet estetik yaptiricam zaten
Neden ki sonucta sen allahin verdigi tipi degistirmek istiyosun bence haline sukret ne zor durumda olan kisiler var
Fiziğe dayalı göreceli bir durum. Kime göre? Neye göre?
Genele gore
Tanrı çirkini yaratsin , sonra çirkin insan aciz gibi yaşasinbu devirde..
Tanrı suçlu !!
Hayir bence herkes hakettigini yasiyor
Herkesin hakettiği hayatı tanrımı belirliyor?
Evet kader
cirkinlik ya da güzellik relative bir durum bana göre irkin olan sana göre güzel olabilir o yuzden bir suc ya da bir basarı olarak görülmemeli cirkinlik değil fakat cahillik bir suçtur bence
Ben çirkinleri severim ve asla güzel bir kızla beraber olmam çünkü onlar değer kıymet bilmezler popları havadadır uğraşamam
'Cirkin diye sevmek' ne kadar da asagilayici bir cumle
ahaha manyak mısın sen?
Evet
belli belli ne kadar kötü düşüncelisin illa öyle anlamak zorundamısın
Evet evet aynen
Kardeşim gerçekten bu güne kadar çirkin dediğim herkes öyle bir değişti ki yemin ederim model gibi oldular kendimize biraz bakmamız lazım ;)
Estetikle bakimla herkes guzel olur bakimsiz haliyle yuzune bakilmayacak bir ton insan var
Bakmazsan bakılmaz tabi niye bakılsın ki?
https://i.hizliresim.com/AAnO7q.gif
!!!
Belki çirkin olmak senin elinde olan bişey değil ama güzel olmaya çabalamadan bunu söylüyorsan yanılıyorsun çünkü çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır.
Cabaladim ama olmadi
Demek ki yeterince çabalamamışsın.
haha kim ne diyorsa yalan...
Her insanın yaradılışı güzel...
adaletsizlik bence güzel varkeb cirkinin sucu ne zengin varken fakirin sucu ne !
evet dürüstçe suç
bankacı olsanda
maddi sorunun olmasada
dürüst olsanda yalanda söylemesen
180 boy 95 kilo olunca yanlız olursun sevgilin olma
Tipin yok diyorlar ama ben kendimi brad pitt gibi görüyorum gerisi umurumda değil
İyi de hiç mi uzulmuyorsun
Hayır neden üzüleyim sana tipsiz falan diyen insanları takma barışık ol kendınle
kimseye güzel görünmek zorunda değilsin
bulaşık ol ukala ol çatlasınlar:d
Ukala olursam neyine ukalalik derler
desinler işte. çatlasınlar sinir olsunlar
Guzelliginin olmasi sana bir avantaj kazandirmaz ayrica guzellik gorecelidir
Kazandirmaz mi? Her zaman bir adim ondeler
Hic bir adim onde olmadim :)
Kizlar icin oyle
Kizlar icinde degisen pek bir durum yok gibi
Suç değil tabi ki belki biraz şanssızlık ama diğer özelliklerini geliştirerek (kültür seviyen) üstün yönlerini artırabilirsin
kader , şans.. çirkin olduğunu düşünüyorsan buna alışmak zorundasın..
kendini öyle kabul et
Şans dimi iste buna uzuluyorum ne kadar şanssizim
Bende cirkinim sivilce dolu yüzüm ama mutluyum beni seven bir ailem var başka kimsenin sözü umrumda değil sende takma eden bulur benle dalga gecen herkesin yüzü benden beter oldu ALlah büyük
Sivilce vs degil butunun guzeldir belki. Benim ailemin icindekiler bile dalga geciyor sen sanslisin yine
Beni sivilceleri b*k ediyor babam da dalga geçiyor ama annem geçmiyor bitek takmiyorum sen nasıl tipsizsin ki sivilceliler dipsiz olur sende var mı
Hayir yok canim
tamam o zaman sorun yok
Tek sivilce sorun olsa keske ah
en büyük sorun sivilce takma kafana her güzelin kusuru vardır. benim sivilce senin belki burnun büyüktür yani önemli değil beni bu halimde seven bile var ama tipik değilim sivilceliyim
Beni seven bile yok
yok be ne tipsiz arkadaşlarım var benden çok kişiyle çıktılar takma kafana ayrıca tip önemli değil zeki olduktan sonra
bakın inanınki sivilcelerden kurtulmanın yolu var 6 aylık bir sabır gerektiren ilaç kullanıcaksınız roaccutane diye cildiniz baby face olacak gidip bir cildiyeye muayene yazsın size roaccutane'yi inanın Allahım iyiki bu tedaviyi uygulamışım diyiceksiniz inanınki. dediğimi unutmayın sakın ha sakın çok çok mutlu olacaksınız.
