Eşinizle tartışınız eşiniz araba kullanırken araçta kiralık her neyse eşiniz kontrolü kaybetti eşinizin tarafına yan yattı ve cam kırıldı sol kolu kanlar içinde sizin kemeriniz bağlı değil eşinizin üzerine dogru düşerken ebişz kırılan camdan destek alıp diger koluyla sizi kurtardı çıkmanıza sağ kapıdan yardımcı oldu tıpki bir tutmak görevi gördü ayagıyla koluna çıktınız ve sağ kapıdan bir şekilsede olsa çıktınız eşiniz içerse kaldı sonra çevreden gelen vatandaşlar düzeltip eşinizi çıkardı sizin ilk Yapacağınız nedir yoksa çıkar Çıkmaz arabanın parasını sen ödücekain mi olurdu dwyip gitmek i yoksa eşinizle ambulansta yanında u olurdunuz benim eşim böyle yapıp gitmişti ambulansta sol dirsegim kanlar içinde hastaneye gittim yanımda yoktu yarım saat sonra o geldi benim iç kanama şüphem yüksekti ama kalkıp ona yardım eden bendim siz ne yapardınız bu durumda
Güncellemeler
+1 yıl
Bu kadar vefasız olabildinizmi ya ambulansta ölseydi eşiniz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Çok geçmiş olsun, tabii ki de yanında dururdum hatta bi şey oldu mu diye kafayı yerdim ama benim eşim dünya iyisi bi insan
Bende çok iyiydin ya bir tartışma kaza anında bile ona zarar gelmesin diye tutuyorsan kötü bir insanıyım canımın derdine düşmedim onun derdine düştüm koluma basarak çıkarttım sen düşün hangi eşyapar onu
Nasıl zorunuza gitmişse unutmamışsınız. Çok geçmiş olsun tekrardan gerçekten. Allah korumuş. Bir anlık sinirle öyle yapmıştır eminim sizi seviyordur. Tartışmanın konusu neydi acaba sorabilir miyim
Ki dirsegime 0 dikiş kfa tso catlaması olmasına ragmen yaptım
Trtışmnın konusu şuydu kyınvlide gideydim lınçıktım khvltıy uyndırdılr yoldan gelmiştik her meyae eşim nne%si oddlr haberim yok sen Bizimi dinliyorsun annemle özel hayatım olmıcak mı hadi gidiyoruz dedim
Giderken ağır lflr iyice söyledi tabi o ara onla tartışırken sinirden olsa gerek virajı görmedim sert girdim kaydım takla attım o ise benim arabadan çıkarılması bile beklemeden ailesinin yanına gitti zaten ailesi yüzünden ayrıldık ama bu bana aşırı tramwa oldu merak ettim başka kızlar napardı
Anlamadım düzgün Türkçeyle yazar mısınız
, eşim kahvaltı için kaldrd salona çıktım ailesinin evineydik yoldan gelmiştim yorgundum salonda oturuyorum koltukta seslendim a çıktı sen Bizimi dinliyodn annemle özelimiz olamaz mı diye bağırdı çağırd ağır laflar söyleyince hadi evimize gidiyoruz diyip bindik arabaya Tabi susmadı
İyice tartıştıkırken viraja sert girdim kayduk. Devrilmeye başladık peş peşe benim taraftaki cam patlattı kafam yere sürrttü baya tam o düşcekken kolumla tuttum diger kolumda kırılan cams yasladım
Sonra onu koluma bas çık bana ne olursa olsun dedim çıkarttım onu sağ salim o arada o da bavulunu daha aracı düzeltmeden aldı ailesine giderken bağırarak
Sen kaza yaptın sen ödücekain dedi aracı devirdiler sonra çıktım eşim gidiyordu
Sonrasını biliyorsun zaten
Sonrada kayınvakidem sola soka fitneyi ayırdı bizi
İnsan bu kadar vefasız olabilirmi
Ay bu neymiş ya. Sen şükür et Allah kurtarmış seni
Kocamdan saklı bir şeyin var mı senin
İster ailen olsun ister başkası
Neyse aracın parasında ödedim ama bu hoş bir şey mi sorarım kocan başkası değil
Hayır bi şey saklamam kocamdan. Sizi de çok depresif gördüm gerçekten kıyın paraya yardım alın hayat böyle geçmez
Depresif olmam normal değil i yşadıgım şey keşke kazayla kalsa
Kaza dışındada bir çok şey yaptı