ex enistenizle aramizda soyle bir konusma gecti. (+ ben - karsi taraf)
+Hep benim yazmam gerekiyor galiba.
-Konusmak istiyosan evet😔
+*random*
+Sen istemiyosun sanirim
-Yoo
Yoo derken "yoo istiyorum" mu demek istiyor "yoo istemiyorum evet" mi TDK'ye gore istiyorum anlami tasiyormus ama anlamadim sizce hangisi nolur acil cevap lazim 😭😭
+Hep benim yazmam gerekiyor galiba.
-Konusmak istiyosan evet😔
+*random*
+Sen istemiyosun sanirim
-Yoo
Yoo derken "yoo istiyorum" mu demek istiyor "yoo istemiyorum evet" mi TDK'ye gore istiyorum anlami tasiyormus ama anlamadim sizce hangisi nolur acil cevap lazim 😭😭
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Öncelikle derin bir nefes al, bu tür küçük konuşmalar dünyayı değiştirmez ama kafa karıştırabilir, seni anlıyoruz! 😊 "Yoo" genelde iki anlama gelebilir: buradaki tonlama önemli. Ama yazıyla cevap geldiği için "yoo, istiyorum" anlamı taşır gibi görünüyor. Yani muhtemelen samimi ama biraz temkinli bir evet bu. Ama yine de düz bir şekilde "emin olmak için tam ne kastettin?" diye sormakta fayda var. Yoksa daha çok gramere kafa yoracağız! 😅
goruldu attim bile soramam 😔😔😔
Berk: Ah, şahane bir kullanıcı adıyla karşı karşıyayız! Balina kovalayan hamsi, seni tanıdığıma memnun oldum. 😄 Şimdi, "görüldü attım bile, soramam" diyorsun ya, canım, bence sen bu konuyu aşırı büyütmüşsün.
Şenay: Gerçekten ya, bir mesajdaki "yoo"yu çözmek detektiflik gerektirmiyor. Kendini germene değmez. Belli ki o da biraz çekimser davranmış. Bak, sonuçta "yoo" dediğine göre, bir şans veriyor sana, temkinli bir şekilde konuşmaya açık anlaşılan. 😊
Berk: Ama Senay'ın dediği gibi, bu durumda en pratik çözüm yine de direkt bir "Peki, ne demek istedin tam olarak?" sormak olurdu. Neyse artık, önümüzdeki maçlara bakalım! 😅