AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
147Cevap
Hürrem'i de televizyondan duymuşsundur :D Kadın yönetimde söz sahibi olmaya başlayınca osmanlı'da işler kötüye gitti.
Boyle kandirin kendinizi
Hâlâ böyle kandırın diyor ya, salak mısın kızım sen? Ben demiyorum bunu, tarih diyor.
Tarih ne diyor kadın girdi Osmanlı çöktü mu? Hangi kitaplari okuyorsun acaba ben hiç okumadim o tarz bir şey. Kelimelerine de dikkat et allahin idiotu bozma sinirimi !
Beyninde sorun var sanırım, kadın yönetimde söz sahibi olmaya başladıktan sonra işler kötüye gitti diyorum. Okuduğunu anlama sorunun mu var? İlk türk devletlerinde kadınlarda savaşçıydı, yönetimde söz sahibi olsalarda kötü bir durum söz konusu olmazdı. Osmanlı da öyle değil. Önce okumayı öğren sonra idiot dersin.
Ne yazdığını okumuyorum. Karşındaki insanla ne konuşacağıni bile ogrenememis birisin
Senin anlama sorunun var ve saçma sapan feminist duygularla ''Böyle kandırın kendinizi'' gibi şeyler söylersen öyle de karşılık veririz. Biz de böyle.
Tamam kes sesini. Medeniyetsiz yaratik
gizliden cık ben seninle mesajda iyi konusacagım
Ne konuşucagim seninle ya?
Göstericem ne konusacağını :D
Kadınlar fitne fesat ne varsa içinde çünkü.
Sen oyleysen demek.. zeki bir kadın 10 tane erkeği alt eder.
Tarih dersi soruları gibi oldu bu ya :(
Hahah :D
Keşke şimdi de kadınlar yönetimden uzak tutulsa. Mini etekli makyajlı ince çoraplı kadınlar iş hayatında dikkatimizi dağıtıyor verimliliğimizi düşürüyor.
Görmemişsen olur öyle
böyle giyinen kadınlar ama ne hikmetse daha çabuk yükseliyor. Adeta dişiliğini kariyer için kullanan insanlarla aynı ortamda çalışmak hiç hoşuma gitmiyor.
Öyle leri var haklısın
kadının heryere atlaması yuzunden
Osmankida uzak mi kalmis buna gulerim :)
sen olsan kendine yönetimi bırakırmıydın
O zamanin padisahi gibi yetiştirilsem. neden olmasin.
istediğin kadar yetiştiril fark etmezdi
Esitlik die bisi yoktu herhalde
Evet
İslam dini kadın idareciyi yasaklıyor.
Neden?
Kadın oldukları için.
Boşuna engellememisim
Kimseye öyle bir mesaj atmadım, iftira atma hemen. Ne bu sitede, ne gercek hayatta kimseye o şekilde yaklaşmadım. Toplumu kullanarak, toplumun değerlerini kullanarak beni yerin dibine sokmaya çalışma, iftira atma.
Genel olarak beni engelleyen kişiler şu an yaptığımız tartışma gibi olayların sonunda gerçekleşti. Cevap veremiyorlar, küfür edip engelliyorlar tartışmanın ortasında.
Şu hayatta tek tahammül edemediğim sey yapmadığım seyler yüzünden yargılanmaktır. Iftira atma, o gereksiz uçkur meraklısı insanlarla beni bir tutma!
Hiçbir şeye sebep olmaz, en fazla hapse girerim. Zerre pişmanlık duymam bundan da.
kadın şeytanda ondan :))))
entrikalı cirkefler :D
Kadın hırslı oldugu icin
Eğer bu soru osmanlıyı kötülemek için sorduysan inadına Osmanlıyız inadına Osmanlı torunuyuz.
:)) ezilmeye alişmişsiniz. Ataturk kadina haklar verirken senin gibileri hariç tutsaymiş keske :)
Bırak kadını atatürk gerçekten hakları savunsaydi evvela tek partili değil çok partili secim yapardı keza çok partili olsaydı ve Fevzi çakmak 2. parti adayı olsaydı atatürk hayatta kazanamazdi seçimleri...
Cevabın görüşe değil yorumadır
maşallah seviye sıfır :(
Çünkü hep duyguları ile hareket etmişler...
İnsanlık düşmanlığı ve cehalet ile hareket edeceğine duygularıyla hareket etmesi daha iyidir
Devlet yönetimi duygusallık kaldırmaz o dönemlerde. Taht kavgalarida cabası. Osmanlı zamanından bahsediyoruz. Devlet herşeyden önce gelir o zamanda.
oda senin cehaletin bkz. Kösem Sultan
Ya kardeşim alttan alltan fişekleyenlerden bahsetmiyorum ben. Resmi olanlardan bahsediyorum. Cehaletmis kac tane tarih kitabi okudun acaba
Resmi dediğin Starda izlediğin diziden bildiğin için adasdfasasf :D Yönetim teokratik olduğu için duymamışsındır özel tarihi incele biçok padişahın kararı annesi ya da karısından etkilenip aldığını öğrenirsin ayriyetten Cehalet kitap okumayla temizlenmez
Hala etkilenip alma diyor. Sen daha dedigimi alayamiyorsun ki.. neyse gerekli olanlarla konuştum zaten.
ya kardeşim sen daha ne dediğini bilmiyosun boş boş knşma
devlet batmasın diye
düşünsene bir hürremin başa çıktığını :D
:D tum dunyayi ele gecirirdi o
hazineyi alışverişe yatırmasın diye :D
Ataerkil bir toplum yapımız olduğu için.
Seks icin kullanılmıslar genelde
Erkekler sık kullanır bu sozu Gemiye kadın alınmaz
Ne alakası var taht kavgalarında hep kadınlar varr
hürrem sultan bir örnek...
Oynak ya
kadından bir yol olmaz
Erkekler çatışmada kadınlar yatmakla meşgul
Kadınlaŕı cekememisler
Adamlar yıkılmak istememişte ;)
eski türkler çinlilerle evlendilerde noldu
hay osmanlınızada sizede
Hürrem Sultanın yaptıkları ortada :/
Cunku kadınlar duygusal
Nerddn buldunuz soruyu ya :D hala cevap geliyor
bir devri bitiren dir kadın
Kadın kuyruk sallar o yuzden
Cunku kadinlardan korkulur;)
Dizilerden Tarih Öğrenen bir nesil..
Espri yaptığımi algilayamayacak kadar bos beyin
beyin bilgi ölçerin mi var... Sözün umumi idi , niye üstüne alındın hemen.
Senin gibi 10 kişi daha yazdi.
Herkez yakin akraba olurdu diye :D
okuyup araştırmak çok zor dimi?
İyi Arastır Bak Bakalım Varmıymış.
Kadın evinden sorumludur
erkekler neden mutfaktan uzak tutulduysa
Çünki kadınlar analitik düşünemezler
Tek kelime din
Bence bayanlar erkeklerden ustundur
İslam inancından.
bütün devletler kadın yüzünden cöktü neden olucak
kendileri daha rahat götürmek için
Eline hamur tutturmuşlar da ondan :P
aynen devlet batmasın diye
Zeki adamlarmış vesselam
Elinizin hamuruyla..
Bkz. Bilgi azlığı
Kadınların saçı uzun aklı kısa ondandır
Bazen annenizin anneannenizin olmadi sevdiginiz kadinin kadin olduğunu unutuyorsunuz sanırım. Ayip
Arkadaşın aklı kısa dan kasıti. Yöneticilik konusunda üstünlük ve doğru karar verebilmede başarısız oldukları anlatılmakda sanırsam. Ve haklı da. Çünkü dinimize göre de kadın erkeğin hizmetçisi erkek de aile yöneticisidir. YöneticiliK insan oğlu nun doğusundan bu yana erkeğe verilmiştir. Çünkü kadın savunmasız dir.
Belgesellerde görüldüğü gibi de hayvan aleminde dahi üstünlük ve yöneticilik erkek cinsde verilmiştir.
cevap = İslam
Araplaşma.
kadınların salak olduğunu biliyolardı :D
Anneninde bir kadin olduğunu unutmasaydin keşke
damardan girme :D
Hastalıklı dusuncelere sahipsin. Neyse yazik ki seni seven hemcime..
Yobazlik
yorulmasın diye