arkadaş bu cast ajansları ne iş ? deneme çekimi felan diye çağırıyolar istanbula aramışlar bugun ? bilen varmı
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
+1 yılbir kere family, imc, aypi, mayadrom, rolistanbul, erberk bunların hepsi figüran ajansı. erberk türkiyenin en eski ajanslarından ama kurucusu ajansı satıp gittiğinden kalanlar ajansı batırıp bıraktı. Hepsi de para ister kayıt fotoğraf bilmemne bahanesiyle bir daha da ses çıkmaz bir sürü insandan duydum. çok beğendikleri az sayıda kişiyi kaçırmamak için onlardan para almıyolar tabi ama figüran jansı olduklarından ellerinde adam akıllı iş de yok. Reklam işleri için zaten nerdeyse bütün ajanslar gönderiyor yani orda ajansın iyisi kötüsü daha iyi para ödemesi ile ölçülür. O yüzden bu işi etrafınızda bilen güvenilir kişilere sorun, yoksa çalışmayın hiçbirisiyle. Ben ella ajansa başvurmuştum ilk ikisinde kabul etmediler sonra biraz daha düzgün fotoğraflar yolladım mesaj attılar. gittim görüşmeye para falan istemiyorlar zaten ve de yüzüme direk söyledi neleri yapamayacağımı, evet biraz bozuldum ama en azından dürüst. Seni bütün işlere göndericez deyip de paramı alıp yalanlar atmadılar en azından. internetten başvuru alıyolar zaten. Şansınızı denemek isterseniz kaliteli yerlere başvurun öyle dandik figüran ajanslarıyla işiniz olmasın. iyi ajanslardan bildiklerimi yazayım:
ella ajans
icon talent
önem günal
blacklistt45 Yorumla- +1 yıl
Sektörde herhangi bir deneyimi olmayan insanlara başrol anacast verilmez zaten. Figürasyon olarak gidip gitmemek de kişinin kendi tercihidir. Kabul etmez gitmez ya da rol yapma ve ezber yeteneği vardır, mimiklerini çok güzel kullanıyordur, özgüveni yüksektir, kamera karşısında kendisini süper bir şekilde ifade eder onlara diyaloglu roller gelir. Ajansların figürasyon başrol oyuncu ajansı diye ayrımı olmaz yani demek istediğim. Adaya göre değişir bu durum. Benim hemen hemen bütün ajanslarda kaydım olduğu için artık içlerinden biri gibi oldum. Bir çok projeye de gittim reklam olsun, katalog çekimi, fgr hepsinde rol aldım. Şu sıralar en çok işe yönlendirildiğim ajans Dora Cast Ajans. Rahatlıkla tavsiyemi de yaparım. Internet sitelerinden başvurunuzu yapın uygun görürlerse dönerler. Herkese bol şans.
- +1 yıl
@ilaydakrt bana donüs yaptılar mesaj olarak en gec 2 gün icinde arayın diye fakat arıyorum aradgnz kisi baskasıyla gorüsme yapiyor deniyor yarin tekrar deniycem bakalım :(
- 1 yıl
tam olarak neyi yapamazsin dediler sana
Arkadaşlar sizden para isteyen ajanslara kesinlikle itibar etmeyin ben sadece bir ajansa kayıt oldum para alınmadı devamlı çağırıyorlar diyaloglu olarak gidiyorum ay başlarında param hesaba geçiyor hiç bir sıkıntıda yok ayrıca şu an ay yapım mood ajansla çalışıyordu fakat 1 ay içinde sözleşmeleri bitiyor ve benim kayıtlı olduğum ajansla anlaşıldı bu demek oluyor çok oyuncu lazım olacak ben çirkinim ben güzelim demeyin ben zayıfım ben kiloluyum demeyin setlere çirkinde lazım güzelde şişmanda lazım yeterki sahte ajanslar tarafından KANDIRILMAYIN.. Daha fazla öğrenmek isteyenler İnstagram (bjkarsan) ulaşın
15 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBen çizgi film için seslendirme yapıyordum normalde fotoyla ilgim yoktu ama orada kaydım var diye galiba aradılar fotoğraf çekimi için 200 TL para istediler ben kabul etmedim sonra tekrar aradılar bu defa olabilecek bir şey için ama yine profesyonel foto gerekliydi ben param yok dedim çektiler sonra da saç boyama falan istediler kafama yatmadı benim bir daha da açmadım aradıklarında
14 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlar her ne olursa olsun öyle ajansları kafaya takmayın , kaliteli bir ajans Kayıt ücreti diye bir şey istemez , Senin üzerinden para kazanacak birisi neden senden para istesin ki? 40-50-300 TL... miktarı her ne olursa olsun bu kadar ucuzparalarla adam zengin olmaz, senın üzerinden milyarlar alacak adam neden 3 - 5 kuruşun lafını yapsın? Benim birsürü tiyatro hocam var kime sorsam aynılarını söylüyo bence dikkate alın bu yazdıklarımı , eğer 1-2 reklamla oyuncu olunsaydı bukadar üstad eğitimle değil reklam la başlardı ama nereye kadar , ki sizi reklama dahi almayacak kişiler bunlar , sadece sizi sömürmeye çalışıyolar Dikkat edinn
- +1 yıl
@Ferhatbilen vay arkdaş haklısn bnada mesaj göndrdler sabah uyku sersemi iki dakka heves yaptım bnde🤣🤣
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 394 cevap paylaştı. bilmiyorum ama gazoz içmemeye çalış,nolur nolmaz. malüm deneme çekim vs..
