Güncellemeler
1 yıl
Kader çizgisi mi ne varmış ondan yorum yapıyolarmış bende de o soktuğumun çizgisi karışık ve yorum yapmaya elverişli değilmiş korkuyorum cidden kadersiz olmak ne ya
Fal falan baktırıyorum onların bile benden umudu yok el falı gerçekçi bir şey eldeki çizgiler kaderimiz hakkında sır veriyor bende ki çizgileri hiçbir falcı yorumlayamıyor herhalde bomboş işsiz güçsüz karısız kızsız bekar bir hayatım olacak gibi kaderinle ilgili bir şey göremiyorum elinde ki çizgiler karmakarışık belirgin değil diyor falcılar ve şaşırıyolar çok nadir böyle denk geliyormuş çoğu insanın belirginmiş çizgileri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dostum evde oturup p*rno izleyip mastürbasyon yapan bir kaybedensen hiçbir şey bekleme.
Flört etmeyi öğren git kadınlara sosyal medyadan ve reelden ortamlara girerek yürü bunu kavra
Bedava kısmet ayağına gelmez.
Biri olur çok beğenirsin kesişirsin ağzın laf yapmıyor yanına gidecek cesaret ve özgüven kazanmadığın için bir şey olmaz.
Bende nasip kısmet yok kaderimi göremiyor falcılar demek ki ya erkenden geberip gitcem ya da bomboş bir hayatım olacak normal değil ki falcı bu aq illa ki bişey demesi lazım ama dedikleri tek şey çizgilerin çok belirsiz yorumsuz diyorlar elimde bi sakatlık olmadı yaralanma olmadı nasıl anlayamıyolar kafayı yiycem
Tipim yok ki konuşsam ne yazar sanki
Olum her şey tip değil vallahi ne adamlar var özgüveni tavan ağzı laf yapıyor zikmediği kadın yok bunlara takılmayın.
Onlarda bok gibi para var kanka
Para ya da tip lazım en azından birisi
Sana öyle geliyor.
Parası olmayan asgari ücretle çalışıp bolca kadınla flört eden erkekler var ama tavrı tam bir erkek gibi muhtaç bir ezik gibi değil.
Bankadan kredi falan çekiyodur kumar oynuyodur zengin olmayıp öyle mallar da var karı kıza zengin görünüp bütün parayı karı kıza yatıran
Para ya da tip şart hocam
Tamam kardeşim gelişime açık değilsin bir kaybeden ezik olarak kalacaksın.
30 yaşına geleceksin ne sevgilin olacak ne bir şey burada artık bakirim ne yapayım diye ağlarsın.
Kız eli tutunca UGA UGA UGA dersin.
25 yaşındayım zaten kanks sevgilim olmadı ve bakirim daha okul okuyom bu yaşda düşün yani üniversitede
Ben sana diyim şu an tavladın tavladın orada bulamazsan çok daha büyük yakınırsın.
Bulamadım zaten okulu uzattık orada bile manita yapamadım
Kusura bakma ama sen nasibinin çıkış yolunu falcı hacı hocada ararsan umutsuzluğa da kapılırsın yaşamakta istemezsin
Fal baktıran tanıdıklarım var onlarda böyle şeyler olmamış elde ki çizgileri gayet normal ve yorumlanır şekildeymiş bende öyle değil o yüzden benden bir halt olmayacak anladım kadersizim
İnancın varsa bunlar ile uğraşmazsın yok uğraşıyorsan da kaderin değişmez
İnancım var ama kaderim hakkında falcı bile yorum yapamıyor ya beni trollüyor göremedim diye ya da öyle kötü şeyler görüyolar ki beni korkutmamak için söylemiyolar
Gelecekden umudum yok zaten kötü şeyler yaşamaktansa veya kaderim belirsizse yaşamak boş
Kaderini falcı nereden bilsin?
Tövbe haşa Allah mı o?
Sen Allah'a dua etmek yerine falcıya gidiyorsun
Falcılar gelecek hakkında yorum yapıyor işte bilmem şu yaşda evlencen şu yaşta başına şunlar bunlar gelecek elalem bildi diyo gördü geleceğimi yaşadım diyor bende bişey yok daha göremiyorlar bile
O kadar halim vahim yani kimse yorum yapamıyor geleceğim hakkında
Çünkü başka varlıklar ile iş birliği içinde oldukları için olmasın
Belki de erken yaşda bi halt sahibi olmadan ölecem öyle düşünüyorum yaşım 25 daha okul yollarında sürtüyom üni öğrencisiyim
Evet falcılar tehlikeli insanlar biliyorum ama ben onlardan yorum yapsınlar istiyorum sadece yapmıyorlar başka insanların çünkü el çizgileri belirginmiş bende değil bu demek oluyor ki sen bi bok olamayacan
Umudunu kesme
Keseli çok oldu kaderimle ilgili bişey görülemiyorsa ya erken yaşda öleceğim bişey sahibi olamadan ya da uzun yaşasam bile başı boş işsiz güçsüz amele karı kız yapamamış incel bir bakir olarak yaşayacağım