bu sitedeki hostesler bana yardım etsinnn lütfennn üni son sınıfta okuyorum seneye bitirince hostes olmak istiyorum ama bilmiyorum bunun için kpss gerekli mi yoksa direkt başvurabilir miyim?bir de mülakatta ne gibi sınavlara tabi tutuyorlar?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılKPSS gerekmez. İlk başta kilo/boy ölçümü oluyor. Burada ılımlı davran çünkü 1 kg'dan dahi eleyebiliyorlar. Tamamen görevlinin insiyatifine kalmış yani.
İlk aşamayı geçtikten sonra ingilizce sözlü mülakata tabii tutuyorlar ve gerçekten ingiliz aksanı ile konuşuyorlar. Basit şeyler soruyorlar ama çok kormana gerek yok.
Psikoloji testi var. Örnek veriyorum, senaryo şöyle. Ben FirstClass müşteriyim ve ekonomiden birisi benim bulunduğum yerdeki WC'e girdi. Kadın bildiğin çığrıyor. Nasıl girer ya falan diye canlandırıyor o sahneyi. Senin yapman gereken onu sakinleştirip bahaneler bulmak. İşte "Efendim müşterimiz rahatsızmış ekonomideki WC dolu olduğu için acilen buraya aldık. Ben hemen temizleyeceğim" falan filan onu yatıştırmak.
Böyle şeyler yani.71 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel açıklamışsınız teşekkür
+1 yılİngilizce bilicen fiziğin iyi olacak güzel türkçe konuşman lazım
20 Yorumla
hayır ben eski thy hostesiyim .thy in açtığı sınavlara girmen gerek.yazılı-sözlü sınavı var .mutlaka okulunu bitirdikten sonra gir derim lisans diploman sana yardımcı olucaktır .lise mezunlarıda var ama lisans önemli bence .bide boyunu bilmiyorum 1.60 diyorlar ama 164-165 den başlar alımlar
012 Yorumla
Soran+1 yılben 1 60 ım:(ama iki dil biliyorum bu bir artı değil mi?
- +1 yıl
ewet yolcular aşırı ukala uçakta uçağa binince herkes nedense kendisini baya bi ada zannediyo we seni ezmek istio.yaw o bu değilde şu uçakta bi tane top keki 5 liraya satıonuz ya bana kafayı yedirtecekler sizin yüzünüzden uçağa binerken ne warsa yiodum zaten yanına da alamıosun artık mecbur orda sana kitliceler yani kaçarın yok:))
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 775 cevap paylaştı. İngilizce bilmelisin.. gayet iyi bir şekilde.
Boyun uzun olmalı..
4 yıllık lisans mezunu olmalısın..
Güzellik ve fizige de bakıyorlar.02 Yorumla
Soran+1 yılbenim boyum uzun değil 1 60 ım ama iki dil biliyorum şansım yok mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
Ben hostum.Ayrıca Kpss'den 95 ve üstü alman gerekir.
04 Yorumla
Soran+1 yılciddi misin kimisi gerekli değil diyor?
- +1 yıl
KPSS'e girmedi ki bizim kızlar? THY için başvurmuşlardı hemde.
Soran+1 yılyiy o zaman içim rahatladı:)
+1 yılbi seni gorseydık arkadasım :D
03 Yorumla
Soran+1 yılboyum 1 60 kilom 51 boydan kaybediyorum sanırım:((
- +1 yıl
baska mesleklere yonel artık nasıp degılmıs demekkı yınede dene ama sansını hosteslıkte
Soran+1 yılevet ne olursa olsun deniycem şansımı
Thy kabin memuru alıyor hemen başvur
04 Yorumla
Soran+1 yılninternette başvuru formu bulamadım link verebilir misiniz?
Soran+1 yıltamam yine de teşekkür ederim
fizigin boyun posun konusman yerinde olcak
00 Yorumla
+1 yıl1.60tan hostes olmaz
Hostost olur .32 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya moralim bozuldu:(özel uçak şirketlerine de mi giremem 1 60 ım diye:(pegasus a falan?
- +1 yıl
Moral bozma boşver .
Benim tanıdıklarım var baya air france'da ama çok uğaşmak lazım .
Selamm naptın acaba, şu an ne durumdasın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım