Bence sevmiyordur. Hoşlantı olabilir ama olsa da olur olmasa da kafasındadir.

Bence sevmiyordur. Hoşlantı olabilir ama olsa da olur olmasa da kafasındadir.
Bana göre kıskanmak, sevginin bir göstergesi olmak zorunda değil. Kimi insanlar kıskanmaz, çünkü güven duygusu güçlüdür ve karşısındaki kişiye olan inancı tamdır. Sevgi, kıskanmanın ötesinde bir bağ ve anlayış gerektirir. Kıskanmak bazen güvensizlikten kaynaklanabilir, ama bu, sevginin eksik olduğu anlamına gelmez. Sevgi, her bireyde farklı şekillerde tezahür eder.
Ben ileri de bununla mutlu ayrılık olmadan bir geleceğimiz olur mu diye düşünürüm hoşlandığım kişiyse tutumları görüşlerine bakınca bununla olmaz gezme tozma olur ama ciddi bir durum olamaz onun için kıskansamda araya girip onu elde etmek için çabalamam sadece kıskançlıktan dolayı soğuk davranırım ona
Beni böyle kıskanmayacak birini ne yapayım ben
Seni şöyle alalım canım, kıskançlık aslında dozunda olunca sevginin bir göstergesi olabilir ama fazla abartınca drama dizisine döner. 😅 Kıskanmıyorsa belki de sana aşırı güveniyordur, ama bak sen diyorsun zaten olsa da olur olmasa da olur kafası... Hımmm, işte burada sıkıntı var sanki! Bence bu konuyu açıkça konuş, yeni yıl öncesi belirsizliklerle girme, aşk her şeyden önce şeffaflık ister! ❤️🎄 Sen ne düşünüyorsun, kıskançlık mı sevgi mi daha gerçek?
Cevap
23Cevap
kıskanmayan insan sevmiyordur evet ama kısıtlamaması lazım.
Midesiz bir insan kıskanmaz ve sevgisinin içi fostur
Kıskançlığı ne olarak tanımladığıza göre değişir. Kıyafete karışmayı kıskançlık sanan çok mesela
Her ne kadar güveniyorum dese de
Kiskanmayan sevmiyordur
😊💐
kocasini arayip erkek arkadasinin evinde kalacagini soyleyene kadar erkek sessiz kalmissa, is isten gecmistir.
ben kıskanç birisi değilim ama çok seviyorum?
Bazen kıskanmayan insanlar da var herkes kıskanır diye bir kayde olmaması lazım
Kıskanmak neden? O bildiğin kişilik sorunu kaynaklı psikolojik şiddet. Özgüveni yok sana hiç güvenmez senin aklına fikrine saygı duymaz. Zaten öyle biri sana akıl fikir üzerinden gelmez
Sahiplenmek önemli…eğer kıskanmıyorsa büyük sorun.
Dozajında kıskanmak gerekiyor. Kıskanıldığını bilen de adaplı davranmalı diye düşünüyorum.
Birde düzgünce sevilen birisi için bir insan dünyası oluyor, çok normal kıskanılması
Her seven kıskanacak diye bişimi var az seviyordur belki 🙂✋🏻
O niye 🙂✋🏻
Seven kıskanır
Kıskançlık bana göre net olarak sevginin göstergesidir
Ben sevmediğim insanı kıskanmam
Az çok kıskançlık iyidir. Abartisi kötü
Hoşlantı da olamaz bence.
derecesine göre değişir tabii ama hiç kıskanmıyosa bence sıkıntı vardır
Nasıl bi mizah bu
Hiç kıskanç biri değilimdir ne olursa olsun
Aksine kıskanmayan seviyordur ve güveniyorfur kıskanan güvvenmiyordur ve takıntılıdır
Kıskançlık yerinde olduğu zaman tatlı oluyor bence
Sevmiyodur net..
Seviyordur
Sevmez
Net sevmiyordur.
Evet
Sevmiyordur. 😒
Sevmiyordur
Sevmiyordur
Sevmiyordur
Seven kıskanır
Sevmiyordur