16 Yorumla- +1 yıl
:)
- +1 yıl
:D
- +1 yıl
Cast ajansları oyunculuk ajanslarıdır. Deneme çekimi için çağırdılarsa mutlaka git şansını dene derim. Sözleşme yapmazlarsa farklı ajanslara da kayıt olabiliyorsun. Dora Cast Ajans'ı tavsiye ederim. Yaptıkları işler genelde ünlü markaların reklam, katalog çekimi, dizi ve sinema işleri. Dora Cast Ajans yazıp başvuru yapabilirsin internet siteleri üzeriden. Bol şans :)
- +1 yıl
@ilaydakrt sinema cast hakkında bir bilgin var mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
20Cevap
Bizim buraya gelmişlerdi film için başvuru alıyolardı. Ordaki kadın beni çok beğenmişti Türkan Şoraya benziyosun seni kaçıramayız demişti. Kayıt için 300₺ para istemişlerdi başta kadın kabul edeyim diye paradan da vazgeçti. Ama sonra İstanbula gitmem gerekecek diye kabul edememiştim. Salak kafam sjdkd
21 YorumlaArkadaşlar kayıt ücreti isteyen ajanslardan medet uymayın hepsi yalancı ben ınternnetten başvuru yapmıştım seçilmisim güya gittim benden tek seferlik 100 TL kayıt parası istediler bir daha olmayacak tek seferlik dediler hesaplarına yatırdım baktım güya sevildiğimi Katolok seçiminin son aşamasında severlerle geri dönüş yapilacaklarini söylediler aramaladilar beni olumlu ya da olumsuz ajansın wep sitesine girdim ben8m resmim yok bile pislikler Allaha havale ediyorum böyle ucuşları
30 Yorumlamerhaba arkadaslar ya bende bu cast ajansima internetden basvuru yaptim sabahina bir mesaj gldi msajda basvurunuz onaylandi falan dedi sonra aradim ajansi dedilerki sunum icin 300tl para istediler dosya parasiymis yardimci olun arkadaslar parayi verip vermeme konusunda suphelerim war...
02 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 998 cevap paylaştı.
+1 yılDikkatli olmanı tavsiye ederim. Para kazanmak için bu işi yapan da var, türlü dolandırıcılıklar için yapan da var, profesyonel hizmet için yapan da var. Bu işlere ciddi güvenilir bir tanıdık olmadan veya piyasayı tanımadan girmek pek uygun değil.
00 Yorumla
+1 yılArkadaslar şu an Family , İmc birde Aypi Ajans çağırıyor. Aypi Ajans çok fazla ilgiyle hem mesaj attı hem aradı Tropicana reklamı için 6 kişiden biri olarak reklamda oynatacaklarmis. Itinayla fazla özel ilgi gösterdiler. Ama diğer tarafta Family ve İmc gibi köklü ajans var yani ben öyle biliyorum belki oralarda daha şanslı olabilirmiyim diye düşünüyorum. Karar veremedim. Sizce ne yapmalıyım Aypinin teklifini degerlendirmelimiyim?
