Kocam beni sokakta bıraktı?

Hamileyim erken doğuma alıcaklar diye eksikleri almak istedim eşimde hap alıcaktı bi yerden ona söyledim beni bebek mağzasına bırak diye söylene söylene bıraktı kendisi lili içiyor inşaatcı daha dinc olmam için içtiğini söylüyor ama bence bağımlı ve üzerine alkol alıyo devamlı ayyaş gibi geziyor artık çok sıkıldım annesine babasına diyorum düzelmiyor neyse dün beni bıraktı 2 yaşındaki oğlumla gezdik bitti eşimi aradım açmıyo 20 dakka boyunca açmadı şarzım yok saat geç olmuş taksiciler almıyo evin yarı yoluna kadar yürüdüm ağlaya ağlaya yürüdüm kucağımda oğlum karnımda bebeğimle son dakika taksi buldum telefonumda kapanmıştı eşimi aradım hemen taksiciden dedim kapıda bekle parayı verdi elime telefonunu aldım beni engellemiş şok oldum saat 12 ye geliyor ben otobanda yürüyorum escler gibiii adam beni engelliyor bahaneside çalmış bilerek açmamışım engellediğimi zannetmiş engellemiş beni babasına şikayet ettim diye evden gitti boşucakmış beni ben onun uyşct içtiğini söylemişim hainmişin ben bu akşam bavulumu toplayıp ben gidiyorum ve onun dava açmasını bekliyorum ama o kendisini haklı görüyoru bu kınuda
Kocam beni sokakta bıraktı?