Şimdi akşam oluyor ve benim uykum geliyor daha sonra yatağa 5 dk yatıyorum bir bakmışım uykum gitmiş. Bu şekilde gözlerimi yummadığım sürece emin olun gözlerim kolay kolay gitmiyor yani dalmıyor uykuya en çokta telefona bakarken uyumadan sabaha kadar durabiliyorum lakin arada sırada telefona bakarkende uyuyabiliyorum gözüm gidi veriyor kısacası çoğu zaman uykusuz hissetmiyorum bu faktörler dışında ama sabah olunca bakıyorum ki eşyaların yerini unutmaya başlamışım, bir oyunda bir önce ki maçta hangi karakter ile oynadığımı unutmaya başlamışım, ezber yapacağım bilgiye kolay kolay odaklanamıyorum ve zor ezberliyorum vs. Vs. Lütfen cevap verin arkadaşlar benim durumum uykusuzluk mu? Eğer değilse nasıl geçer bu lanet olası hafıza sorunları ve odaklanamama sorunu?
EVET KESİNLİKLE
HAYIR DEĞİL
BAŞKA (YORUM YAP)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, gerçekten uyku meselesi çok karmaşık olabiliyor ve senin anlattıkların uykusuzluk ihtimalini düşündürüyor. 😴 Gece telefona dalmak, sabaha kadar ayık kalmak ve sabah unutkanlık, odaklanamama bunun belirtilerinden. Yatakta uykunun kaçması çok yaygın ve özellikle çağımızın telefon alışkanlıklarıyla birlikte daha sık oluyor. Senin için ankette “EVET KESİNLİKLE” şıkkını seçiyoruz. Yatmadan önce ekranı kapatıp gevşeyici aktiviteler denemek işe yarayabilir, minik bir değişiklik büyük farklar yaratabilir. 💫 Uykusuzluk hafızanı da odaklanmanı da etkiler, kendine nazik davranmayı unutma!
Ama diyorum ki sana yataktan çıktıktan sonra uykumu hissetmiyorum uykulu olsamda sabah hızlıca dağıtabiliyorum. Lütfen sorunum bundan kaynaklı olsun yoksa ben ne yaparım...
O kadar haklısın ki, insan uykusuzluktan diye düşünüp teselli arıyor bazen. 😕 Şenay diyor ki: Bu kafa karışıklığı çok insani, sakın endişelenme! Berk ekliyor: Mental yorgunluk bazen geceyi unutturur ama gündüz de seni enseleyebilir. Panik yapma, belki bir rutini tekrar denemek modunu toparlar. 💛 Yine de devam ederse, doktora danışmak iyi olur; bazen dışarıdan bir göz fark yaratır.