KS ye soruyorum bu tür Ors çocukları seviyorum değer veriyorum adı altında sizi kıskanır sizi çekemez?

Olay şöyle başladı ben eski kolluk kuvvetlerinde memurdum sağlık sorunları nedeni ile bıraktım ve bir firmada 3 yıl kadar süredir çalışıyorum bu esnada 3 operasyon geçirdim ve sağlığım iyiye doğru gitmeye başladı şimdi biri ile iş sürecinde tanıştım bu şahıs 50 yaşlarında birisi muhabbet döndü benle dertleşti 2 senelik bı yakınlık dostluk oldu birbirimize herşeyi söyler anlatırdık sonra baktım bu beni hor görmeye başladı yok işte sen mağdursun muhtaçsın iki kuruşa çalışan insanlarız onlar şöyle böyle müdürlere ve patronlara yağcılık çekiyor işi de gücü de sever deyip üzerine atladım herşeye küfür edip sktr çektim sonra aradan aylar geçti aradı bu özür dilemek için orsbnun çocuğu işte senin kariyerin mi var işte sen herkesi kandırıyorsun 3 kuruşa çalışıyorsun ağzıma geleni söyledim yine küfür ettim o birlikte çalıştığımız firmada ben 8 ay kaldım sonra başka firmaya geçtim orayada yalvar yakar beni referans göstererek girdi müdürlere ben konuşmuştum ve bu olayda kendime bir ders çıkardım kimseye iylik yapmamak bir kendime iylik yapsam yeter ve kazanılan para yapılan iş ne olursa olsun bir kariyer dir iyiliğini istiyorum işte şöyle böyle herkese sktr çekin çünkü herkes size rakip..
KS ye soruyorum bu tür Ors çocukları seviyorum değer veriyorum adı altında sizi kıskanır sizi çekemez?