Kişilik & Karakter 27 gü İhanete uğrayan var mı? Dengee Takip Et Xper 3 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 İhanete uğrayan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
m Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Merhaba,Evet var, sevilenin ve sevenin yaptığı her hata ihanettir aşka ve sevgiye! İhanet edenlerin canı cehenneme... 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Guru Yaş: 108 , eic 99% 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. yok. Intikam almak istiyorsan bunu duygusuz bir sexle yapman lazim. 0 0 Yorumla
cankall Takip Et Master Yaş: 43 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ne olacak ki olsa bir çok insan uğramıştır ama her ihanet birbirine benzemez 0 1 Yorumla Dengee 27 gü Doğru Yorumla
s BirPeriKızıı Takip Et Fenomen Master Yaş: 24 26 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bildiğim kadarıyla uğramadım 0 0 Yorumla
gizlihesap999 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 27 gü Hayır, hiç uğramadım. 0 1 Yorumla Dengee 27 gü Ne mutlu Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 46 , eic 62% 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Uğramayan bar mı sorusu daha iyi olur du 0 2 Yorumla Dengee 27 gü Dimi Yorumla İndeepth 27 gü Evet haberi olanlar yırtınıyor olmayanlar düz yolda ki gibi hayata devam ediyorlar. 😊 Yorumla
Hsyn58 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 27 gü Uğramadım şükürler olsun 0 1 Yorumla Dengee 27 gü Çok şükür Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 34 , eic 36% 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zor süreçler çok 0 3 Yorumla Dengee 27 gü 🤫🤫🙃🙃 Yorumla çok_yaramazınız 27 gü Çok hemde sustum Yorumla Dengee 27 gü Hahah :))) Yorumla
LiarProphet Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı. Hayır uğramadım, kimse de uğramasın 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 42 26 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. İhanet eden var, olur mu :D 0 0 Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 30 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. O darbeyi yemeyen var mı 0 0 Yorumla
TahrovinDrun Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 27 gü Uğramayan var mıdır? 0 1 Yorumla Dengee 27 gü Biraz öyle 😔 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 25 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Varrr 0 0 Yorumla
m isabella181919 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Nasıl bir ihanet? 0 0 Yorumla
s Summerwind Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 97% 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 405 cevap paylaştı. Tabi ki var 0 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 33 25 gü Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı. Var var 0 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 24 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. İki kez 0 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 35 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Var : ) 0 0 Yorumla
Kaan3433 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 27 gü ne zaman oldu 0 2 Yorumla Dengee 27 gü Yakınlarda Yorumla Kaan3433 27 gü merak ettim atlattin mi? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Merhaba,
Evet var, sevilenin ve sevenin yaptığı her hata ihanettir aşka ve sevgiye!
İhanet edenlerin canı cehenneme...
yok. Intikam almak istiyorsan bunu duygusuz bir sexle yapman lazim.
Ne olacak ki olsa bir çok insan uğramıştır ama her ihanet birbirine benzemez
Doğru
Bildiğim kadarıyla uğramadım
Hayır, hiç uğramadım.
Ne mutlu
Uğramayan bar mı sorusu daha iyi olur du
Dimi
Evet haberi olanlar yırtınıyor olmayanlar düz yolda ki gibi hayata devam ediyorlar. 😊
Uğramadım şükürler olsun
Çok şükür
Zor süreçler çok
🤫🤫🙃🙃
Çok hemde sustum
Hahah :)))
Hayır uğramadım, kimse de uğramasın
Offf hem de ne ihanet.
İhanet eden var, olur mu :D
arkadaş ihaneti var sayılır mi
O darbeyi yemeyen var mı
Uğramayan var mıdır?