Ayrıca bu kadın beni o kadar çok seviyor ki üç yıldır tanışıyoruz anne kız gibiyiz... onun gelini olmamı istediğini söylüyordu düne kadar hatta kimseye vermem falan diyordu ama dün kocasıyla atışırken adam inatlaştı ve bana döndü gülerek “Allah sana hayırlı koca versin” dedi ben kalakaldım algılayamadım neden böyle bir şey dediğini sizce neden demiş olabilir😢
Güncellemeler
+1 yıl
Allah’ın seven bir baksın gerçekten düşüncelerinize ihtiyacım var👉🏻👈🏻
Sizce hoşlandığım çocuğun annesi neden bana “Allah sana hayırlı koca versin” dedi?
Yok ya. Kocasına laf sokmuş. Hayırsız kocam var Allah sana hayırlı koca versin demiş. Yani kısaca kocasına inceden hayırsızsın demiş. Zaten gülmeside ona işaret
Madem yok niye gelinim ol çok isterim seni kimseye vermem diyor hemde bir kaç gün önce Demişti bunları ben kadının ne kadar çok istediğini biliyorum ama bu dediği şeyi algılayamadım
Ayrıca mesela onunlayken teyzeler hep soruyor bu kız kim ne kadar güzel falan diye o da bana seni birileri kaçırmadan atla arabaya gidelim kimseye vermem demişti yani alakası yok dediğin şeyin
O an önceden söylediklerini vb düşünmemiş olabilir sonuçta o anın siniri var üzerinde ayrıca sen orada misafirsin senin yanında demiş kocası yemeği beğenmediğini kendini kötü hissetmiş ve durumu toparlamak için öyle bir şey demiş olabilir Senin üzerinden kocasına laf sokuyor yani Bunu çok fazla kafana takarsan olumsuz bir etki olacak üzerinde ve bunu insanlara yansitabilirsin o yüzden akışına bırak
Yani artık oğluyla evlenmemi de istemiyor öyle mi ama çoook istiyordu gelini olmamı ne hayallerim düşüncelerim var diyordu nasıl vazgeçti beni düşündüğünden mi
Bide bana seni kimseye vermem diyordu gelin olarak hatta çok istiyordu ya oğluyla beraber olmamızı nasıl olabilir bu... belki de oğlumda aynı babası gibi bunu mu demeye çalıştı
Yani şimdi şöyle bir tane teyze vardı bizim ne kadar iyi anlaştığımızı bilen bir teyze buna bir gün sen niye oğluna almıyorsun bu kızı dedi o da bende çok isterim gelinim olsun diyor sonrada hep dua ettiğini söyledi onunla kocası gibi bir ilişki nasip olsun oğluna ve bana hatta bir kötülüğünü görmedim demişti kocasından ama dün kocası yemek beğenmedi farklı bir yemek yap diye tutturunca kadın da bana dönüp böyle bi şey dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Oglunu hayırlı evlat olarak görüyo demekki. Çaktırmadan size dua etmiş işte
Kocam hayırsız seninki hayırlı olsun diyo iste ne var bunda
Onda bir şey yok hoş hayırlı olsun da oğluna istemiyor muydu beni bende hoşlanıyorum böyle bir şey demesi kafamı karıştırdı
Gelişine demiş onu. Sonuçta daha ortada bi şey yok belki baskasiyla evlenirsin. Bi de oğlu seni istiyo mu? Mesele anne degil ogul
Oğlu da işte gizemli gizemli takılıyor anlayamıyorum mesaj atmıştı hikayesinde kendini paylaşınca bana soruyordu nasılım diye
ben hayırsız koca buldum allah sana daha iyisini versin demek istemiş
bu kadar basit
Onun oğlunu vermesin yani öyle mi
belki oğlu da babasına benziyor ne malum ahahahhaha
Valla ona bakarsak benziyor gibi ama düne kadar gelinim ol diyen kadından bunları işitmek beni üzdü
Kocasina laf vurmus kadin senlik bir durum yok. 🙄 benimki benimle tartisiyor sana huyu guzel gelsin diyerek kocaya tas atmis
Sen niye kafana takıyorsun. Kadıncağız sana hayır dua etmiş. Kocasınada laf sokmuş
Şunu takıyorum acaba oğlum hayırsız ondan uzak dur Allah daha hayırlısını versin mi demek istedi ki öyleyse çok üzülürüm
Yok ya. Kocasına laf sokmuş. Hayırsız kocam var Allah sana hayırlı koca versin demiş. Yani kısaca kocasına inceden hayırsızsın demiş. Zaten gülmeside ona işaret
Sen nedenini daha iyi biliyorsun tanıyan sensin kadını 🤣🤣🤣
Vallahi anlayamadım
Oğluna alma düşüncesi yok kadının ben 2 dakikada anladım sen 3 yıldır tanıyorum birde🤣
Madem yok niye gelinim ol çok isterim seni kimseye vermem diyor hemde bir kaç gün önce Demişti bunları ben kadının ne kadar çok istediğini biliyorum ama bu dediği şeyi algılayamadım
Hayırlısı olsun hakkında bacım
Ayrıca mesela onunlayken teyzeler hep soruyor bu kız kim ne kadar güzel falan diye o da bana seni birileri kaçırmadan atla arabaya gidelim kimseye vermem demişti yani alakası yok dediğin şeyin
Teşekkür ederim
O an kocasiyla atistigi için öyle demistir bir şey olmaz
Umarım dediğin gibidir anlık demiştir
Demekki iyi birisin hayirli birisini versin diyor kadın kötü bi şey yok
Belki oğlunun hayırsız olduğunu biliyor seni daha iyi olmanı istiyor
Benim daha iyi olmamı derken anlamadım
Yani daha iyi bir insanla mutlu olmanı istiyordur seni şuanda çok iyi anlıyorum ama her seyde bir hayır vardır sabret ve bekle üzülme
Belki şaka amaçlı da demiş olabilir ama Allah gönlüne göre versin ama üzülme
Kendi kocası hayırsız. Seninkinin de hayırlı olmasını istiyrodur
Oğluna istemiyor yani artık gelinim ol isterim niye dedi o halde
Şaka yapmış işte kocasıyla tartıştığı için önemli bişey göremedim 😅
Hımm diyorsun umarım öyledir ya
Kötü niyetle dememiştir be nerden bilsin oğlunda gözün olduğunu
Kadın bana gelinim ol isterim dedi diyorum tepkimi görüp benimde onay verdiğimi anlamayacak kadar saf mı kadın
iyi de yani kötü bişey dememiş ki belki oğlunu kastediyor
Espri yapmış. Takma kafana.
