Buda ne kadar iyi olmadığının kanıtı degilmi sence haber dahi vereicek kadar kendini kötü hissediyor demekki ve burada senin onu silmen değil aksine destek olman gerekmez miydi?
Mutsuzum kariyer hayatinda basariyi saglayamadigim icin + ozel hayat desen umudum kalmadi kimseye guvenemiyorum ve hala aile evinden cikip ayaklarim uzerinde duramadim ondan.
Beni yanlis anlama ama boyle sosyal platformlardan arkadas dahi de olsa yapmiyorum istesem takilcak arkadas bulurum vaktimi su an baska seylere ayirmayi tercih ediyorum. Eger yasadigin sehirde kultur sanat etkinlikleri yapiliyorsa oralara git sosyallesirsin oralarda en basidinden halk egitime gidip bilgisayar kursuna kaydolabilirsin kendini hem gelistirmis hem de iki insan tanimis olursun beni insanlar baydi dogrusu o yuzden boyle iyiyim tercih etmiyorum su an yeni birini zorunlu olmadikca tanimayi cunky ekstra baska yuzlerini de goruyorum her defasinda shahshs bu cok yorucu
anladım canım aynıyız diye yazdım bundan şikayetçisin diye yazdım istemiyosan napabilirm ya. o zaman bence hayatta pozitif yönlerini bulmanı söylebilirim hayat çekilmez böyek iyi günler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence arkadaş edinin. bende çok yalnızım maalesef
Kendi arkadaşlarınla daha samimive daha sık iletişime geç ve bol bol onlarla vakit geçirmeni tavsiye ederim
Cogunu hayatimdan sildim
Yeni birileriylede kolay kolay tanisamiyorum
Neden sildigin burada önemli nokta ama
Elbette yeni birbirleriyle kolay tabismicaksin ama etrafında arkadaşın olmak için bir sürü insan var bunu sosyal yoldan da yapabilirsin
En yakin arkadasim hic bir sebep yokken ciddi anlamda 1 ay boyunca mesajlarima donmedi mesela
Hiç bir şey yokken değil elbet bir şey vardır bu senden kaynaklı ya da . kendisinden kişiliğinden kaynaklida olabilir
Kendi problemlerinden dolayi ama yinede bi tanecik olsada mesaj atsin isterdim en azindan ben iyi deilim diye
Buda ne kadar iyi olmadığının kanıtı degilmi sence haber dahi vereicek kadar kendini kötü hissediyor demekki ve burada senin onu silmen değil aksine destek olman gerekmez miydi?
Yuzlerce mesaj attim aradim evine gittim ama o bana bi mesaji cok gordu kotu olan ben miyim
Ben ihtimal üzerinde duruyorum sonuçta aranızdaki ilişkiden bilgimiz yok
Neden böyle hissediyorsun.
Bilmiyorum cevremde kimse yok avm ye gidiyorum tek basima yemek yiyorum herkes arkadasiyla sevgilisiyle falan gelmis oluyo cok uzuluyorum
Peki senin neden arkadaşın Yok güvenmiyormusun kimseye
Su siralar galiba kimseye guvenemiyorum
Neden peki güven sorunu olması sizce yaş kaç ve ne oldu da böyle yalnız oldun... İnsanları hayatından silip sonra neden diyorsun ama
meşgul olacağın şeyler bul oyalanırsın
Kendin için bir şeyler yap
bende sildim hepsini aynıyız
Ayniyiz
gel sarılalım 🥺
🫂🫂
senin neden öyrle
Mutsuzum kariyer hayatinda basariyi saglayamadigim icin + ozel hayat desen umudum kalmadi kimseye guvenemiyorum ve hala aile evinden cikip ayaklarim uzerinde duramadim ondan.
yaşın kaç
napcan sen bu sprularin cevabiyla fazla sorgulamiyor musun
yeter bu kadar
istersen arkadaş olabiliriz
Beni yanlis anlama ama boyle sosyal platformlardan arkadas dahi de olsa yapmiyorum istesem takilcak arkadas bulurum vaktimi su an baska seylere ayirmayi tercih ediyorum. Eger yasadigin sehirde kultur sanat etkinlikleri yapiliyorsa oralara git sosyallesirsin oralarda en basidinden halk egitime gidip bilgisayar kursuna kaydolabilirsin kendini hem gelistirmis hem de iki insan tanimis olursun beni insanlar baydi dogrusu o yuzden boyle iyiyim tercih etmiyorum su an yeni birini zorunlu olmadikca tanimayi cunky ekstra baska yuzlerini de goruyorum her defasinda shahshs bu cok yorucu
anladım canım aynıyız diye yazdım bundan şikayetçisin diye yazdım istemiyosan napabilirm ya. o zaman bence hayatta pozitif yönlerini bulmanı söylebilirim hayat çekilmez böyek iyi günler
dert ettiğin şeylerin çoğu dert değil
Pozitifim ki ağlayarak yazmadim o yorumu 😅 hala bir seylerle ugrasmaya calisiyorum yine de
tesekkur ederim destegin icin 🌷kendine iyi bak
yorumunda mutsuzum demişsin mutsuz insan pozitif genellikle düşünemez. bunun için dedi tatlım. sende kendine iyi bak
Genel manada dedim onu tatlim istedigim yere ulasamadigimdan ama dert degil neyse tekrardan tesekkurler canım😘
Hayal kur
Zamanla geçer.
Günlük tutmak iyi bir fikir