Bu gün beraber dışarı çıktık flim felsn izledik gezdik sahile gittik eve geldik derken uyumaya geldik bana seni çok özledim dedi bende çok yorulduk bu gün dedim o da yorgunluk almak amaç dedi sırnaştı yok ya istemiyorum deyince mutlu günü mutlu bitirelim ama yok deyip yastığını aldı odaya gitti sizce ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Annesi or os pu olan korkak gibi engel atıp erkeklik ten bahseden yarım erkek abi iyi güldük dlqldhsuwos
Eger cok yorgun degilsen ayip etmissin. Eğer cok yorgunsan bunu ona gercekten anlayacagi sekilde soylemen gerekirdi. Heee ama o da gerçekten yorgunsan biraz anlayisli olmali tabi
Bak bende esimle bu sorunu cok yasiyorum ben cok istekli olduğum zamanlarda reddedildigimde o gece rahatlamadan uyuyamiyorum tama senin canin istememis olabilir ama keske onu rahatlatsaydin en azindan kirılmazdi emin ol Şu an adam uyuyamamistir
Ama Şu an esinde senden sogudu belkide adam kendi kendini rahatlatti deneseydin belki sende havaya girerdin bence sen isteksizdin yorgunluğu bahane ettin
Kılıbıjlık ile ne alakası var cahil herif canım istemiyor bir kadının canı istemediği zaman yapınca hiç bir şey anlamıyor o kadar cahil ve kadınsız kslmışşın ki kadın dilinden anlamayan bir hanzosun yarım erkek
Kadın sahibine göre kişnermiş. Sen bulmuşun iç güveysini kişneyip duruyorsun. Sen bi kadın ağızıyla konuş öncelikle or*sbu. Cahil senin kılıbık kocan ki g*tüne jopu sokamıyor. İstemiyorsan ne yapayım diye ne soruyorsun? Git elektrik süpergesinin sapına otur sürt*k. Hanzoda senin babandır kaş*r
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Eger cok yorgun degilsen ayip etmissin. Eğer cok yorgunsan bunu ona gercekten anlayacagi sekilde soylemen gerekirdi. Heee ama o da gerçekten yorgunsan biraz anlayisli olmali tabi
Yorgunlum ama canım istemiyor ds
Karsilikli anlayis biraz zor olabiliyor ama bunun icin caba gostermek gerek diye düşünüyorum. Ama geçer sorun etme. Biraz bozulmus abimiz 😀
Yani reddetmen iyi olmamiş adam havaya girmis ve bu tarz reddedilmeler kirıci olabiliyor keske geri cevirmeseydin
Canım istemiyor
Bak bende esimle bu sorunu cok yasiyorum ben cok istekli olduğum zamanlarda reddedildigimde o gece rahatlamadan uyuyamiyorum tama senin canin istememis olabilir ama keske onu rahatlatsaydin en azindan kirılmazdi emin ol Şu an adam uyuyamamistir
Çok yanlış düşünüyorsun bir kişinin csnı istemediği zaman o ilişki ona ızdrıap oluyor bence kimseyi soğutmaya gerek yok
Ama Şu an esinde senden sogudu belkide adam kendi kendini rahatlatti deneseydin belki sende havaya girerdin bence sen isteksizdin yorgunluğu bahane ettin
Birde su var senin canin nezaman isteyecek bir sonraki günmu yoksa daha uzun bir suremi seni beklerse adam gun icinde aklı seyinde gezecek 🤣🤣
git küçük sevgi dolu öpücük kondur yanağına kulağına bı bildiğimiz var herhalde de niye diye sorarsa bilmemezlikten gel
Çırılçıplak git yanına halı üzerinde sert zemin de iyi olur.
İstemiyor canım
Kocan ben değilim bilemem. Tecavüz fantezisine maruz kalma.
Boşanma sebebi olur benim için
Dediğim gibi kocan ben değilim bilemem. Kılıbık kocan olduğu için dua ed.
Kılıbıjlık ile ne alakası var cahil herif canım istemiyor bir kadının canı istemediği zaman yapınca hiç bir şey anlamıyor o kadar cahil ve kadınsız kslmışşın ki kadın dilinden anlamayan bir hanzosun yarım erkek
Kadın sahibine göre kişnermiş. Sen bulmuşun iç güveysini kişneyip duruyorsun. Sen bi kadın ağızıyla konuş öncelikle or*sbu. Cahil senin kılıbık kocan ki g*tüne jopu sokamıyor. İstemiyorsan ne yapayım diye ne soruyorsun? Git elektrik süpergesinin sapına otur sürt*k. Hanzoda senin babandır kaş*r
Bunu alışkanlık yaparsa 2 de 1 aynısını yapar durur
Bazen çocuk ruhlu oluyor demekki
Adam hakli ne güzel bir gün geçirtmis sana sende onu mutlu etmen gerekirdi
Benimki beni uykudan uyandırıp yaptığında bile hayır demedim. !! Siz kadınlar kötüsünüz kanka ya :)
İstemiyorum
E bende uykudannuyanmak istemiyorum ama maksat üzmemek :)
Bence git yanın sunra aldatır ağılama bu erkeler boş bırakmiyacaksin
Alınganlık yapma sonuçta o erkek istediğini yapar.
Ne yapabilir fkelfmdj
Yanına çağırıp birlikte ol
yanına gidip al gönlünü ya sevindir
Aman boş ver yarın gene gelir
Ver adama sevap sevap
hayal dünyasında yaşamayı bırakmalsın alice
Git sarıl kocana
Haklı
Konuşakım mı
Kocam seninle konuşursa ağzın burnun yer değişir