Kaç kez denedim izler kaldı geçmiyor
cok kotu bir imtihan :/ bende cirkinim hergunum eziyetle gecti yillarca artik evden bile cikmiyorum
Bende oyle olucam su okul bir bitsin de.
Allah yardimcimiz olsun :/ ne arayan ne soran var yalniz olucez
Pek bilgim yok ama allah vermisse vardır bir sebebi
Kimse kimsenin günahından sorumlu değil. Yani Naturalizm'le estetik yargıları şekillendiremeyiz.
Kardeşim Hiç Alakası Yok Parasız Olmak Suç... Maymun Gibi Ol Altında Lüks Araban Olsun Marka Giyimler Giy Elde Edemeyeceğin Kız Çok Azdır...
çirkin olabilirsiniz sorun olmaz ama hem çirkin hem kötü huyluysa kimse istemez
Ama guzel ve kotu huylular isteniyor
güzellige bakıp aldananlarda çok evet
bunun anne ve babanın genleriyle alakalı olduğunu düşünüyorum.
Genlerinde iyi ozellikler var ama bende kotu genler toplanmis nasil bir sanssizliksa
İnsanların senin düşünce sistemini ele geçirmesine izin verme. Sen kendini güzel hisset. En önemlisi bu.
Yoo. bende at hirsizi gibiyim ama bunun bir suçtan ötürü olduğunu ya da cezalandirildigimi düşünmüyorum. Herşey bir sinavdir bu dünyada.
değil güzel olmak suç bence... kendimi çok suçlu hissediyorum =/
Egoya bak.
Egoistleri hiç sevmem Egoyu da
Kendini sevmiyorsun demek
Offff Egoist değilim beee
Guzel olmak suc kendimi suclu hissediyorum diyorsunuz bide egoist degilim diyorsunuz 😃
Ama şimdi şöyle ben olanı söyledim yani insan kendine mesela çirkin dese o da mı egositlik? ben tatlıysam napoayım yani :D
Cok mukemmelsiniz bayim devam edinn
eksi atmış hemen
Ben atmadim 😃
iyi Aferin :)
hiçde öyle bişey yok çirkin bir kız çok daha seksi olabiliyor başıma geldi biliyorum emin ol ama kendinle barışık olmalısın
fotonu atsan bir o kadar çok insan tanıdım ki kendine çirkin diyip kleopatralara benziyen
Kendimi biliyorum sagolun
peki sen bilirsin sadece merak etim :/
Ne diyon l*n değişik
https://youtu.be/2jHR5996a5MDeğil ama yakışıklı olur seninki dert etme kuzenim cirkindi kıvanç tatlıtug gibi biriyle evli
Benim amacim yakisikli birini bulmak degil bana hakaret edilmemesi bakin siz kuzeninize ne de guzel hakaret ediyorsunuz
Çirkin insanlardan çok çektim kendilerini çirkin oldukları halde kainat güzeli gibi hissediyorlar
Bende hic sevmem o tipleri herkes dengi dengine
azuahahha :)
anlamıyorum Allah herkesi ayrı bir güzellikte yaratmıştır. he yüz güzelliği çok önemli değil önemli olan kalbin güzelmi
Kalbimde guzel degil cunku mutsuzum kimseyi sevemiyorum ilgilebmiyorum bu yuzden
güvenmeye çalış bence
Aslaa.. Başkasının işlediği suçtan bir başkası mesul olmaz öyle bişey yoktur
çirkin insan yoktur bakımsız insan vardır Allahın yaratığı hiç birşey çirkin değilddir
Saçmalama çirkn olduğuna da inanmıyorum dertlesmek istersen konuşabilirız
İnsan olmaya çalışan herkez kahramandır.. dış görünüşün güzel veya kötü olmasi biryere kadar bence.