012 Yorumla- +1 yıl
ahahaha ne hikmetse beni de aynı şekilde çağırdılar :D
- +1 yıl
Ne diyorsunn :))
- +1 yıl
aypi ajans beni şaşirtı basvurudugmun ertesı günü bana geri donuş yaptılar randevu alıp 300 tl para istedıler ayrıca oyunculuk egıtımı görmeye hak kazanmısım bugun kaydım oldu sadece parayı beklıyor egıtım görüp öyle sınema dizi reklam filmi vs oynıcakmısım edıtor okadar ılgılı kı şirket 2 mesaj edıtorde 2 kere aradı beni simidi kafam karışık guvenılır mi kafam karışık bilği verin ya bende senin gibi kararsızım
- +1 yıl
@arc_yunus brnıde aradılar para ıstedıler gıtmedım
- +1 yıl
Merhaba AYPIAJANS. COM a yapmis oldugunuz basvuru cast directorlerimiz tarafindan degerlendirilip, vermis oldugunuz bilgiler dogrultusunda oyuncu ve cast ekibini olusturdugumuz UNLU BIR MARKANIN AYAKKABI REKLAM FILMI icin profiliniz uygun gorulmustur. Projeye 12 yeni yuz sunulup 7 kisi yer alacaktir. Reklam butcesi 4750TL'dir. 18. YILIMIZA OZEL ajans portfoyumuze katilmaniz durumunda KAYHAN YILDIZOGLU onderliginde UCRETSIZ KAMERA ONU OYUNCULUK EGITIMI alacaksiniz. Almis olacaginiz bu egitim sonunda REKLAM, DIZI, SINEMA projelerinde rol alacaksiniz Yapim sirketine sunmak icin en gec 05-02-2017 PAZAR gunune kadar (ILK Studyo katalog-audition cekimi ve Setcard) icin mutlaka randevu olusturup geri donus yapiniz. Eger gelemiyorsaniz BULUNDUGUNUZ ILDEN UZAKTAN KAYIT YAPTIRABILIRSINIZ. Sunum sonrasi proje icin yol ve konaklama masrafiniz ajans tarafindan karsilanacaktir. DOSYA-MASRAFI UCRETINIZ TEK SEFERLIK 200'TL DIR.
- +1 yıl
- +1 yıl
Bence setroom ajansa başvur çok eski bir ajans olmadığı için elinde yeni projeler var ben çok memnunum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDora ajanstan mesaj gelmis beni beğendiklerini ve geri dönüs için aramamı söylüyorlar fakat 2dir arıyorum aradğnz kisi suanda başka biriyle görüşüyor deniyor ne yapmalıyım?
01 Yorumlaoyuncu ajanslari . sen internetten basvuru yaptiysan seni begenmisler ve deneyecekler sonra dizilerde oyuncu olacaksin
08 Yorumla- +1 yıl
Aypi Ajans çok iyidir.modellik için başvuru yapmak istersen model ajanslarına bak bence.bg ajans modellikle ilgili en iyisi.reklam çekimleri için aypi ajans derim.15 yıllık ajans.ben yaklaşık 2 yıldır kayıtlıyım aypi ajans a ve hiç sorun yaşamadım. aypiajans.com
- +1 yıl
@sezencik39 benide reklam icin swcmisler aypi ajans, gidip gorustum internetten basvuru yapmistim 300 tl kayıt parasi istiyo reklam bitiminde 4.000 tl verceklermiş sence dolandiricimidir?
- +1 yıl
ben setroom diye bir ajansa başvurmuştum. çok ilgilendilersaolsunlar. 150 lira mı ne alıyorlar uygunda. iyi de projeleri var tavsiye ederşm
- +1 yıl
@sezencik39 kardeşim benide çağırdı aypi ajans bana ulaşırmısın 03523773883
- +1 yıl
@sezencik39 kardeşim benide çağırdı aypiajans bana ulaşırmısın 0552 377 38 83
Kızlar bende bugün bir ajansa gittim Cinearts production diye bir yer ve sanırım dolandırıldım 😖 50 tl mi aldılar fatura istedim başta veriyoruz dediler paramı aldıktan sonra da fatura bitti dediler o an jeton düştü bende ama geç kaldım 😭
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılgitme hacı, para istiyorlar, tipe mipe bakmadan önüne geleni çağırıyorlar, ben gittim 1 keresinde, çok tipsiz bir adama ne yakışıklı adamsınız dedi kız :) sırf para yolmak için
00 Yorumla
+1 yılYilda birkackez kuzenlermin yanina Ankara gidiyor , tahran yasiyorum. onlar setroom cast kayit olmus cok kisa sure cagirmislar, pek sevmisler eglenmis parada kazanmislar , ben internet uzerindn talep ettim haber beklemekteyim
01 Yorumla
+1 yılYa gidicen simdi orda deneme cekimi yapicaklar sonra adaylar arasindan eleyip sitelerine koycaklar
00 YorumlaAypi ajans benide çağırdı sanırım gideceğim ama BG ajans çağırırsa arkadaşlar kimsenin gitmesini kesinlikle önermem dolandırıcılıktan başka birşey değil fotoğraf ücreti için 40 tl aldılar ve fotoğrafımı 1 aydır koymadılar koymayacaklarda.
