Lütfen yardım edin kocam geceleri ortadan kayboluyor diye aldattı sandım ama daha kötüsü çıktı. Napmalıyım?

Öncelikle ben kocamla 25 yıldır evliyim ve iki çocuğumuz var. Çocuğumuzdan biri 6 aylık ve ben bakıyorum. Evliliğimiz 25 yıldır harika gidiyordu ama bir anda geceleri ortadan kaybolmaya başladı. Daha önce de oldu mu bilmiyorum, ben çok yorgun olduğum ve hemen uyuyakaldığım için gidip bakamıyordum. Geceleri benimle uyuyup ortadan kayboluyordu. Bu uzun zaman sürdü ve ben daha fazla dayanamayıp aldattığını düşündüğüm için peşinden gitmeye karar verdim. Bir gece benim uyuduğumu düşünüp yine yatak odasından ayrıldı ve biraz bekleyip peşinden gittim, camdan baktığımda elinde kirli bebek bezi ile çöpün önünde duruyordu. Tam detaylı baktığımda ise o kirli bebek bezini söylemeye çok utanıyorum ama sanki güzel bir yemekmiş gibi kokluyor ve tuhaf yüz ifadeleri yapıyordu gerçekten bunu söylemek istemezdim ama aldatmasına yeğlerdim gerçekten sonrasında gördüğümü anlamasın diye yeniden yattım geldiğinde burnunda dışkı izi vardı gerçekten onunla geçen 25 yılımdan iğrendim ne yapacağımı bilmiyorum iki çocuğumu heba etmek istemiyorum bunu ona söylemeli miyim ne yapmalıyım hala geceleri gitmeye devam ediyor kimseye de utançtan söyleyemiyorum tek buraya yazabildim ne yapmalıyım boşanmalı mıyım yoksa devam mı etmeliyim artık dayanamıyorum lütfen yardım edin.
Lütfen yardım edin kocam geceleri ortadan kayboluyor diye aldattı sandım ama daha kötüsü çıktı. Napmalıyım?