Modunuz yüksek başlayıp gün içinde (psikolojik ya da fiziksel) yoruldukça mı enerjiniz düşüyor?
Yoksa sıfır enerjiyle güne başlayıp yaşadığınız her güzel şey mi modunuzu & enerjinizi yükseltiyor?
Yoksa sıfır enerjiyle güne başlayıp yaşadığınız her güzel şey mi modunuzu & enerjinizi yükseltiyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
günaydın. normal uyanıyorum
Yüksek başlayıp düşüyor geri kalkıyor dengesizim yia
Bende öyleyim 🤭 ikizlerim de azcık
Boğa olan ben buna sevindi 🤣
günaydın güzel sabahlar hayırlı cumalar olsun :)
teşekkür ederim sizede
rica ederim havalarımız bozuk olsada içimiz sıcak olsun günümüz güzel olsun
Kafam güzel uyanıyorum 🙃
Öğlene kadar ayılmaya, Öğleden sonra çalışmaya çalışıyorum
İyi geceler iyiyim siz
Sabah sabah - lerde başladım.
Hep iyiyim
Ne güzel
İkizler Burcu musunuz?
Yuhh nerden bildiniz?
Etrafım ikizlerle dolu ordan biliyorum daha sorunuzu okurken kesin ikizlerdir dedim ki öyleymişsiniz 😀
Dünya bizimle güzel ama iyi ki varız bence ✌️😎
Evet iyi ki varsınız cidden 🙏 Bir kova olarak zaman zaman çatışma kendi köpek gibi didişmeler yaşasakta varlığınız güzeldir 🤭
Oyy kovalarla hiç anlaşamam ya 😂 fazla hayalperest
Aksine fazla gerçekçiyiz biz 😀 En azından ben öyleyim bir bilim adamı olarak hayallere hayatımda yer yoktur
Sağlıkçı? Bilim adamı? 🙄
Tam aksine hayal işi tamda bilimi ilgilendiren bi olgu bence, hayal edilmeseydi "bunu nasıl daha kolay yapabilirim" türünden; onca icat nasıl çıkardı?
Sağlıkçıdan bilim adamı olamaz mı? 😀🤪 Hayal etmek başka hayalperest olmak başka ama bence hayal etmek biraz daha öngörme olarak adlandırılabilir ama hayalperest olmak çok başka bir tema bence
Hayır bence yine değil 😂😂 hayalperest sürekli hayal etme hâlinde olan kişi yani ütopik bi dünyada yaşıyo kafasının içinde , ama sonuç olarak biri diğerinin çoğulu gibi.. ☺️
Belki de olabilir ama ben ona öngörme diyorum ☺️
Evrim ağacı ve holosen kanalları favorim ✌️😉 tavsiye ederim by bilimci
Listeme aldım bile teşekkür ederim tavsiyeniz için mutlaka takip edeceğim 😊🙏
Mutlaka etmelisiniz inanın her videoda yok artık dedirtiyolar, müthiş ekipler her iki kanalda ama ben tabiki halktan biri olarak izliyorum siz illaki çoğu konuya vakıf Bi'Bilen olarak izleyip benim kadar etkilenmeyebilirsiniz
Yok yok bizimde şaşırdığımız çok şey oluyor emin olun ama biz şaşırdığımız her şeyin üzerine koyarak deneme yapıyorsunuz ve bir evre ileri taşıma çabası doğuyor bizde belki bu fark olabilir
🤔bişey sorucam ereğliden misin
Tuzlu
Hayır merkez
Zonguldak mı
Konya 😄😄
Eda?
Taktik yapmaya çalışıyosunuz ama ben daha zekiyim 😂
Hayır
Byyyy
Hayır hayır taktikle alakası yok umutunannesi ismi bana çook kıymetli birini hatırlattı sadece