Saçma sapan hayatları olan çok fazla alkol tüketen uygunsuz arkadaşları olan 2 kız kqrdeş ile ev arkadaşısın üniversitede diyelim.
O şehre kızların küçük erkek lardeşi taşınıyor. ablalarının yaşamını görünce onun rahatsız olup uyandığını görüyorsun ama dinlemiyorlar bir gün eve geliyorsun. Erkek kardeş evde; ablalarını küçük tuvalete kilitlemiş. kızların telefonlarını almış sosyal medya hesaplarını inceliyor. Kızlar yalvarıyor yakarıyor ama çocuk diyor ki "boşuna mızırdanmayın orada 1 saat daha kalacaksınız o sırada da ben sizin çıkınca telefon edip erkek kardeşim izin vermediği için bir daha göremeyeceğiz diyeceğiniz serseri arkadaşlarınızın listesini çıkarıyorum" diyor...
Sen ne yaparsınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Sen bu olayın neresindrsim
Ben bşr yerinde değilim.. zaten bu olay hayali. Sen ne yaoarsın bu durumda? kızlar çok çaresiz haldeler
Oha şizofren misin
Ne alakası var yahu... sana sordum işte ne yapardın?
Ne çok abarttın
O kardeş benim elimden telefonu alsın sonra ne olacak bakalım
Sen ı kızın yerinde değilsin ev arkadaşının yerindesin... dahası telefonunu almış olması değil mesele; diğer ablasıyla birlikte küçük tuvalete kapatmış...
Kızlar çok çaresiz. Tek kuruluşları sensin yoksa mecburen o arkadaşlarını arayıp "erkek kardeşim yasak etti bir daha görüşemeyeceğiz" demek zorunda kalacaklar... sence de bu arkadaşları hiç tekin tipler değil ama kızlar kendi hür iradeleriyle bu arkadaşları ve yalam biçimlerini seçmiş...
Evimden kovarım
Kızlara yardım edersin yani kurtarırsın
Hayır
Kızlar tuvalette mızır mızır mızırdanıyor yalvarıyorlar. Tamam ne dersen o diyorlar. O anda ne yapacağını sordum. Ablalarını hizaya sokma konusunda önemli bir yol almış olan erkek kardeş bir tarafta ve özgür yaşamlarını korumak için senin desteğine muhtaç kızlar diğer tarafta
Sen nasıl bir fantezi yaşıyorsun
Ya olayı sana yazdım... tepkin ne olur cevap vermiyorsun... soruya cevap vermek yerine beni yargılamaya kalkıyorsun. Anlattığım şey bir erkeğin ablalarına hafif şiddet uygulaması. Bunu bırak ablasına fiziksel şiddet uygulayan döven erkekler yok mu? İlla ki var. Sana yine nispeten daha düşük seviyede bir şiddet. Neden bu kafar olmayacak bir şey gibi geldi anlamadım
Kardeşler arasına girmem
Çocuğu kınar mısın?
Sence yanlış mı yaptığı?
Yani güzellikle uyarılmalarının işe yaramadığını biliyorsun.
Hissiyatını kınamaya mı takdire mi daha yakın olur?
Çocuğu tebrik ederim
Bir erkeğin yaşı kaç olursa olsun hayatındaki ailesinden kadınların iyiliğini sağlama ve kötülüğünü engelleme sorumluluğu vardır dolayosıyla onların üzeründe otorite kurabilir ve söz konusu kadınlar özgür iradeleriyle kendi kötülüklerüne sebep placak bir şeyler yapuyprsa erkek bu duruma son verip bu özgür iradelerini lısıtlayabiir; bu uğurda gerekirse kaba kuvvetini de kullanabilir.
Tebrik ettiğine göre buna katılıyorsun