Siz Böyle çocuklar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hepinize iyi günler ben bir akaryakıt istasyonunun marketinde kasiyer olarak çalışıyorum bugün yaklaşık 1 saat önce buraya bir aile geldi önce yakıt aldılar sonra baktım bir kadın ve 6-7 yaşlarında küçük bir kızı içeri geldi bana biz 1000 TL yakıt aldık karttan çekeceğiz dedi sonra bende tabii ki olur dedim sonra karttan 1000 TL yakıt paralarını çektim sonra bu kadın kızına kızım ben marketten biraz alışveriş yapacağım baban arabada gidip babana baba annem marketten alışveriş yapıyor sana da bir şey lazım mı sanada bir şeyler alalım mı dedi ama kızı gitmedi sonra kadın biraz bekledi kızına kızım hadi gidip babana söylesene dedi bu sefer kızı yine gitmedi sonra baktım 3. defa kadın kızının elini tuttu kızını dışarı çıkardı kızına kızım o zaman buradan babana seslen hadi baban bizi bekliyor dedi ama kızı yine bir şey demedi öylece kaldı sonra kadın sinirlendi kızını biraz itekleyip hadi gidip söylesene burada böyle hep seni mi bekleyeceğiz ya dedi sonra kız yalandan ayağını kaydırdı kendini yere düşürdü sonra kadın kızının elinden tutup arabaya doğru gitti kendisi eşine sordu ben marketten alışveriş yapacağım sanada bir şeyler alayım mı diye sonra kadın kızını arabaya bindirdi kızına sen gelme burada kal dedi. Siz Böyle çocuklar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Siz Böyle çocuklar hakkında ne düşünüyorsunuz?