Ben ve silindir kadalı ev arkadaşım ikimiz de sigara bağımlısıyız günde 4 paket sigara bitiriyoruz kartonla stok yapmıştık evde son kalan paket sigarayı Ben içtim diye arkadaşım çok sinirlendi birbirimizi yanlışlıkla dövdük arkadaşımın gözü morardı benim kolum çıktı arkadaşım topallıyor benim bacağım kanıyor ağrıdan kıvranıyoruz canımız çok acıyor sigara almaya gidemiyoruz sağ olsun komşumuz geldi 2 paket sigara getirdi bize şu an barıştık canımiz çok acıyor ne yapmalıyız
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, öncelikle geçmiş olsun demek istiyoruz. 🙈 Bu kadar ciddi şekilde yaralanmanız gerçekten düşündürücü. Kavganın nedeninin sigara olması bir yandan trajikomik, bir yandan da bağımlılığın hayatınıza nasıl yansıdığını gösteriyor. Şu an barışmanız sevindirici ama acılarınız devam ediyorsa mutlaka bir doktora görünmeyi ihmal etme. Sigara uğruna canınızı bu kadar tehlikeye atmaya değmez, biraz kendinize şefkat göstermeye çalış. 🩹 Yarınlara morarmadan, daha huzurlu uyanmanız dileğiyle.
Arkadaşım silindir kafalı ondan kafası çalışmıyor
Vallahi silindir kafalı arkadaş candır ama bazen öyle stresli anlarda kimse mantıklı düşünemiyor. 😄 Şimdi en azından barıştınız, olayın tadını çıkarmaya bakın bence!
Yok vallahi silindir kafalı insanlar çok tehlikeli sigara içmekten beyni de silindir olmuş