Büyü yaptırdım tutmadı çok pişmanım affı var mı?

merhaba herkese. hayatimda hic ciddi iliskim olmadi kimse beni sevmedi ve sevmeye deger gormedi. hepsi farklı şeyler için beni kandırdılar ne zaman birini sevsem o gözle baktı hic kimse beni gercekten sevmedi artik cok yorulmustum. biraz bile değer görmedim hiç kimsedne bunun nasıl bir his oldugunu yasayanlar bilir. genel olarakta sanssiz biriyim. en son yine bu sekilde kullanıldıgımda bunu kendime yediremedim cunku artik bardagi tasiran son damla oldu. "sende neden hepsine inanıyorsun" falan demeyin bana. herkese inanmıyorum tabi kide 4 kişiden hoşlandıysam hepsinde aynı şeyi yaşadım. sadece hoşlanmak bile değil ilk aşkımda bana aynı seyi yapti. begendiklerim sevdiklerim hepsi bana aynı seyi yasatti. en sonuncusuna sahiden inanmıştım. sonunda buldum artık her şey farklı olacak dedim. gene aynısı oldu. üstelik düşündüğünüz gibi kendimi hemen yatağa atmıyordum tuhaf yorumlar yapacak olan gelmesin. şanssızım ve devir böyle. saatlerce ağladım, gene aynı şeyi yaşamanın mutsuzluğuyla. büyü yaptırmaya karar verdim. özetleyeceğim. zaten tutmadı. aksine gitti sevgili yaptı. daha kötü şeyler yaşamaya başlaıdm bu sefer arkadaşlarım ve sağlığım bozuldu. şu an iyiyim ama hayatım gerçekten boktan. tövbe ettim pişmanlıkta yaşıyorum ama zaten denedim olmadı yine de artık ahiretimde mi yok? bu hayatta zaten şanssızım diğer dünyada da mı kaybettim?

Büyü yaptırdım tutmadı çok pişmanım affı var mı?