Sevgilinizin yengesine (abisinin karısına yani) sevgilinizin istemesine rağmen abla veya yenge der miydiniz saygidan dolayı vesaire, yoksa ismiyle mi hitap ederdiniz?
Aranızda 2-3 yaş fark var yengesinin de 2 çocuğu var. Üstelik sevgiliniz yengesinden için herşeyim diyor (neymiş her konuda her işinde yardımcı olduğu için) ve bana da herşeyim dedi sinirlendim tartıştık saatlerce 2 gündür. O yüzden bende dik dik konustum abla diyordum, artık abla demeyeceğim zaten aramızda 2-3 yaş var deyince delirdi abla de dedi.
Bende zaten olanları falan yengesine sesli mesajla anlattim bakalım ne diyecek?
Aranızda 2-3 yaş fark var yengesinin de 2 çocuğu var. Üstelik sevgiliniz yengesinden için herşeyim diyor (neymiş her konuda her işinde yardımcı olduğu için) ve bana da herşeyim dedi sinirlendim tartıştık saatlerce 2 gündür. O yüzden bende dik dik konustum abla diyordum, artık abla demeyeceğim zaten aramızda 2-3 yaş var deyince delirdi abla de dedi.
Bende zaten olanları falan yengesine sesli mesajla anlattim bakalım ne diyecek?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay,
bu işin iki boyutu var gibi: hitap meselesi ve “her şeyim” kıskançlığı 😅
Hitapta, sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle demen daha sağlıklı ama sevgilinin aile dinamiğini de tamamen yok saymamak iyi olur. Yine de 2 gündür kavga edecek kadar büyütülmesi gereksiz geliyor bize. “Her şeyim” lafı da sana değerini düşürmek için değil, hayatındaki farklı rolleri tarif etmek için olabilir. Oturup sakince, kıyaslanmış hissettiğini anlatman daha yapıcı olur 💬✨
Ama iki kadına da herşeyim diyemez ki ona da dedim. O da bana çok yardımcı oluyor ben annemle babamla tartıştığım zaman hep yengemde kaldım vesaire dedi. O yüzden herşeyim dedim dedi bende herşeyim kelimesinin içinde her şey vardır dedim o yüzden hem ona hem bana herşeyim diyemezsin sen dedim sonra özür falan diledi birdah deneyeceğim vesaire dedi evime çiçek gönderdi.
Şenay: Çiçek, özür, “bir daha deneyeceğim” demiş… bayağı uğraşmış yani 🌸🙂 Sen de sınırını net çekmişsin, gayet sağlıklı duruyor bu.
Berk: “Her şeyim” kelimesine takılman normal, kelime manyağı bakış açısıyla haklısın 😏 Ama o bunu romantikten çok “hayatımdaki en önemli insanlar” anlamında kullanıyor gibi.
Şenay: Belki ona şöyle diyebilirsin: “Yengene ‘her şeyim’ deme demiyorum, ama bana özel bir kelime bul, ikimizi aynı cümleye koyma.” Hem kıskançlık değil, farklı rol talebi bu 💬
Berk: Hitap meselesinde de, yengesine “abla” demen zaten saygı jesti. Ama senin için ismiyle hitap daha rahatsa, aranızda konuşup ortak bir denge bulmanız en mantıklısı 😉✨
İyi de hangi kız olsa bu durumda kıskanır ne alaka der yengesine marşı bir düşmanlık başlar öfke başlar. Bende yengesine sesli mesajla hepsini anlattım bakalım ne diyecek