05 Yorumla- +1 yıl
@arc_yunus banada bugün mesaj geldi 300 lira istiyorlar gideniniz var mı?
- +1 yıl
palyaço da lazım olmuş olabilir fotomodel de model de.başvuru yapmışsın anlaşma imzalamaya çağırıyorlardır.
00 Yorumlaçekim için 50 tl alıyorlar bidaha aramıyorlar boş işler
02 Yorumla- +1 yıl
:))
+1 yıl0212 numaralı hat focus medyada aradı beni başvurunuz onaylandi neyse daha sonra otelde randavu aldılar gitim fotoğraf falan çektim ve 400 TL ücret istediler ne yapmalıyım?
00 YorumlaArkadaşlar beni de çağırdılar bunlar form doldurduk fotoğraf çektiler ondan sonra da benden 700 TL istediler ve yatirmazsam beni icraya vereceklerini söylediler sence bu doğru mu yapabilirler mi?
01 Yorumla- +1 yıl
700 tl nedir yaa cok abartmışlar hiç duymadım o kadar para isteyeni
+1 yılAypi ajans benide cagrdi kayt icin 300 tl istediler. Kafam karsti verip vermemekte kararszm. Sizce napmalym. Sutudyoda ftgrf cekip mail yoluyla da attm.
017 Yorumla- +1 yıl
@ofisimyok bilgi alabildin mi bahardan beni de çağırdılar ne yaptınz bilgi lütfen¿
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Hande_deniz gittinizmi aypi ajansla görüşmeye
- +1 yıl
@Hmzcnsngl reis bugun banada dediler aynisini naptin napmaliyim ben sence castajans sirket?
- +1 yıl
300 çok yaa bazıları fotogrraf icin cağırıyorlar. setroom ajansa başvur orası iyi benimde kaydım var
bence gayet güzel bir olay yani..Neden ne iş diyosunki.. NİCOMEDİA CAST AJANS için referans olabilirim..İstanbul ve Kocaeli bölgelerinde çok fenomen olan ve bir çok projeye imza atan bir ajanstır..
01 Yorumla- +1 yıl
Daha detaylı bilgi verebilirmisiniz ben şu sıralar çok fazla araştırıyorum bir sene kadar tiyatro eğitimim var hatta sonunda bir oyun çıkardık öğrencilerle birleşip kısa film çektik ama amatör olarak profesyonel anlamda bir deneyimim oldu ama kamera korkutmuyo artık her türlü role girebilirim parkta yapmıştım cekimide😂 ma ajanslara güvenemiyorum diyaloglu bir rolde deneyimim olsun istiyorum küçük ya da büyük farketmez ama diyaloglu şekilde
Benide Aradılar Aypi Ajans Imc Ajans Erberk Ama Hangisini Seçeyim Bilmiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
setroom ajans bence ben çok memnunum
benide çocuğum için bugün aypiajans aradı ve mesaj attı aypiajans ile çalışan varsa lütfen bana ulaşsın 0552 377 38 83
00 Yorumla
+1 yılsetroom ajansla iligili bir tecrübem var çok ilgili bir ajans , ve hemen figüranlık dahi olsa iş imkanı sunuyor çok memnun kaldım
00 Yorumla
+1 yılRol İstanbul Ajans bende öneririm evet reklam çekimleri ve cast çalışmaları çok yoğun evet ayrıca organizasyon çalışmaları çok yoğun
02 Yorumla- +1 yıl
@themepbe istiyolar 200 300 tl
Dolandırıcılığın resmi hali
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılseni telapati yoluyla bulmuş olmalılar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşvuru yaptın demek ki
00 Yorumla
+1 yılHacı kaç papel bayıldıydın?
