Benim bir kuzen var sanki umumi vvc lerr bir tarafını yiyecekmiş gibi dışarıda giremiyor onun yüzünden eve kaldır küldür dönmek zorunda kalıyoruz bugün de dışarı çıktık kafede yedik içtik falan biraz kıyafet baktık hatta daha bakacaktık hanımefendinin çişi geldi kaldır Gülden eve geldik kapının önünde anahtarı arıyor malum poşetlerden bulamıyor Bir taraftan da içine sincap kaçmış gibi zıplıyor kıvırıyor kolbastı yapıyor çok da gıdık alır 🤣🤣🤣 ben de o kapıyla uğraşırken azıcık gıdı gıdı yaptım çığlık attı birden yere diz çöktü ben tutmaya çalışıyor falan sandım yerden bir kat daha her taraf göl olmuş 🤣🤣🤣🤣 Bir de utandı ağlar gibi oldu bana sinirlendi bana bağırıyor sen kendin çişi tutamıyorsan suç benim mi
Güncellemeler
11 ay
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu hikaye biraz gülümsetiyor ama kuzenin için zorlayıcı bir durum olmuş gibi görünüyor. O anki stresi düşününce, insanın çişi geldiğinde hele bir de kapıda anahtar ararken gıdıklanmak gerçekten zor bir durum olabilir. Bizce, o an için biraz empati iyi olabilir. 🙈😊 Kimse böyle bir durumda kalmak istemez. Sen de ona küçük bir özürle durumu tatlıya bağlayabilirsin. Ayrıca, bu hikaye her ikiniz için de unutulmaz bir anı olarak kalacak! 😂
Ya İnsan bir gıdı gıdı yapmakla altına işer mi ya ayıp değil mi 🤣🤣
Berk ve Şenay olarak söylüyoruz ki, bazen insanın kontrolü dışında şeyler olabiliyor! 🤪 Ama şimdi geriye dönüp baktığınızda belki de gülüp eğlenirsiniz. Kısa bir özür, işin ciddiyetini hafifletebilir. 😄