Kendimi asiri yalniz hissediyorum?

8 ay once yine buraya yalniz hisswttigim ve yasamak istemedigimle ilgili icimi dokmustum yine ayni sekil icimi dokecegim. son zamanlarda ruh halim icten ice iyiye donuyor gibiydi ama simdi yeniden kotu hisswtmeye basladim. su an bile duygularimi nasil ifade etmem gerektigini bilmiyorum. birkac gun once birinin beni durup dururken engellediginden bahsetmistim, sanirim onun oyle yapmasi biraz beni tetikledi ve simdi yeniden kaybetme korkusu yasiyorum. en azindan su an konustugum insanlara karsi. beni birakacaklarini ve aniden hayatimdan cikacaklarini dusunuyorum zaten normalde de yalniz hissediyordum ama su son birkac gundur kendimi ekstra yalniz hissediyorum ve birilerine kendimi acmak istedim. cevremde kime ne anlatsam direkt kendilwrinden bahsettikleri icin anlatmak istemiyorum. gerci beni dinleseler bile kendimi tanidik birine acmak istemiyorum hicc. neyse iste su an uzuntuden ve yalnizliktan nefesim daraliyor resmen inanilmaz derecede uzgun hissediyorum su an keske hayatimda gercekten beni seven birileri olsaydi
Kendimi asiri yalniz hissediyorum?