Neomarinde mütiş indirim var aldım bişiler ne varsa yine orda var..
gebzecenter ilk ve son oldu benim için..
Outlet değil normal mağazalar, ilk açıldığında gitmiştim outlet gibiydi ozaman incvin top oynuyordu ama :) tektük insan vardı, yakın geçmiştede gittim epey kalabalık, ama indirimler vardı :) AVM olarakta büyük geniş ve ferah şöyle ki koca bir kipa barındırıoor i,çinde ve üst katında carting var :D en alt katında da buz pisti :) büyüklüğünü sen düşün :)
teşekkürler
gebzede oturuyorum gebze centera çok gittim.normal bir alışveriş merkezinden biraz daha büyük ve güzel.berbat ötesi diyenlerin gebzeyi bile bilmediklerini düşünüyorum...
Ben hiç Gebzeye gitmediğim için yorum yapmak istemedim
mağzaları outlet mi?
kartaldayım neomarine pendoryaya falan gittim neomarini seviyorum sürekli gidip alışveriş yapıyorum
gebzecenter'ı merak ediyorum
teşekkür ederim içimde kalcağına gidip kendi gözümle görim bari
ben görmeden senin anlatmanlada anlayamam ki gezmem lazım sadece mağzalar ve outlet hakkında bilgi almak istedim
Gebzeye hiç gitmedim açıkcası hiçde fobim felan yok ben yerle semtle değil mağzalarla mekanla ilgileniyorum..
neomarinde az mağza var ama uygun ve kaliteli ürünleri o bakımdan ama aklıma koydum yani gidicem er ya da geç çünki aklımda kalıcak yoksa merak edicem hep
@Elmalı_turta gebzede yaşiyirum fakat hiç gitmem oralara hep kartla pendik bostancı civarlarina giderim yeme içme olsun alışveriş olsun sevmem gebzeyi
Gebze deyince aklıma geveze geliyor , geveze deyince çok konuşmak , çok konuşmak deyince boş konuşmak = herkes konuşur ama boş konuşur yaniii gebze center çok boş konuşan insanların alışverişe fırsatları kalmadığı için kötülediği yerdir
ahahhha mucx<3
gebzeliyim canı ben.. Gebze Centerin tek farkı ne biliyomusun Kral Tv nin bazen ünlülerle canlı yayın yapması. Onun dışında pek bir albenesi yok bildiğin AVM işte. ama düşünürsen gelmeyi gel bacım gezdiririm seni
gıcık olduğumu nerden biliyosun.. benim cevabıma neden fasülye oluyosun ikisinin cevabını ver sonra konuş
teşekkürler canım
orda yazsaydın o zaman her yazdığımın scr sinimi tutayım şimdi (:
Cevap
11Cevap
Centere gittim gebzede 4 kere gittim normal bi alışveriş merkezi güzel . Kral fm radyoda orada hergün bi sanatçı geliyor..
evt canım öyleymiş bende kral tv izlerken
(Gökhan türkmen konukdu) tesadüf gördüm
Gebzeden selamlar
Sık sık gidiyorum, kro ve apaçileri saymazsak güzel bir yer.
bi de yaz mevsimindemi gidilmeli acaba diye de düşündüm şuan
biliyorum canım mağzalarda indirim varsa eşofmanla giderim.
gebze civarında çalışıyorum tam 7 yıldır.şu istanbulu karış karış gezdim ki kocaeliye bağlı gebze ben bu kadar saçma sapan bir yer görmedim.centere gelince neo ile pendooryadan buyuk ama buyuk işte o kadar.her butceye hitap edebiliyor diiyelim
anlaşıldı mesaj alındı :)
hiçbi fikrim yok da neden viaport'a falan gitmiyorsun?
orayada gittim gidemediğim yer benim değildir diyerek orayada bi el atim diyorum
anadolu yakasindan arabayla 40 dakika surer sanirsam
bana daha yakın canım kartaldayım
evet yakinmis.
