Çirkin olmak suç mu? Yoksa Allah ın bize verdiği bir ceza mı? Yani eskiden anne babamızın işlediği günahlardan çocuk çirkin olabilir mi? Ne düsünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılÇirkin diye birsey yoktur bakimsiz Kadin ve Erkek vardir , Bence.. Kiloluysan kilo verirsin, Spor yaparak fit olursun , Saclarin kotuyse boyarsin veya kestirirsin , Örersin , Boyun kisaysa illaki boyuna gore bir sevgili bulursun veya seni seven birisini, Yuzun kotuyse sivilceliyse , Yagliysa doktora gidersin bircok ilac var Aknetrent olabilir ornek olarak.. onu kullanirsin belirli bir sure sonra duzelir , Tirnaklarin kotuyse kesersin sekil verirsin baska birseyler daha yapiliyorda onu bilmiyorum :) Herneyse fizikle ilgili bir sorun olmasin bence kimsenin kafasinda duzelir hersey ama Ya karakter , Onu duzelttirebilecegin biryer var mı :)
212 Yorumla
Soran+1 yılDogru bu dedikleriniz yaptim ama elde var sifir karakterim de cok kotu degil aslinda ama bunun bir onemi yok
- +1 yıl
Elde var sifir derken neyi kastediyorsun yani
Soran+1 yılYani yine cirkinim
- +1 yıl
Cirkin olmanin ne gibi bir olumsuz yonunu gordun ki
Soran+1 yılHic sevilmedim deger gormedim iltifat almadim mesela
- +1 yıl
Belki bu sozumu olumlu karsilamiycaksin ama Erkeklerin cogu tipe bakar Eglencesine bakar , Zaman gecirir guzel ve bakimli kizlarla ama En sonunda Hanim olan onlara bagli olan kizlarla evlenirler Cunku diger kizlardan onlara hayir gelmez seninde bir farkin olmali tip olarak degilde karakter olarak :)
Soran+1 yılEvlendikten 10 yil sonrada giderler guzel kizlarla aldatirlar her zaman boyle olur olan cirkin ama karakterli kiza olur
- +1 yıl
hep karamsarsin sende ama :) Benimde etrafimda kimse yok ilgi gosteren seven ama mutluyum kendimi seviyorum Baskalarinin seni uzmesine veya mutlu etmesine izin verme bak ben oyleyim oyle yapiyorum sadece kendimi kendim uzup kendim mutlu oluyorum :) Biraz cabalaman lazim birseyler icinde ama demi :)
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Birsey sormak paylasmak istersen Mesaj atabilirsin yardimci olmaya anlamaya calisirim seni :)
Soran+1 yılPeki tesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim :)
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 742 cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin insan yoktur. Çirkin-güzel diye nankör insanoğlu ayrım yapar sadece. Allah her şeye kadir , her şeyin en iyisini yaratır. Onun yarattıklarına nasıl çirkin diyebiliriz ? şu an bir tane robot kol yapmak için yüzlerce mühendis ve bilim adamı bir araya geliyor iken , nasıl olur da Allah'ın mucizesi , yarattığı insana çirkin diyebiliriz ki? Bizim haddimize değil yaratılana çirkin demek ! böyle nankörce çirkin diyebilmek için daha iyisini yapmak gerekiyor ki sence bu mümkün mü? KESİNLİKLE İMKANSIZ.
20 Yorumla
+1 yılbenim için dış görünüş çok önemli çirkin birisi sevgilim olamaz peki ben güzeliyim pek deyil ama bende jenniffer lopez deyilim brad pitttemi istemicem? odaayrı bir çelişki. herneyse ne kadar yanlış olsada benim görüşüm bu yönde. senin soruna gelecek olursak doğarken elimize katolok verselerdi adriana lima yı seçerdim. ama mal bu!! yapacak bişey yok.
03 Yorumla
Soran+1 yılYapacak bir sey olmamasi uzen ve bu yuzden yargilanmak
- +1 yıl
Sen kimsin l*n amele hareketlere bak egoya bak yüzsüz tipsiz
- +1 yıl
asıl sen kimsin ki bana hakaretb ediyosun bu benim görüşüm düşüncem yanlış veya doğru olabilir ve bu sana hakaret etme hakkı vermez. haddini bil. hangi yarana değdimde gocundun bu kadar aceba?
- Diğer konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek tipi onemsemezki ayrica dis gorunusun bir onemi yok. Sen buraya bir gel turkiyede begenmediginiz o kekolar burada ne guzel kizlari goturuyor :) tip onemsiz 2 makyaj yap fistik gibiolursun
02 Yorumla
Soran+1 yılYaptim ya yaptim olmuyor
- +1 yıl
Dunyadaki tek onemli sey bu mu sence. İyi yönlerine odaklan illaki vardir
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
155Cevap
Defalarca söyledim yine soyluyörümcek yüzü gülen 40 günde doyulur da huyu güzele 40 yılda doyulmaz. Huyu güzel olsun, inancın kuvvetli olsun gerisi mühim değil. Allah esin güzelini değil hayirlisini versin.
114 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle birini istiyorum ama herkes ozellikle erkekler tiple yargiliyor bu bir gercek disini begenmediginiz birinin icini merak etmezsiniz bile.
Soran+1 yılAnladim kusura bakmayin sizin icin kotu bir sey soylemek icin demedim hani yanlis anlamayin lutfen. Evet oyle ama iste ya Allah beni sevmedigi icin cirkinsem diyorum
Soran+1 yılBu saatten sonra sevmez cok mutsuzum isyan ediyorum
Soran+1 yılYapicam insallah zor olsada
Soran+1 yılHayir 19
Soran+1 yılİnsallah sagolun 😊
Soran+1 yılAy çok tesekkur ederim sizinde :)
valla bana kalırsa bu çirkinliği 20 yaş altı sorun ediyor genelde. sana tutup buran çirkin şuran çirkin diyenlerle de işin olmasın zaten. hiç canını sıkma moralini bozma. bu insanın elinde olan bir şey değil ki bununla övünesin. birinin kendiyle güzel diye övünmesi bununla gurur duyması çok saçma değil mi sizce de? adama sorarlar kendini kendin mi yaptın da övünüyorsun diye.
17 Yorumla
Soran+1 yılAma guzellik insana guven verir mutluluk verir ve 20 yas ustu insanlarda guzellik arar
Soran+1 yılOyle olmasam cevremdekiler oyle demezdi
- +1 yıl
belki seni kıskanıyorlardır nereden biliyorsun? kadınlar arasında hep bir rekabet var zaten bu artık kesinleşmiş bir durum. sürekli birbirlerinden üstün olma derdindeler. sana tutup "canım sen çok çirkinsin yaa" diyen bir arkadaşın varsa onunla muhabbetini azaltmanı tavsiye ederim. arkadaş dediğin destek olur güç verir güven verir. senin sürekli motivasyonunu düşüreceklerse onlarla konuşmanın ne anlamı var ki? güzellik de görecelidir ayrıca kişiye göre değişir. ben hala çok abarttığını düşünüyorum.
Soran+1 yılGenellikle erkekler diyor. ya dusunun ibrahimovic diye bir futbolcu mu ne varmis ayni sen diyip dalga geciyorlar dalga gecenlerde 19 20 yasinda 12 13 yasindaki ergen degiller yani. Kizlarda guluyor hic destek olmuyor yani. Genel olarak boyle.
Soran+1 yılTek yapabildigim sey aglamak cok gucsuzum
Diğer konusunda 11,8b cevap paylaştı. Çirkin olmanın günahla sevapla ilişkisi yoktur. Suç olsaydı şimdi cezaevinde olman gerekirdi..:)) Neyse kendine acımaktan vazgeçip farklı yönlerde kendini geliştirebilirsin. Fiziksel anlamda da varsa fazla kilolarından kurtulup basip kozmetik dokunuşlarla güzelleşebilmen mümkün. Haa bu arada sıkça kitap okuyarak entellektüel anlamda da gelişmeye devam edebilirsin.. Yani kısacası çalışmayana ekmek te yok mutluluk ta. Kendine acımaktan vazgeç.
04 Yorumla
Soran+1 yılFizigim fena degil kendimi de gelistiriyorum ama elde var sifir
Soran+1 yılSadece begenilmek kiz erkek farketmez
Ya arkadaş, çirkin güzel varmıdır evet vardır. Ama şöyle de bir şey var. Allah herkesi dengi dengine yaratmış. Bana güzel gelen sana çirkin gelir. Bana çirkin gelen sana güzel gelir. Yani bu kişiden kişiye değişir. Beni yakışıklı bulan kızlarda var, sempatik, karizmatik bulanda, ama tam tersini görende var. Bakmayanda var. Olamaz mı olabilir. Bunun net bir açıklaması yok yani. Ha sen kendini beğenmiyorsan orda var zaten bir sıkıntı
01 Yorumla
Soran+1 yılAma iste siz erkekler sizi begenmeyen guzel kizlar icin oluyorsunuz ama sizi begenen cirkin bir kizi umursamiyorsunuz sorun burada
Çirkin olmak suçtur. Cünkü kisi kendini cirkin olarak goruyorsa kendine haksizlik ediyor demektir. Bsskalari cirkin diyorsa onlarda haksizlik ediyorlardir. Haksizlikta bir suçtur..
Çirkin=Haksizlik=Suç... Tüm bu dusuncelerden arinmak icin cirkin olmadiginizi dusunmeniz yeterli19 Yorumla
Soran+1 yılBunu dusunmemi gerektirecek bir sey yok aynada gordugumden memnun degilim cunku
Soran+1 yılEvet cunku bu durumlar baskalari icinde pek onemli degil
Soran+1 yılEvet cunku toplumda insanlarin arasinda yasiyoruz onemli insanlarin dedikleri
Soran+1 yılGuzellik kariyer para da sagliyor unutmamak gerek
Soran+1 yılHi hi aynen
+1 yıldostum kafanı yorma çirkinliğe, çık dışarı bağır benimle şevişmek isteyen erkek yok mu diye bağır, ses çıkmazsa bilki tıp bile bukonuda çaresiz senin için ama tek bir kişi dahi çıkarsa sorun yok demektir. yani bütün erkeklerin senin beğenmesinin bir mantığı yok insan bir kişiye aşıkolur sonuçta eğer sen tabiki tekeşlilik düşünen birisen.
