Hristiyan. Filistinliler. Neden Cok. Akilli?

Yasadigim ulkede. Hristiyan Filistinliler var ve. Inanilmaz akillilar? Biri degil. Hepsi. Hepsi? ve yuzde Yuz. Israil vatandasi bunlar. Bunlar yasadigim ulkeye. Vizesiz gelebiliyorlar. Cunku hepsinde israil. Pasaportu var gelince bunlar kimsenin yaninda calismiyorlar. ( cok Akilli olduklarini soylemistim ) is yapmayan bir isyerini hemen devraliyorlar ve inanilmaz is yapan yer haline getiriyorlar. O is yapmayan isyerini ( hemen tabela degistiriyorlar ve duzen yapiyorlar musteriye inanilmaz hizmet verip cok kazanan isyeri yapiyorlar. ( Bizde. Baskalarinin yaninda devam) ve ilk isleri. Ev almak araba. Almak ve cok iyi banka hesabi yapiyorlar. Para dolu hesap biri degil hepsi garanti bes parasiz gelip isyeri ev araba. ve. Bankada. iyi. Para olan hesap yapiyorlar? Arkadaslar. Bu Hristiyan Filistinliler. inanilmaz. Akilli ve. Hepsi bir isyeri. Sahibi oluyor? Tamam bizde. Akilliyiz. VS. ama bunlarin yaptiklarini 100/01. Turk vatandaslari. Yapabiliyor. Ama. Hristiyan. Filistinliler 100/100. O, dan. Zengin oluyorlar Adam Benle bir. Haftada ogrendigi. Turkce ile? konusup hemen gonul alma isine giriyorlar tabi ihtiyaciniz oldumu kesin onlarin isyerlerinden alisveris yapiyorsunuz? ve Akillilar dedikya sizin musluman oldugunuzu bildigi icin burden gulumseyerek ". Var ya Ben Allahin. Yuz. Guzel adini biliyorum" ve saymaya basliyor. Yani Muslumansaniz. Aninda sizin gonlunuzu alacak seylerden bahsediyorlar ve. Bir ihtiyaciniz oldu hemen o akilli gulumseten yuzu hatirlayip. Onlarin isyerinde. Solugu aliyorsunuz oda ne o. Devralmadan once. Is yapmayan isyeri. Musteri. Dolu? ( dedim ya. Bunlarin bu. is akli nerden. geliyor. biri ikisi degil. Hepsi zengin bunlarin? Kafayi yememek elde degil kiskancliktan😞

Hristiyan. Filistinliler. Neden Cok. Akilli?