u +1 yılCildin için sıvı sabun seçerken mutlaka içerisinde alkol falan içermemesine dikkat et derim. İncia sıvı sabunu kullanabilirsin. Bu sıvı sabun hassas ciltler için oldukça etkili bir krem tavsiye ederim. Ya da dove sıvı sabunu kullanabilirsin. Bu sabunda oldukça etkili bir sabun. Ya da pierre cardin sıvı sabunu tercih edebilirsin oda iyi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhabalar :)
Hassas bir cilde sahibim bu yüzden de cildimin bakımı benim için çok önemli. Cildim sürekli kuruyor ve kötü bir görünüme sahip oluyor. Bunun yanında cildimde kızarmalar ve kararmalar da oluyor. Nemlendiriciler de yetersiz kaldığı için ben de sabunumu değiştirme kararı aldım ve şu an kullandığım seriden çok memnunum.
Tanıştırayım :) Savon De Royal Pearl Serisi!

Savon De Royal Pearl Serisi Kullanmaya başlar başlamaz her kokusuyla ayrı bir yolculuğa adım attım. Savon De Royal Pearl Serisi 4 harika kokudan oluşuyor.
Savon De Royal Baroque Pearl Sıvı El Sabunu!

Savon De Royal Baroque Pearl Sıvı El Sabunu Baroque Pearl üst notalarında tatlı meyve kokuları, orta notalarında yasemin çiçeğinin büyülü romantik kokusu, alt notalarında vanilya ve sandal kokusu barındırıyor. Cildin gün boyu nemli kalmasını sağlıyor.
Savon De Royal Eden’s Pearl Sıvı El Sabunu!

Savon De Royal Eden's Pearl Sıvı El Sabunu Her kullanışımda tekrar tekrar aşık oluyorum. Yasemin, amber ve zencefil aromalarını içerisinde barındırıyor. Tüm seri gibi bu çeşidi de alkol ve paraben içermiyor, ailenin tüm fertleri için güvenli bir kişisel bakım ürünü :)
Savon De Royal Black Pearl Sıvı El Sabunu!

Savon De Royal Black Pearl Sıvı El Sabunu Kokusuna aşık oldum. İnanılmaz güzel. Bakım ve hijyen ürünlerinin cildin doğal PH'ı ile uyumlu olması benim için bir öncelik diyebilirim. Cildime zarar vermiyor. Banyomda şık ve aromatik olmasıyla da her zaman yerini alıyor. Portakal ve vanilyanın eşsiz kokusu gün boyu size eşlik ediyor.
Savon De Royal White Pearl Sıvı El Sabunu!

Savon De Royal White Pearl Sıvı El Sabunu Narin müge çiçeği ve tatlı mandalina aroması, misk ve vanilyanın buluştuğu sofistike görünümü ve koku çeşitleriyle beni her seferinde büyülüyor. Serinin beyaz incisi desek de olur.

Savon De Royal Pearl Serisi Savon De Royal Pearl serisi zarif şişeleriyle evimin de benim de havamızı çok değiştirdi. Siz de el hijyeni ve bakımına önem veriyorsanız Savon De Royal Pearl serisine göz atmalısınız. Siz de hayran kalacaksınız. 🥳🎉
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hacı şakir ayipsinnn😂
00 Yorumlaarap sabunu arabanın lastikleri iyi temızleyor :D
00 Yorumla
+1 yılarap sabunu yeşil olan
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhacı şakır yılların deneyımı var nede olsa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhacı şakir. kolay gelsin şimdiden