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsadece şans vaktin varsa git
00 Yorumla istedikleri yüzü bulup dizilerde oynatmak için
00 Yorumla
+1 yılseni yeni kıvanç yeni ezel yapcaklar
00 Yorumla
+1 yılPlay carst ajansı nasıl iyimi tavsiye edermisniz
00 YorumlaBiri bunu aciklaya bilirmi
06 Yorumla- +1 yıl
SAYIN ADAY
a yaptiginiz basvuru profosyonel ekip tarafindan onaylanmistir. Bize gondermis oldugunuz ilk FOTOGRAF VE BOY KILO BILGILERI GUNCELSE UNLU BIR KLASIK GIYIM MARKASI YENI SEZON ICIN CEKILECEK YENI TV REKLAM VE KATALOG CEKIMI ICIN YUZUNUZ ANA KARAKTER ROLU OLARAK UYGUN GORULUYOR. BU REKLAM ICIN 6 ADAY sunulacaktir. REKLAMDA oynayacak 3 KISIDIR.
onaylandiktan sonra proje icin yol konaklama ajansimiz karsilayacaktir. KAYIT UCRETINIZ ise tek sefere mahsus 150 TLdir.18 YASINDA KUCUK ADAYLARIN SADECE VELISI ARAYABILIR. SUNUMLARDAN SONRA FARKLI DIZI-REKLAM PROJELERINE SUNUMLARINIZ DEVAM EDECEKTIR. MESAJI ALINCA SADECE KATILACAK ADAYLAR lutfen REKLAM EDITORUMUZ 05327795686 EBRU HNM ARAYIN. BUGUN 18:00 DA SUNUMLAR YAPILACAKTIR.
SUNUMLARINIZIN YAPILMASI ICIN IST, İzmir (KARSIYAKA) ya da Ankara (CANKAYA) studyo subelerimize gelebilirsiniz. Gelemiyorsaniz BULUNDUGUNUZ ILDEN UZAKTAN KAYIT DA YAPABILIRSINIZ.
AJANS MERKEZ Adres:Hasanpasa Mah. Kurbagalidere Cad. No:25 Kat:4 Kadik - +1 yıl
Aynısı banada geldi castistanbul ajansı degilmi
- +1 yıl
Bu sabah geldi bana kesin yalan söylüyorlar serefszlr
- +1 yıl
otomotik mesaj olabilir. şeye başvursana setroom ajans güvenilir diyorlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılkötü yola düşersin, namusuna halel gelir, gitme:(
01 Yorumla
+1 yılmavi donu unutma.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 407 cevap paylaştı. Hangi cast?
02 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Cast ajansları ne iş yaparlar, oyuncu olmak için buralardan yararlanmak şart mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba, 🙋🏻♀️
Cast ajansları; oyuncularla, yapım şirketleri ve yönetmenlerle aracı olarak iletişimi sağlayan yerlerdir. Bir reklam, bir dizi, bir sinema filminde oyuncu olarak yer almak istiyorsanız cast ajansları aracılığıyla firma sahibi ve yönetmenlerle iletişim kurulmaktadır. Yani aradaki köprüyü sağlayan cast ajanslarıdır.
Senaryo yazılır. Yapım şirketi bunu çekmeye karar verir; bunu çekecek yönetmen seçilir ve bu projede yer alacak oyuncuların seçilmesi aşamasına gelinir. Her karakterle ilgili bir küçük sahne firma ile cast arasında paylaşılır. Cast ajansı elindeki oyuncu castını filmi çekecek şirketle paylaşır. Şirket düşündüğü karakterlere uygun castları yani oyuncuları gönderilen fotoğraflardan seçer ya da yaşı ve düşündükleri tipi cast ajansıyla paylaşır. Ajans da elindeki oyunculardan uygun olanlara firma tarafından gönderilen senaryoları gönderir ve ezberleyip, çalışarak ajansa gelmesini ister.
Audition denilen deneme çekimi için ofise çağrılıp bu çekim yapılır. Bu çekim, çekimi isteyen film şirketine gönderilir ve film şirketi, yönetmen ve yapımcılarla yaptığı toplantı sonrası düşündükleri karaktere uygun kişiyi seçerler. Sistem bu şekilde ilerlemektedir.
Eğer güçlü bir yapım şirketi tanıdığınız ya da size destek olacak iyi bir yönetmen tanıdığınız yoksa maalesef cast ajansı olmadan hiç bir şey yapamazsınız. Bu yüzden aracılığı sağlayan cast ajansları önemlidir.
Sadece çalışılacak cast ajansı seçilirken çok dikkatli olunmalı, dolandırıcıların tuzağına düşülmemeye dikkat edilmelidir.
Kolay gelsin.
Sevgiler...