Güncel GüncelGüncelGüncelGüncelGüncel
Güncel GüncelGüncelGüncelGüncelGüncel
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
neden sunnet olmuyorsun
kendi tercihim hem sünnetsiz olduğum için haz ve istek daha çok oluyor
saglik acisindan da zararli ama. bugün musluman olmayan ulkeler bile sunneti tercih ederken sen yanlis düşünüyorsun bence.
temizliğine dikkat ediyorum ben ama hem sünnet olurken haz ve istek dokusu kesilip atılıyor
bence alakasi yok oyle olsaydi tum erkekler zevkten mahrum kalirdi. halbuki degil
ya öyle öyle geride kalan zevk hissi çok az penis başını kaplayan deri her zaman pürüzsüz kalmasını sağlıyor ama sünnet esnasında o deri gidiyor ve penis başı pantolona esofmana surtune surtune nasır tutar hale geliyor buda istek kaybına yol açıyor
o zaman tercih ettigin durumun olumsuzluklarina razi olacaksin yapacak bir sey yok
napalim 😢😢😢 katlanacagiz ama bir sevgilim olsun istiyorum sünnetsiz halimle kabul eden bir sevgili
o zaman yabanci birini bulacaksin musluman olmayan birini ancak o kabul eder seni
oooff oooff 😢😢 sen hiç gördün mü peki sünnetsiz birini yani ayırt edebilir misin gördüğün zaman
gormedim ama ederim
sahsen bende istemezdim sunnetsiz biriyle evli ya da sevgili olmak dinimize aykiri bir kere
Hmm peki görmek ister misin peki
ya neden öyle düşünüyorsun ki ben namazimi kılıp orucumu tutuyorum
sunnet olmayan musluman sayilmiyor bence once sunnetini ol
hicbirsey gormek istemiyorum asilma hemen
yani şimdi tuttuğum oruç ve kildigim namaz kabul değil mi diyorsun
asılma değil sadece sordum
bana mı dedin arkadaşım 😀
la deeme öyle ben kurtuldum o durumdan şu an hastanedeyim 5 dk sonra taburcu olacam
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar