Güncellemeler
+1 yıl
Bu soru aklıma acıkınca geldi.
Sağolsun annecim hemen yapı verdi birşeyler.
Sağolsun annecim hemen yapı verdi birşeyler.
Gecenin bir vakti acıkarak uyanan eşinize yemek hazırlar mısınız?
Ardayanlız sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
çocuk yapmamıza gerek yok sen varsın ya kafi derim 😂😂😂
Neden ki
Uyumuyorsam hazırlarım tabii ki ama uyuyorsam beni bunun için uyandıran adamın sakat olması lazım. Sağlıklıysa kalksın yesin bir zahmet.
Seni kendisine yemek hazırlanan için uyandırmıyor.
Kendisi uyanmış mutfakta bir şeyler arıyor yemek için sende sese uyandın diyelim
Kendi hallediyor işte niye kalkayım? Bu da Türk erkeklerinin olayı ya anneleri alıştırıyor her şeyi hazır önlerine koymalarına.
Halledemiyor diyelim.
Mesela ben çaydan başka bir şey hazırlayamam annem olmasa açlıktan olürum heralde.
Öl o zaman. Yetişkin ve sağlıklı bir insan kendine bakamıyorsa yaşaması hata zaten. Köleniz yok tek başınıza zıkkımlanmayı bilin. Karınız çocuğunuz hastalansa bir gram faydanız olmayacak bir de size mi bakalım.
Evli değilim
Evlenip kimsenin başını yakma zaten anan beslemeye devam etsin bir zahmet
Yok zaten evlenmem ben
Ayrıca anne alayına niye takıksın sen. Belki bir annesin ya da anne olacaksın ilerde
Bir şeye takık olsam senin gibi yaşam becerileri sıfır olan ve kadınları köle gibi gören erkek müsveddelerine takık olurdum, annelere değil.
Kadın eşi için bir şey yapınca köle oluyor.
Erkek eşi için bir şey yapınca görev oluyor.
Oh ne güzel be
Kazık kadar adamsın bu saatte zıkkımlanmak için anneni yoruyorsan senden ne hayırlı evlat olur ne koca. Kadın eşi için bir şey yapacakmış. Hazır yemeği gece kalkıp ısıtamıyo musun? Sandviç yapamıyo musun bedensel engelli misin? Yattığın yerden senin işkembeni doyurmak kimsenin görevi değil.
Hazırlamam kendim o vaziyette olduğumda bile geri yatıyorum kahvaltıyı sağlam yaparım diyerekten
Evde kaldın
3 senedir evliyim 1 çocuğum var :)
Allah mesut etsin. Enişte sonradan ayıktı mevzuya demek ki
Yaptım
Helal olsun sana
Yooo
Herif aç mı yatsın
E kendi yapsın
Beceremiyorsa
Aç yatsın
Hayir kole miyiz
Al işte.
Ne alakası var kölelike bayan feminist
Ya knk tamam acsin gunduz calisiyosan karin calismiyosa ya da erken eve gekiyosa yapar yemek ama gece vakti bunun icin uyandirilmaz kendin yaparsin feministlik degil
Sırf eşine yemek hazırladı diye bir kadın köle olmaz. Ayrıca evli de değilim
Oyle demedim ama gece vakti kalkip yapmam o kadar