Böyle çocuklar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hepinize iyi akşamlar bir akaryakıt istasyonunun marketine bakıyorum bugün 20 dk önce falan bir aile benzinliğe yakıt almaya geldi sonra bu ailenin 7-8 yaşlarında küçük bir erkek çocuğu tek başına markete geldi lavabo nerede diye sordu sonra bende lavabo içeride dedim sonra çocuk bana abi lavabolarda ışık var değil mi dedi bende evet lavabolarımızın ışığı var ama sensörlü yani otomatik dedim sonra çocuk lavaboya girdi baktım aradan 1 dakika geçmiş lavabonun ışığı kapanmış baktım bir an çocuk anne anne neredesin korkuyorum diye bağırmaya başladı sonra çocuk ağlamaya başladı baya bir bağırdı sonra bende sahaya gidip ailesini aradım ilk başta bulamadım sonra bir müşteri markete doğru geldi adam içeri girerken oda çocuk sesi duydu hemen lavaboya koştu meğersem o adam o çocuğun babasıymış baktım adam koşup çocuğun yanına gitti oğlum korkma ben geldim buradayım dedi sonra çocuk sustu sonra çocuğun babası geldi marketten alışveriş yaptı sonra çocuk babasına seslendi baba neredesin diye sonra babası oğlum buradayım deyip gidip çocuğu aldı sonra çıkıp gittiler. Siz Böyle çocuklar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Böyle çocuklar hakkında ne düşünüyorsunuz?