+1 yılYa anlamıorum sen gibilwri. Banada yakın zamanda sevgilimle ayrılmam için yapıldı. Yapan kişi en kötü gününde yanında oldugum kimsenin bokuna takmadığı bir kadın beni kıskanıp bana ölümüne kara büyü yaptı.
Çok şükür farkettik ve bozduk. Ve rahatım. Ama sen gibi kalbi bok baglamış insanlar. Birde vcdan azabı mı çekiorsun. Sana birşey diyeyim mi ben o kadar beddua ettim ki o kişi ye. Sakın asla ve asla gidipde helallik isteme. Çünkğ bana yaptıran kadın. Ömür boyu degil mutlu olmak degil yüzü gülmek. rabbim onun dakikasını zzehr etsin. Rabbim onu helaku helak etsin. Hade senin eski sevgilin. Benimki arkadasım idi. Normal klasık dertleştiğimiz arkadasımdı. Umarım için yanıyordur. Çünkü ben o kadına degl hakkımı helal etmek. O kadının 1 dk mutlu olmaz inşallah.14 Yorumla- +1 yıl
canım merhaba. banada 4 ay once erkek arkadasiminneski sevgilisi yaptirmis hem benden sogutmus hem kendine baglamis yetmemeis bide acilmasin diye koruma yaptirmis uzerine. biz de leylayla mecnun gibiydik deli oluyorduk birbirimize. bana sevgisini bir gorseydiniz. ama simdi buyunun etkisiyle benden nefret ediyor ona asik.4 aydir hic bir hoca acamadi papaz buyusuymus. halbuki ondan nefret ediyordu. benden ayirdi omur boyu ona bagli kalacak. sen kime actirdin sana kim yardim etti. cok dua ederim sana bana da soyle ne olur. benim derdimden sen anlarsin. onun yaptigi yanina kalmasin insallah. ben onu Allaha havale ettim. hoca dedi sana olan sevgisini o kullaniyor simdi. kendine cevirmis. ne olur bana da soyle kim sana yardim etti. omur boyu sana dua ederim.
- +1 yıl
Abla o kadın ben değilim değil mi? İnşallah ben değilimdir
- 1 yıl
En İyi Cevaplar
İlk önce Allah sana akıl fikir versin. Bunun nasıl büyük bir günah olduğunu hiç mi bilmezsin?
Önce git o büyüyü bozdur.
Tövbe et.
Ama en önemlisi git o kızdan helallik iste derim.
Çünkü bu vicdan azabıyla bir önür nasıl yaşanır düşünemiyorum bile.11 Yorumla- +1 yıl
Helallik istiyorum herkes senden davacı dye cevap geliyo asla affetmiyorlar.
+1 yılöyle diyorsunda kardeşim o 3 harfli varlıklar büyü yapılan kişinin işini bitirdikten sonra büyüyü yapan ve yaptıran insandan felaket şekilde intikam alıyolar bu gerçeği biliyormusun. örneğin:ömür boyu musallat, ya da kendi alemlerinde ölüm cezasını çekmen gibi vs.
02 Yorumla- +1 yıl
İstemiyorum bunları yaşamayı. Allah diye bir şey varsa o da benim yanımda değil. Ama çok istiyorum beni kurtarsın yalvarırım
- 1 yıl
@apoletimebiryıldız daha Allaha inanmıyorsun. İlk önce iman ette, sonra samimi kalple tövbe et.
Kazanla mı yaptın. İyice gargamelin şatosuna döndürdünüz burayı :D
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merak etme büyü yaptığın için olmadı olacak şey.. Kara büyü dediğin ayrılıksa her gün milyon çift ayrılıyor. Sen büyü yaptın diye ayrılmadılar yani.
Büyüden dolayı pişmanlık hissetmen güzel.. Kafanız güzel ama güle güle kullanın..00 Yorumla
+1 yılKara buyu insani oldurur, bir sekilde dolayli yoldan haber sal, yaptigini
Soyleme en azindan onlarda bozdutmaya baslasinlar, eger olurse sende izdiraptan kurtulamazsin10 Yorumla
+1 yılBüyü şüphesiz en büyük günahlardandır.
Allaha şirk koşmak karşı gelmektir.
Yaptığın insanlarında hakkına girmişsin.
Git onlara söyle büyününde bir çaresine bak tövbe et bence.00 Yorumlaİşin çok zor arkadaşım sana da musallat olacaklar ve sonsuza kadar cennet yüzü göremeyeceksin ahirete inanıyormusun bilmiyorumda...