Güzellik göreceli bir kavramdır kendin hakkında düşünüyorsan düşünme
Türk ceza kanunda 63 madde 5 fıkra 17 satır derki : koy dötüne rahman gitsin
Kimsenin kendisi seçmedi bu yüzü sana çirkin diyenler özel üretimmiymiş :/ takma nana bak mutlu olursun :)
Bağırarak söylüyorum. Kesinlikle değil allah kimseyi çirkin yaratmaz ve öyle gorsek bile öyle olmayı kimse istemedi.
Tamamen saçmalık. Kime göre neye göre çirkin? "Güzelliğin an para etmez, şu bendeki aşk olmasa.."
Bakin bu sozde bile cirkinlik kavrami var. Genele gore guzel olmal var bir kisi icin guzel. olmak benim icin bir sey ifade etmez.
O zaman şöyle söyliyim, Mecnun'a Leyla gibi çirkin bir kızla neden evlenmek istiyorsun diye sorduklarında; "Siz onu bir de benim gözümden görün" der. Nasıl göründüğü değil nasıl baktığındın önemli olan yani.
Bende diyorumki benim icin bir kisinin beni guzel gormesinin onemi yok genel guzel gormeli ki bana deger verilsin
O zaman boş hayallere kapılmışsın derim.
neden çirkin olsun Allahın yarattığına kimse cirkin diyemez
üzülmeeee herkes güzel olsa dünya hiç çeklirmi yaaa.. bizde çirkiniz
çirkin olmak suç değil bakımlı olarak bu durumu amorti edebilrsin
güzel olunca erkeklerin peşinden koşacaksın cehenneme gitmek için acele etme. allah ödül vermiş daha az günaha giriyon. yoksa insanlar zaptedilmezler.
Erkeklerin pesimden kosmasi kotu bir sey mi? Yanlis bir sey yapmadigim surece
merak etme insanlar buraya yaşamaya değil ölmeye geldiler. dünyayı sevmeyeceksin ve buraya ait olduğunu hissetmeyeceksin. sana bunu Allah yaptı. dileseydi başka aileden ve başka bir milletten yaratabilirdi.
Keske baska bir aileden yaratsaydi belki guzel olurdum
haklısın ama hayat iki taraflı. hakikatler acı insanlara özenirsen isyan edersin. senin durumunda olan milyarlarca insan var. işin kolay değil ama isyan etsen bile hiç birşey değişmeyecek.
fiziksel olarak çirkin olsan nee güzel olsan ne? için güzel mi ona bak sen. gerisi hikaye
Sans senin sucun ne olabilirki...
Sadece kendini ezik his etme birazda bakimli ol...
İstediğin kadar güzel ol yine de senden güzelleri olacaktır; ne kadar çirkin olursan ol yine de senden çirkin birisi olacaktır.
suç ama anannın babanın suçu çirkinsen çocuk yapıp onunda hayatını b*k etmicen
Annem guzel babamda fena degil aslinda
haydaa :)) genelde genlerle alakası vardır bu işin o yüzden dedim
Ya cidden genlerde guzel amcamlar dayimlar teyzemler falan renkli gozlu sarisin vs ama ben.. Cidden cok sanssizim
bence kendi kendine kuruntu yapıyorsun eminim kendi düşündüğünden daha güzelsindir
Güzeli Allah yarattığı gibi cirkinide Allah yarattı neden suç olsun kimini güzelliğiyle imtihan eder kimini cirkinligiyle.
Çirkin olmak suç değil
Bakımsız olmak suç
Hem çirkin kız yoktur
Bakımsız kız vardır
Yalaan
Teknoloji gelişti
Estetik cerrahi gelişti
Güzellik salonları açıldı
Yap bişeyler
Çirkin kalmak kader değil
Estetik yaptiricam zaten
Nerene
Burun + elmacik kemigi + dudak
Wow
Before after resimleri yaparsın artık 😃
Estetikten bile umutlu degilim 😃
Düzgün bir yerde düzgün bir doktora yaptır
Kendini bu kadar yerme
Kısacık bir hayat zaten inşallah ebedi hayatımız güzel olsun. Ayrıca çirkinlik/güzellik göreceli bir kavram.