Bence kalem e takılma, şiir yazmayı öğren sen ;) Charlie Chaplin, filmleriyle başla. Mimik, vücut dili için. Bale seyret, kareografi ve kurgu için. Ressamları araştır, kadraj ve ışık için. fizik ve kimya öğren malzeme için. Ben üniversiteye gitmenin birşey yarayacağını düşünmüyorum gereksiz ama bir güzelde hali hazırda sana süper bir şekilde zaman veren bir yer olduğunu düşünüyorum. Hayatımda geriye gitmesini istediğim tek şey üniversitedeki geçirdiğim boş zamanlarımın hepsini istiyorum şimdi o kalemi elimden bırakmazdım.
03 Yorumla
Soran+1 yılVaov teşekkür ederim yorumun için
- +1 yıl
mezuniyet belgesinin canı cehenneme, bu konuyu çok savunan var tabi ama ben öyle düşünmüyorum ya farklı düşünceler hep ben bir işi iyi yaptığında seni bulacaklar kanaatın da ilerledim ve ilerleyeceğim. kendime nedense hep şunu diyorum 20 yaşındayım 20 sene sonra ne olacak diyorum. güzel şeyler yapmak, sevdiğim şeyleri yapmayı istiyorum bu hayata bir daha gelmeyeceksin diyorum, söylesem ailemde karşı çıkıyordu delisin diyorlar :) üniye başladığımda arkadaşlarım dalga geçiyordu bu kutular ne falan 3D çalışıyordum. şimdi bir firmada işteler evet dekupe yaptırıyorlar ben ise hayallerimi çiziyorum. Eskiden yardım istediğim insanlardan mesaj beklerdim gözleri açık şekilde şimdi ben yardım ediyorum eskileri görüyorum, birşeyler yapabilmek güzel şeyler annem hep der bu dünyada gördüğüm en azimli kişisin diye, lütfen üniye gittiğinde zamanını güzel kullan, içinde hevesle karışık gerçek bir istek varsa sakın bırakma. bunları anlattığım insanlarda ışık parlamadı belkide benim kadar özgür değillerdi1000
Soran+1 yılYazın için teşekkür ederim ve ben çok kararsız bir insanım hangi bölümü neyi seçeceğimi ne yapacağımı hiç bilmiyorum şu an grafik tasarım okuyorum ama üni de ne seçeceğim billmiyorum bazenleri çok sıkılıyorum
En İyi Cevaplar
Merhaba arkadaşlar ben anadolu lisesi mezunuyum ve iki yıldır mezun bekliyorum bu yıl 2 yıllık garafik tasarım bölümünü tercih etmek istiyorum. 4 yıllık boş bir bölüm okumaktansa 2 yillik grafik bolumunü okumak çok daha mantıklı geliyor bana ve ayreten bu bölümün iş imkanı nedir arkadaşlar benimle fikrini paylaşabilecek biri var mı, çok kararsız kaldım çünkü. Gidip okumaya değer bir bölüm müdür yoksa 4 yillik sözel bir bölüm mü okuyayım. Lütfen beni düşüncelerinizle aydınlatın kafamın içindeki kaosu dağıtıverin şimdiden çok çok teşekkürlerimi iletiyorum...
00 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 305 cevap paylaştı. Grafik tasarım son sınıfta okuyorum. 4. sınıftayım.
012 Yorumla
Soran+1 yılHangi üniversite?
Soran+1 yılPeki yetenek sınavları nasıl? YGS LYS nasıldı?
- +1 yıl
Sadece ygs sınavı ile girdim ben. LYS ye girmedim puanımı düşürmek istemedim.
risk almayayım dedim. direk başvurdum iki seneliklerde yetenek sınavı var mı bilmiyorum ama 4 senelikler için yetenek sınavına girmek zorundasın önüne bir obje veya bir kaç şey koyuyorlar çiz diyorlar bundan ibaret yetenek sınavı.
Soran+1 yılEvet biliyorum. Ben 4 senelik istiyorum şimdi lisedeyim bu bölümü okuyorum. Sayısal dersleri görmüyoruz birde sıkılıyor musun hiç?
