Siz Böyle insan evlatları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Öncelikle hepinize iyi günler diliyorum ben 20 yaşındayım ve bir akaryakıt istasyonunun marketinde çalışıyorum az önce 30 lu yaşlarında genç bir erkek müşteri markete geldi tam o anda anlık olarak elektrikler gidip geldi ve market sistemi bilgisayarda kapandı bu arada bilgisayar da kapanıp yeniden açıldı ve bilgisayarın açılması ve benim market sistemini geri açmam uzun sürdü bu sırada müşteri 1 tane sigara aldı ama çok sabırsızdı bana kardeşim hadi şu sigarayı verde gideyim bir an önce dedi bu arada adam çok beklemedi 2 dakika falan bekledi sistem geri gelene kadar neyse ben adama abi sistem gitti şu an da açmaya çalışıyorum kusura bakmayın sistem gelsin ben sigaranızı okutayım öyle size vereyim dedim ama adam hala kardeşim çabuk sigaramı ver gideyim dedi bende adama abi sistem gelmeden okutamam yasaktır sonra açığım çıkacak dedim ama adam yine kardeşim hadi sigaramı bet geçeyim dedi bende en sonunda dayanamadım adama patladım abi bu neyin acelesi ya 2 dakika daha bekleseniz ne olacak yani bir de siz neden papağan gibi sürekli aynı kelimeyi tekrarlıyorsunuz anladım bir kere söylediniz zaten dedim sonra adam sinirlendi sigara almadan çıkıp gitti. Siz Böyle insan evlatları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Siz Böyle insan evlatları hakkında ne düşünüyorsunuz?