Nikah üzeri kavga ettik iyi değilim?

Düğünümüze 1 ay var. 2 hafta sonra kardeşimin nişanı var ve ona kardeşimin nişanından önce nikah olalım nişanda bizim bütün sülale gelecek orada seni eşim diye tanıştırmak istiyorum demiştim içimde ukte kalmasın diye tamam canım hallederiz demişti ama süreli onun yönünden önümüze engel çıkıyor aile hekiminden ikimizde gidip buradan rapor alabiliyoruz o tutturdu ben kendi memleketimde alıcam memleketi de 1 saatlik yer benim bulunduğum yerle neyse ona da tamam raporu aldı bir şekilde bana ulaştırdı bu sefer rapora kayıt numarasını yazdırmamış doktora işlem tamamlanmadı nasıl böyle bir şeyi unutabiliyorsun diye sinir oldum neyse telefonla ulaşıp numarayı aldık belediyedeki insanlar bile nikah işleriyle genelde damat koşar ilgileniyor ama sen yapıyorsun dediler haklı olarak nikah günü alıcaz o yeni işe başlayacaktı sadece pazar günleri izin kullanabiliyormuş dedim sen şaka mısın ya niye her şeye ben koşuyorum niye hep önümüze senin yüzünden aksilikler çıkıyor yoruldum bıktım dedim bir de aşırı uyuşuk ve rahat başka işlerimi halletmekten bu işleri hep sona bırakıyor sonra demez mi ben erken nikah olmak istemiyorum sen istiyorsun diye mücadele veriyorum ne veriyorsun ne yapıyorsun dedim bir şey mi yaptığın var her şeyi ben yapıyorum dedim kızım, geriz***lı filan diye konuştu telefonda benimle yüzüne kapattım gözlerim doldu sinirimden 😢

Nikah üzeri kavga ettik iyi değilim?