Kaç yaşına gelmiş insanların çocukça davranışlar sergilemesi cidden çok komik geliyor..
Çocukça davranışlar sergileyen insanlar hakkında neler düşünüyorsunuz?
link
Çocukça davranışlar sergileyen insanlar hakkında neler düşünüyorsunuz?
link
mesela ufak cocuklar gibi dudagımı büküp konusmam ama en büyük eglencelerim hala bir topun peşinde kosturmak bıkmadan kuzenimi kucagıma alıp saatlerce çizgi film izlemek (şirinler vazgecilmeziö ^_^) hayvanat bahcesinde hayvanlara hayranca bakmak elimde pamuk/elmalı şekerle dolaşmak muhtesem bir haz veriyor ben bunları yapınca mutluyum . tabi senin gibi düşünen bir ablam var ayıp büyü artık utanıyorum senden diyor onun o sözlerinden dolayı yapmak istediğim coğu seyi yapamıyorum ve inan mutsuz biri oluyorum komik olsun veya olmasın bırakın herkes mutlu olduğunu yapsın ...
Bu soruya cevap veren hemcinslerimin bir tanesi dışında topunun ergen olup, kendilerine bakmadan yorum yazdıklarına kalıbı basarım. Çocukluk yaş ile değil, beyin ile. Şimdi şahısların 4/3.5'i öyle. Acınası ve basitler. Herkes kendine eder, aynadaki yansımaları gerçeği göstermiyor. Bir de bizim gözümüzden baksınlar nasıl göründüklerine kezbanlar.
Şimdi çocukça davranıştan kastını anlamadım diyeyim de, şimdi kaç yaşına gelmiş ama hala içindeki çocuk ruhunu öldürmemiş bir insan mı düşüneyim yoksa şebeklik yapan ağız yüz eğip çocuk gibi hareketler yapan birini mi düşüneyim? Eğer birincisiyse olumlu düşünüyorum, ikincisiyse saçma buluyorum ağzına fırın küreğiyle vurasım geliyor. :D
bencede komik ve sempatik... bizde yerleşmiş bir düzen var sürekli, yaşlılar ciddidir falan filan artık bu kabuktan sıyrılmak gerekir,nedir yav sanki Kuzey Kore'de mi yaşıyoruz?
Bu arada REM ne alaka? din ile ilgili bir sıkıntın mı var? :)
şarkının sözlerini biliyorsun değilmi?
boy ölçüşmek için veya kibirle sormadım, hemen dik dik yazmana gerek yok sadece sebebini merak ettiğim için sordum..
Cevap
24Cevap
Ben öyle insanlarla anlaşamıyorum. Yaşı ne kadar büyük olursa olsun hiçte olgun olmayan insanlar var. Sevmediğim bir şeydir çocukça davranışlar sergilemek. İnsan ne yaptığının, ne söylediğinin farkında olmalı. Her hareket yerine göre yapılmalı , her söz yerine göre söylenmeli bence.
ahah link ne alaka lan.
çocuk gibi davranan erkekleri severim aşık olurum.
Herkesin davranışlarının altında yaşadıkları veya yaşayamadıkları yatar. Kişi bazen anlatamaz ve bunu davranışlarıyla sergiler. Bence insanları davranışlarına göre yargılamamalıyız.
O kişiyi bir büyük gibi görüp ciddeye alasım gelmiyor. Bide üstelik onunla arkadaşımmış gibi konuşuyorum.
aynı bölümde okuyan kız arkadaşlardan birinde gördüm. bence ona yakışıyor. insanın çocuklaşabilidği zamanlar yerle rvardır.
Yeri geldiginde olmali ama herzaman bu sekilde davranilmasi beyin gelisiminde eksiklik oldugunu gosteriyor
İçindeki çocuğu kaybetmemeli insan, yoksa hayat çok sıradanlaşır <3 Mantıkla çelişilmediği sürece arada bir çocuklaşmak iyidir :*
karakter ve kapasite meselsi! bir hastalıkta olabilir.. ama bana göre tamamen doğallıktır asla yadırgamam aksine onla daha çok ilgimi çeker
Hayatın tadını çıkarmayı bilen insanlar onlar hep imrenmişimdir .
Kendisi ile dalga gecebilen dünyanın en iyi mutlu kişisidir .
mesela ben çoukca davransam ki davraırım genelde çok sevilen bir insan oluyorum
sert olunca kimse sevmiyor beni
aslında kişiliğim sert bir kişilik.
Karaktersiz olmasın kafi, her türlü eğlenceye saygım var.
pipona sağlık karşim
VIP de keyif veriyor ama genelde yastıkla boğasım geliyor! =)
Ben hala çocuk gibi davranırım annem aklın var mı acaba senin der
Bilemedim düşüncelerim bir birine girdi ..
dışardan bakınca kötü gözüksede arada yapmak gerek
Yargılar cok fazla
İnsanlar olgunluga pek erişemiyor
çocuk olmak güzeldir davransın nasıl davranıyorsa :))
zoruna mi gitti egleniyor iste herkes demek ki oyle mutlu oluyorlar
Sacma buluyorum,
fakat icindeki çocugu yasatsin herkes ^^
bence çok itici böyle insanlar ,şarkı da çok güzel rem in bütün şarkıları güzeldir :)
Sanırım henüz olgunlaşmamişlar anne ve babalarının himayesi altında oldukları için...
bilmem bazen eğlenceli oluyorlar ama her zaman değil
her şey yerine göre olmalı o kadar da çocukça harakatlar bana göre değil ilişki uzun sürmez ya hele erkeklere hiç yakışmıyor anasını satayım ya.
bir an önce büyümeleri için dua ediyorum :P
Olmamış geri alsınlar derim...
Dozunda tutamiyorsa tiksiniyorum
Sürekli öyle takılması sıkar
durum göre davranırsınki bu ne sçm bir soru
herkes olgunlaşamıyor malesef :/
doğarken yüzlerine güneş doğmamış diyorum
Çok hossun oksijenim <3
çocukluğunu yaşayamamış diye düşünüyorum :D
aynen sana katılıyorum.
yerine göre olmalı yoksa gercekten itici:/
Alayını gebertesim geliyor