Kocasına laf vurmak için demiştir, seninle bı alakası yok
O an peki düşünememiş midir benim kafamın karışacağını
O an önceden söylediklerini vb düşünmemiş olabilir sonuçta o anın siniri var üzerinde ayrıca sen orada misafirsin senin yanında demiş kocası yemeği beğenmediğini kendini kötü hissetmiş ve durumu toparlamak için öyle bir şey demiş olabilir
Senin üzerinden kocasına laf sokuyor yani
Bunu çok fazla kafana takarsan olumsuz bir etki olacak üzerinde ve bunu insanlara yansitabilirsin o yüzden akışına bırak
Hımm bide kadın çanta alacam demişti kocası var zaten niye alıyorsun falan diyor
Sanırım gerçekten ona lafı vurmak için dedi umarım... teşekkür ederim😊
La attın dün bu soruyu 🤣
İçim rahatlayamadı knk o yüzden soruyorum hep
Oglum babasina benziyor kac kurtul diyor.😁
Yani artık oğluyla evlenmemi de istemiyor öyle mi ama çoook istiyordu gelini olmamı ne hayallerim düşüncelerim var diyordu nasıl vazgeçti beni düşündüğünden mi
Başkasını düşün diye herhalde
Niye işte bu kadın deliler gibi gelini olmamı isteyen kadın çok sever beni
Demekki artık seni gelini olarak görmek istemiyor
Peki madem niye dün buluşmak istedi benimle sürekli birlikte vakit geçirmek istiyor kendi kızı olarak görüyor beni yani sanmıyorum o yüzden olduğunu
İşin esprisi demiştir takma bence
Tamam umarım öyledir
Oğlumdan uzak dur demiştir
Bide bana seni kimseye vermem diyordu gelin olarak hatta çok istiyordu ya oğluyla beraber olmamızı nasıl olabilir bu... belki de oğlumda aynı babası gibi bunu mu demeye çalıştı
kocası iyi değil mi
Yani şimdi şöyle bir tane teyze vardı bizim ne kadar iyi anlaştığımızı bilen bir teyze buna bir gün sen niye oğluna almıyorsun bu kızı dedi o da bende çok isterim gelinim olsun diyor sonrada hep dua ettiğini söyledi onunla kocası gibi bir ilişki nasip olsun oğluna ve bana hatta bir kötülüğünü görmedim demişti kocasından ama dün kocası yemek beğenmedi farklı bir yemek yap diye tutturunca kadın da bana dönüp böyle bi şey dedi
o an için üzüldüğünden demiştir
ilk baştaki cümlemi geri alıyorum
Hımm yani kocası inatlaşınca üzüntü ve sinirden bana böyle bir şey dedi kocasına lafı vurdu
anyne öyle düşünüyorum
Oğlundan bir yanlış görmüş olabilir
Yanlış derken ne gibi🤔 yani artık istemiyor mu oğluyla birlikte olmamı
Bir hatasını görmüştür bu yüzden senin daha iyi biriyle olmanı istiyordur tahminimce
Yinede en iyi sen bilirsin sen yaşadın
Aaa bide bana seni kimseye vermem diyordu gelin olarak
Sevgilin e sordunmu
Sormadım ama anladım ki babasına çekmiş
Babası mı neden
Yani babası gibi yemek beğenmiyor
oğlumdan uzak mı dur demek istemiş
Niye öyle demek istesin işte daha düne kadar gelinim ol ne hayallerim var falan diyordu
bilemedim
Sorsam mı ona sence ama kaç gün geçti sorulmaz ki dimii
sorulmaz
Yani yolun açık olsun demis
Umutlandırdı o kadar yaa kimseye vermem diyordu senin gibi gelinim olsun çok isterim demişti😢
Oğlu ne diyor
Hiç bir şey
Neden sevmiyor mu seni
Annesi gelinim ol dedikten bir kaç gün sonra mesaj atmıştı yani benim de onay verdiğimi anladı sanırım annesi söylemiştir tepkimi o da yazmıştı
Olmaz sizin iş
Niye be😃
Bence olmaz olsa bile ilerde eşin ailesinden seni görmez
Niye görmesin ki anlamadım
E kötü dememiş ki
Oğlundan hoşlanıyorum o bana Allah sana hayırlı koca versin diyor sanki oğlum hayırsız başkasını versin Allah der gibi😢
Seni uyarıyor iste alttan alttan
Artık istemiyor mu yani beni
Oğlunu hayırsız görüyor demek
Ee niye gelini olmamı istediğini söyledi hatta bir teyze oğluna al falan demişti o da bende çok isterim ama gençlerin karar vermesi gerekiyor demişti
Oğlu hayırsız olabilir