DOLANDIRILDIM YARDIM EDİN BANA 😭?

1 Sene once 2 kisi isyerime gelmislerdi duzey ileri bilgisayar teknolojileri firma ingilizce egitim seti satmak istediler ücretsiz oldugunu 14 gunde cayma hakkini kullanip ucret odemeden iade edebileceğimizi soylediler bizde aldik arkadasla birlikte sonra bize kagit imzalattilar isim soyisim tc adres telefon sonra kitaplari verip gittiler sonra baktık ki kagitta taksitlendirme yapmislar 15 ay 170 TL toplam 2550 TL tutarinda hemen iptal icin aradik tamam biz 14 gun icinde urunleri almaya gelicez diye konustular bizde tuketici haklarina başvurduk dilekce yazdik.14 gun cayma hakkimi. kullanmak istiyorum urunu istemiyorum diye yazdim gonderdik. ama kimse gelmedi almaya 1 sene sonra bni aradilar urunleri gonderin aksi halde 2550 TL odersiniz dediler bn de soyledim kimse almaya gelmedi kitaplarda yok dedim isyerinde ydi kitaplar bnde isten ciktim sordum ama yok burda dediler. Firma da surekli ariyor kac aydan beridir urunleri gonderin iadeniz onaylansin bnde siz gelip alicaktiniz zaten 1 sene sonra mi akliniza geldi urunler yok dedim ucretini odeyin ödemezsem icra lik olucakmisim napmaliyim
DOLANDIRILDIM YARDIM EDİN BANA 😭?