Soran+1 yılPeki şu an neler görüyorsunuz?
- +1 yıl
İlk sınıfta el çizimi çok vardı, kaligrafi vardı el yazısı diyeyim, ilk sınıfta başlayıp hala yapmaya devam ettiğimiz Logo tasarımı, afiş tasarımı var. 3. sınıftan beridir görmeye başladığımız paket tasarımı var. ambalaj tasarımı ve baskı teknikleri var. aklıma gelenler şu an bunlar. şu an son sınıfın ikinci döneminde bitirme projesi diye bir dersimiz var ve nasıl bir şey hiç bir fikrim yok tez mi yazılacak yoksa tasarım oalrak mı bişiler yapıcaz bilmiyorum yakında görücez artık. :D
Soran+1 yılHakkında hayırlısı olsun cevapların için çok teşekkür ederim. Bana faydası olacak şeyler biliyorsan söyle :D
Ben varım grafik tasarım bölümü mezunuyum ve bir stüdyoda özel efekt uzmanı olarak çalışıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılOoo çok iyi
- +1 yıl
merhaba blender öğrenmeye başladım bu alanda kendimi geliştirmek istiyorum ve bu sektöre olan ilgim her gün artıyor bir yandan da üniversite olayı var 2 yıllık mı grafik tasarım okunmalı yoksa 4 yıllık mı iş olanakları nelerdir kendimi daha farklı nasıl geliştirebilirim fırsatlar vesaire
yardımcı olursanız cok mutlu olurum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 371 cevap paylaştı. 10 yıldır bu işin içindeyim photo shoop auto cap klişe gibi işlerle ugraşırım
03 Yorumla
Soran+1 yılÜniversitede bu bölümü okudun mu?
burada bulamazsın onu facebookta gruplarda arayıp danışman gerekir.
00 Yorumla
+1 yılben grafik tasarımcıyım.. bana nereli olduğunu söyle
01 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılVarsa yardımcı olabileceğim bir konu, buyurun sizi dinliyorum...
02 Yorumla
Soran+1 yılÜniversite okudunuz mu?
Grafik mezunu olcam ama grafiklerden bir b*k anladığım yok :)
022 Yorumla
Soran+1 yılHahahahaha :D
Soran+1 yılİyiymiş :)
Soran+1 yıllisede bu bölümü okuyorum ama :/
Soran+1 yılBoşver
Soran+1 yılMeslek lisesi ama
Soran+1 yılTabikide
Soran+1 yılSayılsal ders görmüyoruz aslında ben sağlık istiyorum
Soran+1 yılFarkındayım :( Zaten şu an zorlanıyorum ve hocalarımız bize bölümünüzü değiştirmeyin diyor
Soran+1 yılAma gitmem için çok fazla çalışmam lazım tühh
Soran+1 yılUmarım bende başarırım
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılPower point de ustayimdir ;) haauahaua
01 Yorumla
Soran+1 yılhahahahaha
Efendim canim dinliyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılÜniversite okuyor musun?
Soran+1 yılGrafik bölümü mü?
Ödev falan mi var gerci okul niteli 3/yıl oldu ama
020 Yorumla
Soran+1 yılHaha yok :D sadece sormak istediğim sorular var
Soran+1 yılŞimdi ben lisedeyim grafik tasarım okuyorum. Sayısal dersler görmüyorum. Gittiğiniz üniversitede yetenek sınavı var mıydı? Nasıldı? Ve hangi üniversite :D
Soran+1 yılVaov bence süper. Ben sıkılıyorum bazenleri çizim yapıyoruz logo tasarımı yapıyoruz sıkılıyorum açıkçası sayısal dersler görmediğim içinde YGS sınavını nasıl yapacağım bilmiyorum
Soran+1 yılİş bulma imkanı çok dediler bana bu bölümü seçtirdiler biliyor musun? şu an sinirlendim. Sözelide hiç sevmem ben öleyim yahu D:SDs
Soran+1 yılYaa :D fotoğraf geçen sene gördük daha bitti ama oda sııkıcı :D
Soran+1 yılYazarım ziyaretime gelirisin ahahaa :D
Soran+1 yılKafam çok karışık
Soran+1 yılHayır tabikide :D
Soran+1 yılGizliyim mesaja atmak istesem gizli olmazdım
Soran+1 yılHahaha :D
Web tasarim var. Grafik birazcik ;)
00 Yorumla
+1 yılGrafiker olmak istiyorum inşaallah olurum
16 Yorumla
Soran+1 yılBen olan var mı demiştim.
- +1 yıl
Bunun için eksimi verdin😄😄
Bulursun merak etme
Soran+1 yılAlakasız her cevaba eksi veririm
- +1 yıl
Afedersin de senden bir b•k olmaz
Soran+1 yılbunlar hep eksi verdim diye dfdfdfdfdf
- +1 yıl
Kısasa kısas
+1 yılBana sorabilirsin?
09 Yorumla
Soran+1 yılHangi üniden mezunsun? Grafik bölümü mü?
- +1 yıl
10 yıldır bilişim sektöründeyim ve yanımda grafik tasarımcı, yazılımcı, front end'ci v. s v. s çalışıyor. Sorunu sor lütfen.
Soran+1 yılHangi üni 'ye gitmeliyim diye soracaktım
- +1 yıl
Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi – Grafik Bölümü
Adres: Gündoğdu Sk. No:4 35320 Narlıdere / İZMİR
Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi – Görsel İletişim Tasarımı Bölümü
Adres: Maslak / İSTANBUL
Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü
Adres: 26 Ağustos Yerleşimi Kayışdağı Cad. 34755 Kayışdağı / İSTANBUL
Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi – Grafik Tasarım Bölümü
Adres: Ayazağa Yerleşkesi – Ayazağa, Şişli-İstanbul
Bunlardan biri bence.
Soran+1 yılAslında tam da düşündüklerim bunlar fakat bu bölümde ilerlemelimiyim bunu düşünüyorum
- +1 yıl
İyi bir grafiker olurum diyorsan, bu işi severek yapıyorsan art directör'lüğe kadar giderim ben diyorsan; aylığın en az 10 milyar ve çok iyi bir kariyerin olur.
Soran+1 yılAslında pek isteyerek yapmıyorum. Kafa yorucu bir iş
- +1 yıl
O halde bulaşma, bu sektör sevmeden çekilecek sektör değil.
Soran+1 yılYani belkide zevklidir ama hocalar bozuyordur. Sayısal dersler görmediğim için üni sınavından korkuyorum. Birazda sağlık istiyorum aslında
+1 yılvar evet :D?
07 Yorumla
- +1 yıl
üni yok :D ama biliyorum yapıyorum grafik tasarım
Soran+1 yılPhotoshop, İlislator şuanlık
- +1 yıl
Soran+1 yılO ne işe yarıyor :D
- +1 yıl
adobe un ürünü baya bir gelişmiş ama p. shop kadar ndeğil araştır bak
Var tabi olmaz mı
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki, üniversite okuyor musunuz? Grafik tasarım üzerine.
Soran+1 yılHangi üniversite acaba söyler misin?
+1 yılVardır
06 Yorumla
Soran+1 yılLisede misin? Üniversitede mi?
- +1 yıl
Arkadaşım var üniye hazırlanıyor
Soran+1 yılHangi üni istiyor peki?
- +1 yıl
Valla o bölümünü devam ettirmek istemiyor. Psikoloji istiyor ve o doğrultuda çalışıyor
Soran+1 yılAynı ben yahu. Cevabın için teşekkürler :)
- +1 yıl
Bende istiyorum ya kısmet artık bakalım hayırlısı :) rica ederim. Hayırlı geceler
Gizli Üye(36-45)+1 yılne lazım?
03 Yorumla
Soran+1 yılOlan var mı dedim
Cevap sahibi+1 yılçok ıyı bır grafık tasarımcı bılıyorum hatta derste verıyor
Soran+1 yılOkay, teşekkür ederim.
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler