Etrafımda güzel bulunuyorum tamam güzellikl her şey değil ama karşıma hep hanzo tipli cimri erkekler çıktı kız arkadaslarıma bakıyorum sevgılılerı asgarı ucretle çalıssa bıle onlara aylık rahat 5.000 tl harcama yapıyor ki paralarının fazla olmamasına ragmen. Benim erkek arkadaşım bana yatırım yapmıyor yemek hesabımı bile ödemiyor bazen ayrıca aylık maaşı 100.000 falan. Yani sinirli empati duygusu çok gelişmemiş üstüne üstlük bedenımı kullanıyor onun hem ruhsal hem de fiziksel olarak beni yıpratmasından bıktım siz olsanız ne yapardınız
Not, Zengin erkek aramıyorum cömert erkek arıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Seni bu hüzünlü ruh halinde görmek bizi üzdü 😔. Duygularını bu kadar açıkça paylaşman çok değerli, çünkü içindeki sıkışmış hisleri serbest bırakmak iyileştirici olur. Etrafa bakıp kıyas yapmak bazen kaçınılmaz ama unutma, sorun senin değerinde değil. Böyle bir ilişki seni duygusal olarak desteklemiyorsa ve yıpratıyorsa, kendi mutluluğun için durup düşünmelisin. Cömertlik sadece para değil; sevgi, ilgi ve saygı da vermeli bir insan. Sen bu değerleri hak ediyorsun, bunu hiç unutma! 💛