Hristiyan. Filistinliler. Neden cok akillilar?

Bu gozlemi. yillarca. Yasayip. yasadigim ulkede. Kesin olarak gordugum icin paylasiyorum Gazze ile kiyaslayin Filistinlilerin durumunu. 1- Hristiyan Filistinliler bildiginiz. Arap. 2- Cogu Israil. Vatandasi. ve Israil. Pasaportu tasiyorlar 3- Israil. Pasaportu olanlar. Almanya ingiltere. Kanada. USA. V. S. zengin ulkelere. Israil pasaportu olanlar. Elciliklere gitmeden online. Vize aliyorlar. Turk vatandaslarida geceden siraya giriyordu vize icin ( hala oyle mi yillar once. oyleydi? ) Bu Hristiyan. Filistinliler. Israil pasaportu ile online. Vize aliyorlar Ve Gittikleri zaman bir yolunu bulup ". Oturma ve. Calisma iznini". Aliyorlar. ve garanti bir yolunu bulup is yapmayan bir. Isyerini devren alip o isyerini inanilmaz guzel is yapan hale getiriyorlar ve para guzel gelince guzel bir arac evler ve bankada paralari oluyor bu yasadigim gordugum gercekler. Yav bir. Hristiyan Filistinli. Fakir olsun veya isci olarak. Calissin. Yok.!! Garanti hepsinin is yeri var ve para basiyorlar🥴simdi. Bu gercek bilgiyi ogrendikten sonra. Gazzede. Yasayan. ekmek bulamayan Filistinli. Araplarla Ve. Dunyanin en gelismis. Ulkelerine. Kolayca online vize ile gidip. sifirdan zengin olan. Bu. Cok akilli. Filistinliler. var ve tam 25 yildir gordugum gercek bu Israil. Vatandasi bir cok Filistinli. Taniyorum. ve. Yav diyorum " bir tanesi. Fakir olsun bir tanesi baskasinin yasinda isci olarak calissin. Yok? Yok? Tamam bir akilli olur ikisi olur ". Hepsi. Nasil bu Kadar akilli bunlarin? Tanidigim. Hristiyan ailenin kucuk oglu Anwar benim benim gozume cok akilli gozlerle bakarak ". biliyormusun amca? Ben kurani. Cok iyi biliyorum. Hayda bu cocuk Hristiyan? meraka akla bak? bana bunu soyluyor? bunlar daha dogustan akilli sanki. On yasinda degil 50 yasinda?🤔 Sonuc. Bu. Filistinli Hristiyan Araplar bok akilli dogustan?

Hristiyan. Filistinliler. Neden cok akillilar?