04 Yorumla
Soran+1 yılevet off çok korkarım ben cinlerden
- +1 yıl
Ben cennet istiyorum. İstiyorum. Ah
- 1 yıl
Kime yaptırdınız
+1 yılO kizin sucu ne be git erkek arkadasina yaptir zaten su dunyada hep kadin kadina zarar veriyor! Git bozdur bozdurabiliyorsan büyünü... Allahin serri o büyüden daha büyüktür yat kalk af dile tovbe et
02 Yorumla- +1 yıl
Kadinın dusmanı kadindir lafini gorup bunu normal bisi sanmasaydim ya iste
- +1 yıl
Allahım af diliyorum senden diye kac kere diyecegim ki af gelmiyor. Dunyadaki teroristlere dahi af gelir bana gelmez gibi. Evde oturarak gunahlardan kale yapmisim kendime. Hayali cinler her yere gidip kotuluk yapiyolar
yaptığın herşeyin bedeli vardır afedersinde zorun neydi be kara büyüye bulaşacak kadar? Nasıl yaptın ayrıca?
10 Yorumlaılk once buyuyu bozucaksın... beceremıyosan yapabılen bırıne bozdurucaksın. gıdıp o kızdan helallık ıstıceksın vede tovbe edeceksın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. millet biraz oynaşıp ayrıldı diye sen niye uyuyamıyorsun :D birine para da verdin mi bunun için.. Millet yolunu bulmuş valla
10 Yorumla
+1 yıl@igrencapacheciko & @vurucutim görev başına :)
@celibunbun @paytakk @nediyonamua @Sametiedi @RedRookie @Julieeetttt
Büyücü yü bulmamız gerececek istihbiraratt nerdesin :D014 Yorumla- +1 yıl
Gebersin ya bosver emre :D
- +1 yıl
Aman bize ne kankaaa
- +1 yıl
Ben yapınca olmuyor ya :D @nediyonamua @celibunbun istifamımı versem acaba? :D
- +1 yıl
@igrencapacheciko üşüyoruz reisss :)
- +1 yıl
Ya su cocugun adini etiketleyip durma icim bir hos oluyo kanka yaaaaaa:((((
- +1 yıl
kanka niye için hoş oluyor ya belki geri döner etiketlersek :D @celibunbun
- +1 yıl
Donmez kanka ya inatci keci o
- +1 yıl
O cocuk beb mi oluyorum @celibunbun buyucu tam uzmanlik alanim :)
- +1 yıl
Evet @igrencapacheciko :(
- +1 yıl
@celibunbun oda guzel
- +1 yıl
İstihbarat buldu zaten. Ama buyucuyu degil buyunun kendisini desildigi kondugu yeri bulup imha etmek daha mantikli bence. Yaptiran kisiyi kurtarmak adina. O da bi cahillik etmiş sonuçta
- +1 yıl
Buyuyu yapani buldu yani
+1 yılSeviyorsa insan dua eder Allaha, büyü yaptırmaz. Kötü niyetli insansın sen sevgilinin neden ayrıldığı belli oldu , tövbe et helalilk iste
00 Yorumla
+1 yılMedet umduğun şeytanından ve onun cinlerinden bulursun inşallah.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende yaptırdım ama pişman değilim hiç bağlamaydı benimki ve hiç olmadıpı kadar mutluyum. Sen bence başka bit hocaya git
011 Yorumla
Soranhangi büyüyü yaptırdın sen
Cevap sahibi+1 yılBağlama canım ama niye eksiledin anlayamadım büyünün amacı sadece milleti ayırmak için değildir. Kara büyü ak büyü diye ayrılır benimki ak büyü zararsızdır
Soran+1 yıleksileyen ben değilim canım sitedekiler belli ki, anladım sağol
- +1 yıl
bana mesaj atar mısın?
- +1 yıl
Lütfen banada yardım edebilir misiniz cok caresizim
- 1 yıl
Hayır, ak büyü değil. Kişinin iradesini değiştirirsen zaten kara büyü oluyor1...
2 rahmani sandığın cinler bile insana zarar veriyor zaten. Medet umduğun şeylere bak. - 1 yıl
Büyüyü yaptığın kişi tez bir zamanda beni bulsunda
- 1 yıl
Nolur kime yaptırdınız lütfen
+1 yılkara büyü cinlerin işidir sen bildiğin cinlerden yardım istemişsin. yardımın karşılığını alacaklardır. git bir abdest al namaz kıl ve tövbe et. umarım işe yarar. yoksa allah sabır versin.
10 YorumlaTobe tobe yaaa. Gunah valla. Doner dolasir basina gelir
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Se le na selrna selena.
Sen istedin diye değil anlaşamayıp ayrılmışlardır.10 YorumlaKanka zengin koca buldurma buyusu biliyon mu yapsana bana
02 Yorumla
Soran+1 yılben yapmıyorum
Döner dolaşır seni bulurlar. Rahatsız olman da seni rahatsız etmeleridir. Git tövbe et.
00 Yorumla
+1 yılBüyü döner dolaşır yapan kişiyi bulur , her büyünün sonu hüsrandır.
00 YorumlaNe diyoruz bu şeyleri yapanlar için:
Allahından bulsunlar.00 YorumlaGunah gunah yemin ediyorum simdi cok mu iyi oldu ayrilsalar bile baska kiz bulacak ne ise yaradi bu?
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı.
+1 yıliyi b. k yemissin. git ikisnden de ozur dile hhakini helal etsinler sonra da tevbe et.
00 Yorumla
+1 yılhelalik verseler bile dinen bu yaptigin cok gunah birsey hicbirsekilde affedilmeyecek. Bunu bilerek yapmissindir umarim Allah belani bu dunyadada verir obur dunyada fazlasiyla alicaksin zaten.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu dunyadaki yetti de obur dunyasi daha mi fazla?
boyle vıcdan yaparsın şimdı yatcak yerın yokkkkkkkkk
01 Yorumla- +1 yıl
O ne demek?
Aşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı. Herkes yaptigi davranistan sorumludur omur boyu cekersin bu ise bulaşmadan önce dusunseydin
00 Yorumla
+1 yılBüyü yapmayı nereden öğrendin? Öyle herkes yapsaydı ohoo...
03 Yorumla
Soran+1 yılben yapmadım
- +1 yıl
Internetten baktim meditasyon filan inceledim
- +1 yıl
Buradaki hesaplarimin sayisi bile birer gunah hatta yasalara aykiri ben ne yapcam
+1 yılBana ulaşır mısın canım benimde sevgilim benimle birlikte oldu şimdi de ayrıldı benden bana geri dönsün istiyorum hayatında kimsede yok zaten çok zor durumdayım lütfen nilen varsa yardım etsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTövbe et. Git o büyü yaptığın kişiden helallik al geri dönüş yolu neyse onları uygula.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBüyü yapanın ne bu dünyada ne öbür dünyada yeri yoktur. Ama rabbimin merhametinden ümit kesilmez.
02 Yorumla- +1 yıl
Ben yanlislikla seeytana uydum kandim aptalligim yuzunden agzimdan cikan her laf da buyuyo kontrolsuz bi bicimde artiyo zeki seytan bunu kullanıyo. Nolursun kullanma seytan. Seytan cok ugrasmis bi acık bulup ordan girmek icin. Allaha dua eder miyim kabul olmaz ki. Cok kotu haldeyim hem tembel teneke yorgun 100 yasinda gibi vucudum parcalaniyo hem o kadar ugrasmaya ragmen yorulmayan seytanın tuzaklarini izleyip izleyip dusuyorum. Allah da bana lanet mi okuyordur acaba. Ya da gidince o tahtali koye ugrastik ama degdi diye gulecekler arkamdan. O derece emek verip neyse degdi dedikleri bir yerse eger o chennem yeri ben zaten mahvolurum cunku ben sicak sogukta dort bes derece farklara bile hickiran urperen ay ben korkarim diyen biriyim. Simdide nefes yetmezligindeyken rahat uyumak istiyorum. Milletin dogmamis cocugunun katili vs gibi unvanlar agir buyuk yukler 3 harfliler yuzundendir. Aptal olmadan bunlar basima gelmezdi diyorum ama bununla da seytan icimi okuyor. Bazen kendine zarar verene karsilik veremezsin. Annemin beni rahatsiz eden bi lafina bile susar misin der icim kan aglar ben nasi cekeyim o azabı?
- +1 yıl
Madem yorgunsun onune gelen her siteye saldirma degil mi? Ozur dilerim cok.. ozur dilerim.. affet beni.. her tarz aklima gelen ozuru de metoda cevirip basima gelmis halini gordum. Mesela bir sirk var hopoponoo teknigi ozur dilerim beni affet vs vs diyor bunlari ben kiyamet gunu teker teker denermisim zaten isme gerek yokmuş..
he büyü yapmışta ayrılmışlar. ne biliyon belki kız tripli çıktıda çocuk uğraşamadı olamaz mı
01 Yorumla- +1 yıl
Olabilir de ne degisir? Kisinin rızasi yoksa bu sefer buyu bozulur gibi bi kural mi var?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızdan ve Çocuktan helallik iste, yaptığını anlat ve Tövbe et.
00 Yorumlayaptığın çok günah. derhal tövbe et rabbine sığın zorla güzellik olmaz. yaptıgın buyuyu geri al aldırabılıyorsan.
00 YorumlaSen b. ku yemisin knka :Ddd:Dd
Dıkşın Dıkşınn.. :))01 Yorumla- +1 yıl
O ne ya? Simdi bku yedin skldiniz gibi laflar duyuyorum da. Allah beni ne yapacak?
1 yılÇok kötü durumdayım yardımcı olur musunuz lütfen
00 Yorumlavalla mı nası yaptın anlatsana bı
04 Yorumla
Soranben yapmadım
Soran+1 yılyaptırdım
Onların ayrılacağı varmış
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen istediğini yaptırdığını soyle. Büyü ile alakası yok çünkü günümüzde büyü yapabilen yok
01 Yorumla- +1 yıl
Keske yalaniniza kanmasaydim
+1 yılTövbe et. Başka çare mi var asdfg
00 Yorumla
+1 yılbüyüyü bozdurabilirmisin ki ve ne büyüsü bu?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yıldolandırıldım diye mi pişmansın :)
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır aksine işe yaradı
- +1 yıl
rast gelmiştir üzülme.
- +1 yıl
Keske ise yaramasyadi
neden yaptinki sevdiginmiydi
00 YorumlaNasıl yaptınız nerden buldunuz da tuttu oda ilginç
01 Yorumla- +1 yıl
O kadar milyon gunaha sasirmadilar da buyuye gelince bana korkunc seyler felaketler basina gelcek dedi ki bu insanlar sele gole kopekbaligina felan felaket demiyolar bu kisiler buyuye diyo
+1 yılyatacak yerin yok senin
10 YorumlaKara büyü demek. Voldemort..
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bizde aşk açısı çekiyoz...
00 Yorumla
+1 yılallahtan korkmazmızınız siz hiç.
11 Yorumla- +1 yıl
Affeder zaten diyodum bi yolu bulunur buyu o kadar da abartildigi kadar yoktur dedim ya
Büyü nasıl işe yarıyor ya ben onu anlamış değilim
02 Yorumla- +1 yıl
Hiç zannettiğim gibi olmuyo seytan beni hep kandiriyo ve yerimde hicbisi yapmadan oturmaya kendimi tembellige itiyorum. Mutsuzum burada keske cennette olsaydim
- +1 yıl
Ayran içmek icin bile saatlerce calisan kadinlar gordum satalerce calis sonra bu sefer hak ettim ayran icmeyi de ve ic. Bu kadınla ben bir olamam ki? Benim vucudumun haline baksana suyu nerde kanı nerde belli degil. Doktor desen bisi yok diyo beni psikiyatriste yatircakmis
cennette yerin olmayacak tövbe et
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. arasıra gel okuyup üfleyelim:D
00 Yorumla
+1 yılYazık. Başka birşey demek gelmiyor içimden.
00 Yorumla
+1 yılpanbüyü yaptırabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılo ne
- +1 yıl
kendın ıcın yanı rahatlaman acısından
O nasil bir buyu
11 Yorumla
Sorangüncellemeye yazdım
+1 yılCehennemde vip biletin hazır rahat ol sen
00 YorumlaKelimei şahadet getir
00 Yorumla
+1 yılTöbe et bir hocayla falan konuş bence
00 Yorumla
+1 yılAllah akil fikir versin. . d ne diyim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılArtık cennette yerin yok :S
01 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar konusursma konusuyum ben sizden akil alacak degilim oyle bi kafam var galiba
+1 yılbozuk yoldasın ayağın takılır düşersin dikkat et
02 Yorumla- +1 yıl
O daha yolun basinin basinda dencek cumle degil mi? Ben milyarlarca yil yasayan birinin bilmesi gereken bilgileri bilmiyorum. Mal gibiyim
- +1 yıl
Seytanın elinde mundar oyuncak olmaya hazirim neredeyse al beni naparsan yap konumunda mallik var. Ah ah akıllansam bi.
+1 yılcehennem garanti pampi senin
00 YorumlaBana ulasirmisin
00 Yorumla
+1 yılLutfen ben yazamiyorum ozelden bana acil lazim
01 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih