Eski sevgilimle olaylı ayrılmıştık çok sinirliydim ve hırs yaptım daha doğrusu bir cahillik yaptım ve bana geri dönmesi ama onu reddedip süründürmek için büyü işlerine kalkıştım. Önce bi güzel dolandırıldım akıllanmadım habire yeniden denedim her seferinde dolandırıldım (neyse ki) Sonra aklım başıma geldi ve çok pişman oldum tövbe ettim namaza başladım aylardır da çok pişmanım pişmanlıktan ölmek falan istiyorum sürekli tövbe ediyorum ama ya kabul olmazsa diye korkuyorum bir taraftan da böyle aptalca bi cahillik yaptığım için kendimden nefret ediyorum, çok utanıyorum napıcam bilmiyorum
2 ay
Büyü yaptırmaya kalktım çok pişmanım?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
canım canım şeylerle ugrasicagina başkasını bul neden bu kadar ümitsiz vakalarla uğraşıyosun ki hem günah
Çok aptalcaydı biliyorum ama bir an şeytana uydum gerçekten aklıma girdi ama aşırı pişmanım
Bol bol Tovbe et Allaha dua et 🙂🙂 bidahada kendini ümitsiz vakalar yüzünden üzüp saçma şeylerle uğraşmayı bırakmalısın
Bi daha zaten öleceğimi bilsem kimse bana böyle bir şey yaptıramaz burç yorumu bile okumama
Kendinden eminsen Allah büyük seni affeder inşallah bakalim inşallah hayatın daha güzel olur dediğim gibi daha bir cok erkek var seni daha iyi sevebilecek
Ben de öyle umuyorum teşekkür ediyorum içimi rahatlattınız
Rica ederim ama karşı tarafa zarar verdiyseniz bı helallik almanızda yarar var kul hakkıda önemli sonuçta
Vermedim ya Allah'tan hepsi dolandırıcıydı yani gerçekten bi şey yapabilecek kişiler değillerdi
Ozaman senin hakkın daha fazla yani hakkını haram etselerde kul hakkına girmiyo 😁😁😁 eğer dediğin gibi dolandırıcı bir sahissa
Aman aman benden uzak Allah'a yakın olsunlar
Üzülme hiç kimse için üzülmeye değmez kardeşim 🙂
Dünyanın sonu değil sonuçta
Aynen öyle teşekkür ediyorum
Tövben kabul olur ama ölmek istiyorum dersen ekstra günaha girersin
İnşallah kabul olur da işte ilerde hayatıma girecek kişiye bunu nasıl açıklarım ne derim bunları düşünüp düşünüp tekrar tekrar mahvoluyoeum
Açıklamak zorunda değilsin Allah’la senin aranda olan şey unutacaksın ve tövbe edeceksin
Teşekkür ediyorum, inşallah ama ya başka yerden öğrenilirse
Başka yerden öğrenilirse bunu sen söylemişsindir. Sen söylemezsen kimse bilmez
İnşallah
Allah affedicidir doğru yolu bulmamız için bize hep şans verir sen zaten tövbeye gelmişsin
Evet ama yine de çok utanıyorum ya nasıl böyle bir cahillik yaptım diye
Kendi üzecek şeyler arama yoluna bak
Teşekkür ediyorum
Her büyü şirk değildir tam olarak sonuç alınmadıysa ise şirke girmez
İnş tekrar aynı hataya düşmezsin
Asla demiyorum ama inşallah Allah kimseyi yolundan ayırmasın
Amin. Bu hırs yüzünden kaç kişinin ocağı yandı tahmin edemeyeceğin şeyler var. Aman diyeyim kimsenin ahını alma bunları yapıp
Benim tutmadı Allah'tan neyse ki çok şükür
Boyle devam
Lince hazırsınız herkesin yok mu pişmanlığı
Mk mali boyle devam diyom iste ne diyim ana baci sovim mi hata yapmissin pisman olup tovbe etmisisn ne dememizi bekliyon biz HASA ALLAH MIYIX DA BILICEZ senni af edip etmeni m4l Allahim sen akil fikir ver
Üslubunuzu takının hanımefendi rica ediyorum kötü bir şey söylemedim
Lince hazirsin demissin ben seni nerde lincledim?
Yanlış anladım özür diliyorum hassas bir zamandayım kendime kızıp duruyorum her şeyi saldırı olarak görüyorum kusura bakmayın
tamam hakkini helal et sinirliyim oyle yazinca sinirlendim. Kotu niyetle yazmamistim. Allah tovbeni kabul eder insAllah.
Helal olsun, siz de helal edin. Teşekkür ediyorum
Helali hos olsun bacim kendine iyi bak🩵
Teşekkür ederim siz de🤍
Nasıl yani
Ne nasıl yani anlamadım
Ne yaptırdın ve nasıl anladın dolandırıldıgını Allah korusun
Ya işte sürekli diyolardi böyle olacak söyle olacak sonra hiçbir şey olmuyordu Allah Allah biraz daha para gönder başka bir şey yapayım diyorlardı ya da parayı gönderdikten sonra engel atıyorlardı falan
Ben de parasız işlem yapam bir sayfaya yazdım dur dediler yardım edelim ama büyü değil dua. Ben yine de istemedim. Cünkü adam beni gönül rızasıyla veya ailesi istemiş veya onlar bize bişe yapmış bile olabilir sonucta beni bırakmış, terketmiş. Bugün terkeden yine terkedecek. Ve ben hayata küstüm
Evet tam bir aptallık uzak durun lütfen dua diyen de yalan söylüyor iradeye hükmeden dua mı olur
Ben uzak durdum. Cünkü kaderi değiştirmek istemem kimsenin kaderini. Allah neyi buyurduysa o olacaktır. İnşallah hakkımızda hayırlı , iyi, güzel olan olur cünkü ben cok yoruldum
Aynen öyle, inşallah arada acaba bu gerçek midir dediklerim oldu ama onun için de Allah'a sığındım artık
Allah yardımcımız olsun
Amin
Çok cahilsin
Yaptık bi cahillik🥺