00 Yorumlaçirkin olmak suç değil ve çirkinlik baki değil çirkin ördek yavrusu hikayesini hatırlatmak isterim sana. sonra güzellik ve çirkinlik göreceli kavramlardır ve çoğunlukla eğitim ikisinin de önüne geçer. güzel bir eğitim almış birisi sizi ömür boyu sıkmazken eitimsiz sığ bir insan istediği kadar güzel olsun kısa sürede bıkkınlık verir.
00 Yorumla
+1 yılsuç tabiki kimse sizi sevmez hep yalnız kalırsınız.. sevdiginiz insanlar sizi begenmez hep seninle arkadaş olurlar.. hayat çirkinler için gerçekten çok çirkin.
https://youtu.be/_AxjExnuy8011 Yorumla
Soran+1 yılEvet evet aynen oyle
+1 yılsınavındır der çekilirim...
zira kolu olmayan gözü olmayan bitişik ikiz doğup ameliyatla ayrılırken güçsüz olanın vefat ettiği durumlarda suç gibi olur...
gönlün güzel olsun gerisi çöp...
Rıza için uraşır edebe aykırı hareket ettirmez...
aksine mükafattır... kusursuz noksansız olmaz...
olsa kim ahreti hatırlar kibirinden...00 Yorumlaçirkin olmak tabiki suç değil
Allahın verdiği ceza da değil
unutma çirkin bir bayan yok
imtihan bu güzel olanında güzel olmayanında imtihanı
insanlar kaldıramayacağı yükle sınanmaz
anne ve babanın yaptığı suç günahla alakası olacağını düşünmeyin
böyle düşünün önününzde bir sınv var ve sınavı geçmek de geçmemekde sizin elinizde00 YorumlaDiğer konusunda 460 cevap paylaştı. Hiçbirimiz kusursuz değiliz. Evet bazilarimiz daha şanslıdır. Mesela mankene benzer , cok uzundur, tipi heryerden farkedilebilecek sekildedir. Ama belkide onunda başka sorunları vardır bilemezsin. Ailevi sorunlar, maddi sorunlar, belki ruhsal hastalığı olabilir hatta. Bu yüzden oda bu güzelliğinin hiç faydasını görmeden yaşayabilir. Çirkin olmak suç değil. Bunu kabullenip kendinle barışık olmak gerekir. Hayata asla küsmemeli.
00 Yorumla
+1 yılannemle babama sorucam nasıl bir sevap işledilerse bende aynısını işliyeceğim çocuğum benim gibi olsun diye :) şaka şaka çirkin olmak suç değil kendine güvendiğin sürece kimseden aşağı falan görülmüyorsun hem seninle güzelliğin için çıkan birisini bulucağına iyi anlaştığın birisini bulman daha iyi olur kendinle barışmaya bak psikolağa falan gitmeni öneririm.
02 Yorumla
Soran+1 yılBir ara kendime guveniyordum sonra elestiriler geldi hic begenilmedim ve ozguven gitti. Var oldugunda da begenmiyorlardi yani
- +1 yıl
varolduğunda beğenicekler demedimki sadece eleştri yapmalarına izin vermiyeceksin yaparlarsa cevabını vericeksin tavrını koyucaksın ben böyleyim istemeyen varsa gidebilir diyeceksin tavır koymazsan ezik görürler sürekli eleştririrler
+1 yılNeden çirkin olduğunu düşünüyorsun? Neden bşkalarının fikirleri senin düşüncelerinden daha önemli? Neden neden neden !
Bir insan kendisiyle barışık olması lazım. İnsanlar sürekli etrafındaki insanları boş beleş bir düşünce yapısıyla eleştirip dururlar. Git aynanın karşısına kendinle tanış ve merhaba de. Başkalarının söyledikleriyle kendini tanımaya çalışma.02 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü baskalarinin dusunceleri yuzunden cogu kiside oyle taniyor beni. Yani benim kendimi begenmem bir seyi degietirmeyecek. Gorunen koy klavuz istemez
- +1 yıl
Başkalarının fikirleri ve düşünceleri senin için önemliyse yapacak birşey yok.
Tabi ki değil. Ama günümüzde insanların %90 ı insanların tiplerini eleştirir. İnternette, televizyonda, günlük hayatta. Zevk alıyorlar bundan sanırım. Hepsinin hanesine yazılıyor bunlar tabi günah olarak. Soruna gelince günah ya da başka bir şeyle alakası yok bu durumun.
02 Yorumla
Soran+1 yılEe neden cirkin olanlar uzuluyor Allah bunu bile bile neden dis gorunus olarak cirkini guzeli yaratti?
sacma sapan konusmayın ya ne alakası var o zaman engelli dogmus cocukların anne babası en gunahlar insanlar mı yani? Biraz mantıklı olun bu dünyaya bu kadar baglı kalmayın yasayacagımız en fazla 100 sene diğer tarafta ebediyet ve eşitlik bekliyo lütfen
17 Yorumla
Soran+1 yılYani bu dünyada adalet olmadigini dusunuyorsunuz?
Soran+1 yılBen guzelligin genel bir kavram olduguna inaniyorum. Bir iki sivilceyle vs belirlencek degil. Yani bir insanin yuzune baktiginizda bir cekicilik bir guzellik oluyor bazen. Hosunuza gidiyor. İste bu guzelliktir.
Soran+1 yıl10 kisiden 8 ine gore guzelse diger 2 si umrumda olmaz
Soran+1 yılEsitlik degil burdaki mesele agirlikli olan belirler demokrasi gibi
suç degıl
her ınsanın mutlaka bı hayat akadası olur
guzellıge onem veren bı ınsan o ugruna oldugu kısının basına bı talıhsızlık geldıgınde onu o halıyle yarı yolda bırakır
okadarda karamsar olma
senı dıslayanlara aldırma
kimse dıs gorunusuyle muamele görmeye mecbur degıl...00 YorumlaHayır tabikide değil.. karşı cins tarafından rağbet görmedikleri için çok fazla bu durumu kafaya takarlar ve kendi kendilerini mutsuz ederler ve cezalandırırlar. Aşık olup karşılık bulamamak elbette kötü bir şeydir ama bunu hayatınızı etkilemesine izin vermeyin.
06 Yorumla
Soran+1 yılNasil izin vermeyelim, mutsuz oluyoruz cunku sevmek sevilmek begenilmek bizim de hakkimiz ama buna izin verilmiyor
Soran+1 yılDogru o gucte olurum insallah birgun
Soran+1 yılEvet ama bu genclik yillarim bir daha gelmicek ve cok uzucu gecti cirkin oldugim icin ne sevdim. ne sevildim ne begenildim ama neyse
Bence bu ırkla alakalı birşey. Maalesef bizim Türk kızlarının tipi kayık :). Mesala ben yasadigim yer itibarı ile turizm ve yüzde 90 rus uyruklular gelir yok böle bir güzellik hemide tek bir Makyaj olmadan çok güzeller..
02 Yorumla
Soran+1 yılOnlar torpilliler zaten cok dogru
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen Allah'a neden diger insanlari boyle iyi yaratirken beni tipsiz yarattin diye yakinmak geliyor sonra cevremde dogustan kolu bacagi olmayanlar aklima. geliyor birkez daha sukur ediyorum Allaha sukur sagligim boyum posum. yerinde. Suc degil ceza oldugunuda sanmiyorum..
21 Yorumla
Soran+1 yılPeki guzel olanlar neden guzel neden şansli demekki bizden daha iyilerine layiklar Allah bizle ugraşmamis bile
çirkin olmak senin elinde değil tamam ama onu kapatabilirsin. sonuçta makyaj ile kimler ne hale gelebiliyor..
13 Yorumla
Soran+1 yılYapaylik cok itici ya
Soran+1 yılAynen oyle katiliyorum
- Diğer konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılAnna babanın günahları çocuğu etkileseydi hiç bir gayrimüslim güzel olmazdı.
12 Yorumla
Soran+1 yılGayrimuslimler torpilli zaten
- +1 yıl
Demekki alakası yokmuş. Allah öyle yaratmış yanı fazla sorgulama yapmamak gerek. Bunun mükafatını alırsın diğer tarafta sıkıntı yapma eğlenmeye bak
bence rastgele gelen bir fabrika ayari gunahla falan alakasi yok. insan dogmadan ne gunah islesinki ya da ebevenlerinin gunahi bebegi niye baglasin.. birde algi meselesi aslinda guzellik cirkinlik, guzel dediklerimiz neyine gore guzel buluyoruz belkide taa kucuklukten sekilleniyor insanlarin gorduklerine guzel cirkin ayrimi yapabilecegi yetenek
00 Yorumla
+1 yılanne babanın günahlarıyla alakalı olmaz. ama kişinin sınavı böyledir. herkesin nasibi varıdr. merak etme sende nasibini bulursun inşallah.. ama çirkinim diye kişinin kendini boş vermesi olmaz. sen kendine dikkat edeceksin ki ondan sonra sorgulayacaksın.
00 Yorumla
+1 yılÇirkin olmak çoğu zaman velinimettir.
Güzelin belası çoktur. Nefsi, çevresi, işi, hayatı hep onun için sıkıntılar getirir.
Mutluluk, huzur, özgürlük en büyük güzellik.06 Yorumla
Soran+1 yılKeske guzel olsamda hep ilgi odagi olsaydim
- +1 yıl
Böyle gerçekleri bilirken başkasının sahte, yalan tehlikeli ilgisinin içinde kendini bilmez birhalde ne yapacaksın. Güzelliği giden insan bide ömrünün sonlarını onun yangınıyla geçirir.
Ayrıca çirkinlik yoktur bakımsızlık vardır.
Soran+1 yılGencken cirkin olmak daha zor hayati yasayamiyorsun
- +1 yıl
Kendine güvenirsen yaşarsın.
Güzeli güzel yapan edeptir. Edep ise sevmeye sebeptir.
Mevlana
Soran+1 yılAcikcasi edep var yani ama kimse bunu farketmiyor sorun orda
- +1 yıl
Kimsenin farketmesine gerek yok.
Nasibin birgün farkeder. Sabret.
Tip yüzünden kimse suçlu değildir karakteri yüzünden suçludur. sen tipe değer verene değer verirsen sen suçlusun karaktere değer verene değer verirsen suçlu değilsin :))
02 Yorumla
Soran+1 yılHer erkek once tipe bakiyor dogruya dogru
- +1 yıl
Tip bakan erkeklerin anneleri zaten dünya güzeliya ondan bakıyorlar anlama yaraşır gelin olsun diye tipe bakan kızların babalarıda dünya yakışıklısı erkek finalistide ondan bırakın bu tür saçmalıkları tipi dünya güzeli karakteri cadolozun biri ne yapayım bu durumda o eşi dışı seni yaksın içide beni :)))
böyle bişey yok. herkes güzel yaratıldı
ama insan kendine bakmalı. ben ne suratında evrim
geçirenleri gördüm benim evrim geçirdiğim gibi :D:D117 Yorumla
Soran+1 yılEstetikle evrimi bende geçiririm ben dogustan guzel olanlardan, cirkin olanlardan bahsediyorum
Soran+1 yılYa simdi kimi insanlar sessiz sakin cekingen oldugundan on plana cikamiyor olabilir ama temel saglamdir ona lafim yok. Ben gercekten cirkin olan insanlardan bahsediyorum cidden haksizlik
Soran+1 yılİbadetlerimi yaptim aksatmadan bir sure. Ve ibadetimi yaptigim surede duymadigim hakaret kalmadi insanlardan. Ondan sonra takintili oldum dis gorunus konusunda
- +1 yıl
bu bir bahane değildir ki bende 5 vakit düzenli kılan biri değilim
en azından cumaları ramazan kandil günlerini aksatmam iştah gelincede 5 vakit kılıyorum ama sen Allahı suçluyarak haksızlık bu diyorsun. sana hem niye hakaret ettiler ibadet ediyorsun diyemi çirkinsin diyemi dış görünüşünü merak ettim. kendini çirkin gördüğün kadar çirkin değilsindir emin ol bu sadece komplekstir. bende kendimi beğenmem ama güzel yanından bakarım bu haline şükret yüzü kezzaplı yamulmuş gözü burnu olmayanlar var. tipine isyan edersen Allah onuda alır birde Allaha haksızlık yaptı diye şirk koşmak seni felakete götürür yaşadığım için biliyorum tövbe et bunu dediğine
Soran+1 yılHayir ibadet edenlerde bir nur vardir dediniz ya ben etmeme ragmen dis gorunusumle surekli dalga gecildi ailem bile. Buna uzuluyorum. Kompleks var evet ama gereksiz bir kompleks degil
- +1 yıl
kızım ibadet güzellik spor ve iyi denilsin diye edilmez.
hala gaflet içindesin. tavsiyem kendini toparla
yoksa Allahın gazabı büyük olur. dünya senin olsada bu halini bile bulamazsın
bir ayet var eğer ki şirk koşar ve halinize ham etmezseniz sizleri daha beter ederiz
suçladığın kişi bir insan değil Allahı suçluyorsun. bunun bedelini ağır ödersin. ya aklına başını al secdede tövbe et Allahtan güzellik dile zamanını bekle.. Allah de gerisini ona bırak ona şirk koşarak bu durumun düzelmez. merak ettim sen kaç yaşındasın?
Soran+1 yılBir boyun egebilsem her sey duzelcek biliyorum 19 yasindayim
- +1 yıl
yani 19 yaşındasın henüztipin tam oturmamıştır.
zamanla düzelir. sağlığın olduğuna dua et. birşeyi çok istersen
diğer değer kaynağın alınır benimde önceden yaptığım gibi...
sen insanları kaale aldığını benimsetirsen hep dalga geçerler umursama
benle bile geçiyorlar kas yığını diyorlar umrumda değil seninde olmasın
Soran+1 yılKas yıgini olmak kotu bir sey degilki. Beni erkege benzetiyorlar burnumu gozlerimi keske banada size soyledikleri seyler gibi bir seyler soyleseler bende umursamazdim
Soran+1 yılCirkinim ve burdaki hesabima fotograf koyucam? Yani sizin bir sey soylemenize gerek yok oyleyim yani ailem bile soyluyor
Soran+1 yılBenim burnumu gozumu dudagimi duzeltcek mi? Hayir 😃
Soran+1 yılUygun gormuyorum cidden tesekkurler yorumlar iciin
+1 yılbence cirkin olmak bir ayrıcalık seni seven gercekten sever kaşına gözüne bakmaz. Ayrıca çirkin ama seksi cok kadın var ünlülerden falan bunları idol alarak tarzlarını kendine uygula eğer çekim kuvveti yaratmak istersen.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu zamanda kimse bir insani ic guzelligi icin sevmez. İnanin cok bakim yaptim ama bir seye benzemedim arastirmaya bile useniyorum
- +1 yıl
Cok merak ettim proflnde foton varsa mesaj atsana. Bende orta şekerim ama seksiyim gercekten buna beni inandırdı kızlar artık :D ya da benimi kandırıolar acaba :))) sıkma canını be sana aşık olan da olur senin için ağlayanda
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi travestilere toplumu rahatsız etmekten cezalar yazılıyor sürekli yani çirkin görüntü kirliliği olduğunu duşunduğu için devlet baba sürekli kitliyor demekki çirkin olmak suç çirkinlik sınırını aştıysan ceza yemişindir yok hiç sana ceza kesilmediyse sınırda değilsindir yani buna göre çirkinlik anayasamızın bilmem kaçıncı maddesine göre suç 70 lira cezası var ne diom la ben gece gece ak
10 Yorumla
+1 yılHic kimse mükemmel değildir seni güzel olduğun için sevmiyorlar kalbin icin seviyorlar zaten bir hadistede güzelliğe ve mala değil amellere bakilicak yazıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah tabikide kalbim icin seviyor ama insanlar?
- +1 yıl
O da onların insanliklariyla alakalı bence benmde canmdan çok sevdgm insanlar var ama çok güzel ya da yakışıklı olduğu için değil hem zaten güzellik görecelidir babam derki kel kizin kor alıcısı olurmuş :)
Soran+1 yılYa sorun bu iste kimi guzel diye mukemmel kisilerle kimi cirkin diye kendi denkleriyle oluyor. Tabi istisnalarda var ama burdaki adaletsizlik beni uzen
Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. gercek ask etkilenmeden olan dir mesela etkilenerek sevmek ask degil sevgide degildir allahi nasil etkilenmeden sevdiysek bir yerini sevmeden sevdiysek ozaman o sekilde insanida sevmek duser
02 Yorumla
Soran+1 yılBunun icinde şans gerekli
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah'ın yarattığı her şey güzeldir. Unutma, cirkini de Allah yarattı, güzeli de.. belki kişi çok güzel ama. baktı kötü, ama kişi çok çirkin bahtı güzel... Unutma Hak Teala neyi nasıl buyurmuşsa herşey öyle olur...
00 Yorumla Çirkinlik dış görünüşte değildir kuzum insanın içi kalbi beyni çirkin olmasın dış güzellik geçicidir bir kazaya yanmaya hastalanmaya bakar bir de bakmış yüzüne b akılacak gibi değil her insan her kız güzeldir yüreğinin gğzelliği önemli mesela mersindeki kızı öldüren cani dünyanın en yakışıklısı olsa ne yazardı düşünceleri çirkin sen rahat ol gayet güzelsin bence
00 Yorumla"Çirkin olduğun için talihlisin. Biri seninle ilgilendiğinde başka bir şey için olmadığını bilirsin"c. b
olayı biraz da burdan gözlemle bence02 Yorumla
Soran+1 yılBu cirkinlikle kimse ilgilenmez benimle herkes dis gorunus pesinde.
Çirkinlerin mükemmel görevi vardır. Evrimsel açıdan; güzel kız ya da erkekler varlıklarını sürdürürler, böylece insan ırkı daha gelişmiş güzel/yakışıklı olur.. Bunu çirkinlerden başka kimse başaramaz :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAman cok guzel moral oldu sagolun
Kendine bakarsan özen gösterirsen çirkin olmazsin.. Bu da biraz senin elinde. Sen yüzüne gözüne dişlerine bakmazsan böyle çirkinim dersin ailene suç atarsin :) unutma allah herkezi yaratirken eşit yaratır kimse kimseden üstün degildir
04 Yorumla
Soran+1 yılEsit mi yaratir? Burnumuzu bakimla gozumuzun rengini bakimla degistirebiliyor muyiz? Hayir. Yeri geldi bakim da yaptim ama olmuyor yani olmuyor
Soran+1 yılYani ben kotuyum diye mi cirkinim?
Gel ben sana bir bakım yapayım.. o zaman gör kendini... ayrıca kendini kötüleme... biraz bakımla hersey yoluna girecektir emin ol... kimse mukemmel degildir.. bana ortaokulda bakmayanlar simdi pesimde 4 nal 'a koşuyolar...:D
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bakimda yaptim ama olmadi hala mutsuzum ve cirkinim
- Diğer konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılçirkin olup güzel kızdan daha endamli gözüken kiz çok gördüm. bide bayan da saç boyama makyaj. topuklu. seksi giyim.. hersey var. alternatif sayisi fazlasiyla var. saymakla bitmez :) çirkinlik erkekler için sıkıntı bence.
12 Yorumla
Soran+1 yılFizik var ama cevremdeki herkes yuz guzelligine daha cok onem veriyor bana bakimda yaramiyor
- +1 yıl
olduğun gibi ol derim. kara kasli olup sari saçı olan. ya da yüzünün yarısını gözlükle kapatan maymunlardan güzelsindir :) görmeden de hakıında yorum yapamam
+1 yılAllah kimseye ceza vermez o insanları yaratırken guzel çirkin iyi kotu Eşit yaratmıştır sen saglikli olduğuna şükret bu nasıl zihniyet varsa yaratabilen baska git seni güzelleştirsin bakalım yapabilecek mi
04 Yorumla
Soran+1 yılBaska yaratabilen yok biliyorum. Allah in yaninda guzeli yaratmak bu kadar basitken neden cirkinim ne sucum var diye dusunuyorum sadece
- +1 yıl
Şükretmek ve sabretmek bize Herşeyin en iyisini bilmek te Rabbimize hastir bizim bunu sorgulama lüksümüz yok heleki yer yüzünde milyarlarca insan var hepsi birbirinden farklı Şirk koşuyorsun farkında degilsin
Soran+1 yılHakli olabilirsiniz ama belli bir yerden sonra sabir= polyannacilik, goz yumma gibi geliyor kendime guvenim ve saygim kalmiyor
- +1 yıl
Bilseydin senin icin hazırladığı ebedi hayati neyse ya sen dünyayla mutlu ol cok guzel olsan ne olacak 20 seneye bakar sonra yaslan ve olum yaklaşır Tövbe edersin ama is işten gecmiş olur coktan
Çirkin olmamız ya da güzel olmamız bizim elimizde olan bir şey değil.. Ailemizinde suçu değil. Bir de çok göreceli bir kavram bu sen çirkin olduğunu düşünüyor olabilirsin ama aslında değilsindir.
00 YorumlaNiye suc olsun ya. Biraz kendine bak. Gorursun bir cok kızdan daha güzel olursun. Bunun günah veya ceza ile alakası yok.
12 Yorumla
Soran+1 yılBakimli her kiz bile ayni seviyede guzel degildir bir kiz guzelse guzeldir.
+1 yılÖnemli olan bakan gözdür. Yusuf tepeden tırnağa iffet olduktan sonra. Züleyha naştan aşağı afet olsa ne yazar.
10 Yorumla
+1 yılAllah ' ın takdiri ama çirkin güzel hiç farketmez gönlün güzel olsun yeter seni tanıyan insan inanki gönlünü tanıdıktan sonra umrunda olmuyor yüzünün güzelliği.
02 Yorumla
Soran+1 yılDis gorunusu begenilmeyen birinin icini merak etmezler.
- +1 yıl
bu söz o kişiyi tanımayanlar için geçerli , tanıyanlarda farklı oluyor.
bak güzel kardeşim ben yakışıklı sayılırım ama sorarsan artısı nedir diye inan hiçbir artısı yok, sana bişey söyleyeyim benim sevgilim çirkindi ama ben onu çok seviyordum moralini düzelt kendine gel...
00 Yorumlaya çirkin filan yok ciddiyim giyinmesini bil vucut çok önemli ve bakım al sana demet akalın suratına bakılacak karı değil ama şekil A da görüldüğü gibi erkekler peşinde
05 Yorumla
Soran+1 yılFizigim guzel ama yine tık yok cunku yuz guzelligi daha onemli
Soran+1 yılDegilim cevremdekiler fizigin guzel ama yuzun cirkin onemli olan yuz guzelligi topuklu giyinip fizigi halledebilirsin diyorlar ama yuz icin yapcak bir sey yok
Diğer konusunda 540 cevap paylaştı. Suç degil Allah'ın bir lütfuudr. ''Allah bana çirkin şansı versin''diyen. Bir sürü taş gibi kızlar var. Onlar ne yapsın. Güzeller diye tacize ugruyorlar, tecavüze ugruyorlar bu memlekette.
11 Yorumla
Soran+1 yılDogru ama bende cirkin sansida yok
Hikmetinden sual olunmaz. Biz kimiz ki onun yarattiklarına kötü diyelim.
10 Yorumla
+1 yılAllah'ın yarattığına sorgu sual olmaz güzelim.
Annenin babanın işlediği ameller bunu etkiler mi illa ki etkiler ama bunun sorusu bile sorulmaz.02 Yorumla- +1 yıl
Diğer konusunda 362 cevap paylaştı. gunahlardan oldugunu dusunmuyorum nice gunahkar insanlarin guzel cocuklari oluyor o konu ona endeksli degil cirkinlik ayrica dislanacak ayiplanacak ya da suclanacak bir durum degildir hayatta kesinlikle.
03 Yorumla
Soran+1 yılMutsuz olunacak bir durum ama
Soran+1 yılSans o durumlar
+1 yılDeğil. İnsanların seviyesini tipine göre belirlemek suç.
16 Yorumla
Soran+1 yılHerkes oyle belirliyor artik
- +1 yıl
Hangi beyin yoksunu eksiledi acaba? Herkes suçlu o zaman.
Soran+1 yılCevremdeki butun erkekler beyin yoksunu o zaman
- +1 yıl
Evet hepsi öyle.
- +1 yıl
hepsi palavara kızların yazdıkları hepsi hikaye bal gibide tipe bakıyosunuz
- +1 yıl
Yarabbi sabır orada tipe mi bakarsınız demiyor suç mu diyor be herif.
Bazen çok güzel bir kız çocuğu da anne babaya ceza olabilir.
Bilinemez bunlar.10 YorumlaDiğer konusunda 544 cevap paylaştı. hayır degil gayet normal bişey herkez güzel olucak ya da yakışıklı olucak diye bişey var mı yok zaten herkezin güzelligi ya da çirkinligi kendine göre degişir
00 Yorumla- Diğer konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılkimse kendi hayatini secme sansina sahip deildir ve her beseri varlik rabbinden bir parca tasirmis onun yarattigi cana cirkin demek kimin haddine
12 Yorumla
Soran+1 yılTasavvufa gore oyle ama bazilari gercekten cok fazla guzel parca tasiyor
- +1 yıl
onlarinda nefisleri zayif oluyo genelde bide oyle düşün
+1 yılinsanlar güzelliği kutsuyor diye
çirkin olmak neden ceza olsun ki?
İnsanları var oldukları aptallıkları ile kabul etmek gerek :D04 Yorumla
Soran+1 yılTum insanlar aptal o zaman?
- +1 yıl
aptal demedim.
aptallık dedim.
yani insanların akıllarının durup
akılsızca eylemde bulunması.
ve evet insanlar karakter yerine güzelliği tercih etmesi aptallıktır
bence :D
Soran+1 yılO zaman herkes aptallik yapiyor 😃
- +1 yıl
bence öyle
- Diğer konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılçirkin kız yoktur kendine bakmıyan kız vardır eminim güzel bir makyajdan sonra sende o gördüğün kişilere taş çıkartablirsin
011 Yorumla
Soran+1 yılAhahahah bu bana çok sacma geliyor biz bir ton makyaj yapsakta o kizlar normal halleriyle mukemmel
- +1 yıl
saçma gelmesin spor yapıcaksın kilolarına dikkat ediceksin bakımlı olucaksın
Soran+1 yılFizigim guzel cok kotu degil ama elde var sifir?
- +1 yıl
mecnuna sormuşlar bu kızımı seviyon diye mecnunda demişki siz benim gözümden ona baktınızmı bence doğru kişi çıkmamıştır karşına kendine çirkin deme bence doğru kişi çıkmamıştır karşına daha
Soran+1 yılBana 10 kisiden birisinin guzel demesi kendimi kucuk gormekten baska bir sey olmaz. Ben beni bu halimle sevecek birini aramiyorum ki
- +1 yıl
seni bir görebilirmyim gerçekten bukadar çirkn değilsindir bir resmini görsem yorum yapsam gerçek düşüncelerimnle ama?
Soran+1 yılYa ben zaten kirk yilda bir fotograf cekilen biriyim ve bu fotografi tanimadigim birine aticam. Uygun degil tesekkur ederim
- +1 yıl
işte bu yüzden kaybediyosun senin tipinle ilgili bişey değil :)
Soran+1 yılBu yuzden kaybediyorum derken? Foto atmadim diye mi?
- +1 yıl
hayır boşver
Soran+1 yılPeki
saçma bir mantık kurmuşsun mevlam elbet bir karşılığı bir bildiği vardır yani sıkıntı etme o kadarda ayrıca çirkin diye birşeyde yoktur kendine bakmasını bilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılBaktim olmuyor
Soran+1 yılGerek yok tesekkur ederim
+1 yılGüzellik çirkinlik göreceli değil mi? Aynı zamanda geçici şeyler değil mi? Taktığın şeye bak.
04 Yorumla
Soran+1 yılOndan guzel kiz istiyorsunuz demi
- +1 yıl
Herkes güzel olanı ister. Sende yakışıklı istemez misin? Ama bunlar sadece ilk görüşte önemlidir. Zamanla huy , duygu , düşünce dış görünüşten daha ön plana çıkar. Senin yapabileceğin tek şey biraz bakımlı olmak. Elbet biri çıkar karşına. Zaten benimde hiç sevgilim olmadı. Güzeli istesem nolur istemesem nolur.
Soran+1 yılBen kesinlikle yakisikli vs istemiyorum herkes dengi dengine hem zaten yakisikli olsa beni aldatir daha cok uzulurum
- +1 yıl
Demekki sana göre de var birileri. Niye üzülüyorsun ki? Boş iş bunlar.
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır :) Hele Türkiye gibi bir yerde yaşıyorsan tabiri caiz ise nefes alsın yeter ondan kendini üzme hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni görmedim biliyorum ama sen güzelsin. çok güzelsin hemde. benim gibi düşünen vardır elbet sen gereksiz insanları takma ve hep güzel bul kendini ama egolu olma tabiki :)
02 Yorumla
Soran+1 yılGormeden nerden biliyorsunuz cevremdeki insanlarin hepsi mi kor bana cirkin diyorlar
Cevap sahibi+1 yılOnlar senin içini bilmiyorlar. ben güzel olduğuna eminim onlar kötü insanlar ve bu yüzden böyle diyorlar çünkü hiç bir insan karşındakine çirkin dememeli kendi elimizde olan birşey değil doğmadan önce elimize katalok vermiyorlar kaşımızı gözümüzü kendimiz seçemiyoruz değilmi?
+1 yılÇirkin olmak diye bir sey yoktur Bakımsızlık vardır :))
00 Yorumla
+1 yılTabiki de suç değil Allah vergisi sonuçta ama biraz bakım yaparsan daha güzel bir görüntüye sahip olacağına inanıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılBakim yaptim olmadi yani
- +1 yıl
Giyim tarzını değiştir.
- Devamını Gör (132)
Devamını Gör(177)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!