Varsayalım okulda üniversitede her türlü yanlış alışkanlık ve arkadaşlıkları olan ders nedir bilmeyen uçarı bir kız var... size de uzak biri ama bir anda kısa süre içinde tüm bu yanlış bulduğunuz şeylerden uzaklaşıyor derslere gelmeye başlıyor ve sizinle yakın arkadaşlık kurmaya çalışıyor ve kuruyor da... iyi arkadaş oluyorsunuz...
her şey iyi giderken öğreniyorsunuz ki aylar önce kızın yanlışları bırakma sebebi yanına taşınan erkek kardeşinin ona şiddet içeren baskı kurması. Kız ayak dirediğinde de Canını yakarak cezalandırmaya başlaması. Bu şekilde kız küçük erkek kardeşinin otoritesi altına girip onun yasakladığı tüm o zararlı şeylerden ve arkadaş çevresinden uzaklaşmış...
Ve öğreniyorsunuz ki size yaklaşma sebebi de ilk başta erkek kardeşinin sizi uygun bir arkadaş olarak ablasıyla arkadaş olman için uygun görmesi imiş... kız çaresizce size yaklaşmış zira ayak direrse dayak var.
Kızla arkadaşlığa devam eder miydiniz? Ve bunu öğrenince ne yaoarsınız5
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
şu an hala benle zırunluluk için mi arkadaş olduğunu beni sevip sevmediğini sorardım
2 olası cebap için de yorum yaoar mısın?
A) Sana çok saygı duyuyorum ama evet hala zorunluluk için arkadaşım. Senle görüşmezsem kardeşim beni falakaya yatırır diyor... zaten böyle döve döve bu şekilde cici kız haline getirdi beni diyor... bıraksa eski halime dönerim ama bırakmıyor. Gücüm yetmiyor ona diyor...
B) ilk başta beni diğer arkadaşlarımdan kopardıpında yerlerini tutmak için senle arladaş etti... ilk görüşmelere gelmesem beni falakaya yatırırdı velet. Ama sonra sana kanım ısındı diyor
Yani açıkcası samimi gelirse gerçekten arkadaş kalmak isterse benimle devam ederim ama erkek kardeşine de arkadaşız süsü verirdim yine de kızı düşünüyordum bak chhdhehs onun harici istemiyorsa zorunluluktansa eğer kendi açımdan bişeyimi anlatmazdım
Bir gün sana gelşyor diyor ki dün nefsime yenildim erkek kardeşimin yasaklarından en önemlisini çipnedim. O grupla görüştüm. Madde de kullandım. Bu velet çok uyanık. Her türlü yakalıyor. Tespit ederse falakaya yatırır beni. Ama sana çok güveniyor dün tüm gün sendeydik diyeceğim... lütfen ona bu yalanı söyle diyor... yoksa falakaya yatırır diyor
Kabul eder miydin?
Evet sonuçta harici bişey öğrense kardeşini dövğcek sana dokunamaz
Peki ama bu otorite falaka ile dayakla kurulmuş ve kızın hayatını da yola koymuş erkek kardeşi bu yolla...
Bunu kırmak kızı kendisinin iyiliği için üstünde kurulmuş bu otoriteden kurtulmasına yardım etmek yanlış olmaz mı?
Sonuçta ayaklarının altı biraz acımasın diye kızın eskisine dönüş eğilimlerine cesaret kazanmasına yardım etmek doğru mu?
Aslında konunun benle ilgili oldupunu anladın ama ben diğer kızım
Seninle özel bir şey konuşmsm lazım eğer hala aktifsen
Kızı nasıl dövüyormus
Falaka :(
Ayaklarının altına bayrak sopasıyla vura vura
O kadar mı uslanmaz söz dinlemez biriydi bu
Küçük erkek lardeşinin otoritesini kabullenmek istememiş; 3 yaş küçük kendisinden... ama oğlan yatırmış bunu falakaya bağırta bağırta dövmüş
Acımasız bir yöntem
Evet... tekme tokat dövmekten kötü biliyor musun...
Bildirim bende yedim
Bu devirde falaka oluyor mu yahu... ama çok fena gerçekten ağzını burnunu kırmaktan beter...
Aynen
Seni kim dövdü?
Annem
Sen hiç yedin mi
O kız benim zaten :(
Dayak yiyen mi
Evet
Nasıldi falaka
Sigaradan rahatsızsan balkona çık dedim...
Bu da ellerimi ayaklarımı bağladı falakaya yatırdı ve maalesef hemen dövmedi
Ne yaptı
Teyzem ve kızı karşı apartmanda oturur... kız benden küçük... 16 yaşında...
Onu da bemim gibi olmaya teşvik ediyordum. Teyzem de gıcık oluyordu.
Velet bemi falakaya yatırdıktan sonra teyzemi aradı... kızını da alıp gelmesini söyledi..
Maalesef geldiler ve özgür kız olsun diye teşvik ettiğim kızın önünde dövecekti...
Çok yalvardım. Yakardım... ama vazgeçmedi
Onun önünde mi dövdü
Hem de bu ne hal abla diye sordu kız... bana anlattırdı durumu... düşünebiliyor musun 3 saat öncesinde ona ben özgür kız olma taktikleri verirken orada ayaklarım kanapenin kenarına bağlı halde kıza "gökhan abin bana sigarayı yasak erti ben itaatsizlik ettim o da beni falakaya yatırarak cezalandırıryor" demek zorunda kaldım
Ağır bir ceza olmuş
Bir de 10 sopada 1 durup 1 dakika mola veriyor... ayaklarımın altını eliyle yokluyor... ben de çaresizce yalvarıyorum kızın önünde hale bakar mısın...
Ne ile vurdu tabanlarına
İnce içi boş esnek plastik boru... hafif olduğu için zarar vermiyor ama öyle acıtıyor ki... gözlerim yerinden çıkacak gibi oluyordu...
30. sopada durduğunda yalvardım...
Dayanamıyorum lütfen dedim dayanamamıyorum çok acıyor yalvarırım dedim...
Çıplak ayak mi vurdu
Tabi ya çıplak ayaklarımın altına altına vurdu... bir de ilk vurduğunda ayaklarımı büzüştğrdüm parmaklarımı kıvırdım... o da ayaklarımın üst kısmına vurdu mecbur açtım ayaklarımı yan yana sabitlemek zorunda kaldım...
Dedi ki her sopadan sonra 10 saniye ayaklarımı kıvrandırmama izin vereceğini söyledi
İyi bari dinlemeye vakit vermiş
Yalvarttırdı bu esnada... ve 30'da da durmadı... dayanamıyorum dedim umursamadı
Tabanların ince mi
Ne alaka ya... incesi kalını mı var?
İnce olursa çok fazla açıyor direk kemiğe geliyor
Çok acıyp evet korkunç... neyse ki bitti
Aklın başına geldi mi
:(
Gelmedi galiba
Öyle deme yaaa...
Eski hayatımdan geriye bir iz bile bıraktırmadı...
Tüm o arkadaşları bana arattırdı ve "erkek kardeşim sizinle görüşmeme izin vermiyor" dedirtti
Özlüyor musun o günleri
Evet ama çok çaresizim...
Velet bir de diyor ki sana koyduğum kural ve yasakların veya izin vermediğim şeylerin gerekçesini sana şimdilik açıklamayacqğım...
Gerekçe söylemeye başlarsam o gerekçeleri kafanda sorgulamaya başlarsın sınra sanki fikrini sormuşum gibi tartışmaya kalkarsın... bir süre hiçbir açıklama olmadan gerekçesini öğrenmeden sadece ben öyle uygun gördüğüm için uyacaksın kurallara...
Fikrimi söylememde itirazda bulunmamda ne zarar var diyorum... ileride fikrinin sorulacağı zamanlar da gelecek ama işte ben anlamalıyım ki sana fikrinin soruluyor olması sende benim alacağım karara ıymama seçeneğin olduğu gibi bir yanlış anlaşılma yaratmayacak...
Yasak yani
Evet...
Toplam 5 kere falaka yedim...
Tek tesellim bir daha o teuzemi çağırmadı dayağı seyretmeye
O artık hep aynı şekilde mi dovdu
Evet sadece falaka... çok fena... zarar vermemesi çok kötü... biliyorsun ki 2 saat sınra istede bir daha dövebilir
Hiç aynı günde iki kere yatırdı mi
Yok ya sopa yediğimde bir süre ben süt dökmüş kedi gibi sözünden çıkmıyordum
Anladım
Sopanın öyle bir etkisi vat
Seni annen kaç yaşındayken yatırdı falakaya
1617
Nasıl oldu? Bağladı mı o da seni?
Bir de sebep?
Biri üstümüze iftira attı
Ya üstünüz derken.. kaç kişi?
Bir de hiç ditenmediniz mi? Sonuçta annen bir kadın; zorla yatırması çok zor olurdu
Konu üzun ben senin sorunu begeniyom beni ekle konusalim
Ne oldu
Beğenmedin hala
Begendim
Tek beğenen benim
Gördün mu
Ekledin mi