Hiç c#n gören oldu mu?

Ben bir keresinde evde yalnız kaldığımda görmüştüm. Siyah bulutumsu uzun bir yaratıktı. O zaman çok korkmuştum tabi ama şimdi çok rahatım. Biraz daha ayrıntı vereyim: yaratık o kadar hızlıydı ki aynı anda birkaç yerdeymiş gibi gözüküyordu. Ben şizofrenik falan deyip küçük odaya (çocuk odası) geçtim. Kendi kendime korkmuyorum korkmuyorum, gibi şeyler söyleyerek ışıgı açtım. Maske yapma etkinliği için tam çorap alacaktım ki nefes alışveriş sesleri duydum. Birde ne göreyim ranzanın arkasına saklanmış kocaman siyah bulutumsu bi yaratık. Salondaki yaratıkların arasından çığlık atarak geçtim ve kapı kilidini açıp kendimik dışarı attım. Kediciğim Piraye yi gördüm. Sürekli arkama bakıyordu. Hiçbişey yoktu. Ama bakıyordu. Etraftan insan sesleri geliyordu, rahatladım sokağa çıkıp oturdum. Sonra kuzenlere geçtim. Birkaç ayrıntı daha var ama çok uzun olacak o zaman. O yüzden yazmicam. Ama şunu öğrendim ki filmdeki cin tabirleri (ters ayakayak, uzun tırnak vs.) doğru değilmiş. Hepsi birer uydurmaca

Hiç c#n gören oldu mu?