Kocam beni dövdü?

1 yillik evliyiz kaynanamlarla yasiyorum kendisi sürtmeyi cok sever erkeklerle vs neyse 2 dir issizim is ariyorum falan evde durdugum surece yaptiklari yemekten yemem etmem odamdan cikmam 2 gun once disari ciktim camasir makinasi bitmesine de az kalmis idi neyse 3 saat evde yoktum geldim baktim kapatilmis ama icinden cikarilmamis ve kokar yani bende ellemedim kaynanasi da evdeydi ona yardim amacli yapmiyolar ama kapamasini bilirler neyse dun gene ayni disari ciktim eve geldim beyefendi isten sonra halisaha yapti geldi ve ben odaya girdimmi cikmadim saatlerce evden falan hbrim yok yemek yemem etmem kaynanam gene surtmeye gitmis tbi hbrim de yoktu evde de su bitmis ve duzgun malzeme falan da yok ekmek bile bayat falan bu gelmis sen niye eve bakmion da bagirip cagirdi hakaret etti sonra oturuyorum zorla ite kalka mutfaga goturdu kolum aciyodu spordan gelmistim yapma dedim devam etti yumurta yapmis bende aldim onu yere firlattim ama dokme manasiyla atmadim xtn bu geldi tokat atti yumruk atti bagirdi cagirdi hakaret etti neyse hala barismadim ama yeter yani ailem arkamda olsa boş ver giderdim fakat neden sadece bana yukleniyo benimmi eve bakmam lazim

Kocam beni dövdü?