Viaport ya da tuzla marinayı tavsiye ederim
Tuzla marina da uygun olur
Optimum Outlet e gidebilirsin yenisahrada E-5 yolu üzerinde
teşekkürler
Ama outlet gibi değil orası da:)
Hey fiyatlar aynı :)
Mangonun outleti var çok iyi indirimler yakalıyorum Kadıköy Bahariye Caddesinde de var :))
Neomarin bize çok yakın, sık sık giderim ve güzel bir yerdir. değişik kalitelerde ve fiyatlarda ürünler mevcut. isteğe göre yani :) İyi alışverişler.
neomarinde çetinkaya falan bişiler buluyorum bende ama gebzecenterde bulamadım.
dün yine gittim gebze center'a bir ihtimal dedim belki bulurum yok yine bulamadım neomarine'e geçtim yine(geri dönüşte yolumun üzerinde olduğundan) 2 parça bişi buldum yine orda buluyorum gebze center tırt
kartaldayım e-5 güzargahından gebze neomarin'e gidiyorum dönerkende pendorya'nın arkasından dönüp neomarin'e geçiyorum ya da pendoryaya.. yolumun üstü derken böyle üstü
kartaldaki mağzalar bilinmiş mağzalar avm'ye bir gidim bakim dediydim yok üzerindeki fabrika satış mağzalarıda gözümden kaçmadı ama oyalanmak istemedim
kot-bady
elbise,etek,keten-gömlek
kumaş klasik harici herbişi giyiyorum denebilir.
uslu duruyolar sgdhfgfgjg
Büyük bir awm. Hoş ben sık sık giderim. Kuzenim orda oturuyor kuzenime gittikçe Gebze Center a ugramadan evime gelmem :) Bence git pişman olacagnı sanmıyorum
Ayakkabılar ordan mı :D
hahaha yok o istanbuldaki avm lerden :)
ben bu soyuya yorum yapmamısım yaff niye acaba yaffu neyse sımdı 4 ay sonra yapıyorum aha yaptım
yap yap!
hep gitcem gitcem gidemediydim lan dedim gidim içimde yara yaptı yüzüm düştü psikolojim bozuldu 4 katlı mekanda bi çöp bulamadım
ayakkabı beğeniyorum nosu yok
kaban beğeniyom bedeni yok ederim içine dedim çıktım neomarne geçtim 2 çizme daha aldım:) annem beni gebertcek eve bile sokmadım 1 de kaban aldım ohh be içim rahat etti bişe aldım ya:)
masalah bı benı almamıssın sfsdgdfgfghG:GHGGGhfg,hgf
3. çizmede arkadaşım durdurdu nolcak benim bu halım blmyorum çizmeye karşı ayrı bi ilgim var
8 tane oldular galiba :( üzülüyorum la kendi halime yazık bana Allah seni kahretsin diyorum
çizmelerin birini verde aplama hediye edim ne zamandır cızme ıstıyodu garibim :(
al valla 89 tl 29 düşmüş şaka gibin valla kaçar mı ama sen söyle?
benden kacmaz hemen gidicim alicimmmmm
neomarin ya da pendoryayla falan kıyaslama gel gör bak bişey kaybetmezsin
teşekkür ettim
iyi yer ama skiliyor insan cabuk
1 defa gitmem kafi sanırsam ben de sıkılırım
evin suyumu cıktı :P
ahaha sana kalsa kırıp dizimi oturim evde yaa:)
evet en güzeli
onu hep yapıyorum ama
balkon sefası yap
istediğin saatte şekerleme yap kitap oku insanların koşuşturmalarını izle hedefine koşarken
hep öyle yapıyorum zaten:((
aslında atmak gerekli kendini hayatın içine bire bir o karmaşaya karışmak gerekli , kalabalığı sevmiyorum
sessizlik sakinlik o kalabalıktan çok daha anlamlı
benim hiç bir fikrim yok.
ora bize uzak ya
:(
bi 4-5 saat sürüyo biliyon mu haha
gebzeye de hiç gitmedim sırf orası için gitsem mi diye şettiydim
anladm,aklında kalacagına gt bi gun
tamam canım sağol
ben gitmedim,ama değişiklik olsun diye bi git gör
berbat ötesi!
aha sende zaman kaybı diyenlerdensin nesi kötü peki?
sana gitmez öyle söyleyim
sapingeler fazla orda!
apaçiler çokmuş duydum
neomarindeki başka dünyadan gelmişiz gibi bakışlardan anladıydım
bilmem ben..
ben bilince sana da bildircem kuzu
gebze center kazık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar