Ama napıyım samsundayım havalar biraz ısındı kızlar açık giyinmeye başladı ben de sizi ne kadar çok sevdiğimi fark ettim ❤❤❤❤ Allahım beni sizden ayırmasın ❤❤❤❤
Düşünsene kadınların arasında yaşıyorum. Tüm beğendiğim kadınların arasında yaşıyorum. Dünyadaki son erkek benim. Hepsiyle sevgiliyim çok güzel değil mi ❤❤❤ aşığım hepinize (beğendiklerime 😂) ❤❤❤
Hayır bu düşüncen varsa hepte var olduysa seni bir kızda kesmez mesela şu an bir kız olsa hayatında illa aklın be gözün başksını isteyecek sanırım senin yapın bu
Kızlar Ne Diyor
Bu düşünceye nereden vardın?
Dışarı çıktım baktım kızlar çok güzel ❤❤❤
Nasıl?
Yani gözün fıldır fıldır sanırım yorulursun böyle
Ama napıyım samsundayım havalar biraz ısındı kızlar açık giyinmeye başladı ben de sizi ne kadar çok sevdiğimi fark ettim ❤❤❤❤ Allahım beni sizden ayırmasın ❤❤❤❤
Tuhaf ve rahatsız edici
Düşünsene kadınların arasında yaşıyorum. Tüm beğendiğim kadınların arasında yaşıyorum. Dünyadaki son erkek benim. Hepsiyle sevgiliyim çok güzel değil mi ❤❤❤ aşığım hepinize (beğendiklerime 😂) ❤❤❤
Yoklukta mısın bir tane neyine yetmiyor
Gönlüm geniş çok seviyom sizi napıyım ❤
Bişey diycem yokluktan mı böyle oluyo sence? Bi tane sevgilim oldu sadece başka kızla hiç münasebetim olmadı. Ondan mı böyle oluyo?
Hayır bu düşüncen varsa hepte var olduysa seni bir kızda kesmez mesela şu an bir kız olsa hayatında illa aklın be gözün başksını isteyecek sanırım senin yapın bu
Evet sanırım öyle. Kadınlar benim gibi erkeği sevmez mi
Bence 1.83 civarı şişman olmayan kıvırcık erkekler çok güzel
Aa ben. Sevicek misin beni...
Gerçekten mi şaka yapıyorsun
Şaka şaka beni gardaşın olarak görürsün knk boyum 150 kısa boyluların da yüzü gülür mü be 😔
Yoo.
Sevmiyim mi