En kötü erkek bile ana babadan daha iyidir diye düşünmeye başladım artık canımdan bezdirdi bu aile beni defolup gidecek bir yerimde yok evlenicek sevgilimde ne halt yicegimi şaşırdım en kötü erkeke evlenmek bile bunlardan daha iyidir diye düşünüyorum artık
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Düşünme öyle, eğer yapabiliyorsan çalışıp ayri eve çık, rastgele biriyle evlenmekten daha mantıklı ve güvenli olur
Benim yaşadığım sülalede ayrı eve çıkmak mümkünmü acaba o kadar cahil yobaz insanlar varki biri karismasa öbürü durmaz
Bunu bende düşünüyorum ama böyle tek başına yaşayan bi kız yok bizim ailede erkekler bile ailesiyle kalıyor kuzenlerim bekar evlenmemiş olanlar yani benim bunu yapabilmem mümkünmü bilmiyorum
O zaman farklı şehirden bir kız arkadaş bul yalnız yasayan vs biraz samimi olduktan sonra kirayı bolusursunuz vs tabi halden anlarlarsa
Unutma annen baban bunu yapıyorken başka bir erkek neler yapabilir
Ya yok öyle kolay kolay anlaşamıyorum ben insanlarla
Çok sinirli agresif biriyim
Onlara karşı mi genel olarak herkese mi peki, bazen insanların davranışları yaşadığı ortama göre sekillenebiliyor
Çoğunlukla onlara ama bazen çoğu seyede sinirleniyorum hemen
Ailemde öyle maalesef sinirli insanlar
Çok üzülüyorum sağlıklı aile ortamında büyüyen insanlara bu yaşa kadar besliyolar herşeyimi aliyolar durumları iyi olmadığı halde evet ama
Huzur olmadıktan sonra ne önemi var
Özeniyorum olucakti*
Ben genel olarak sinirliyim ama çoğunlukla onlarla iletişim kurduğum için onlara daha çok arkadaşım yok çünkü çevrem yok evden pek çıkan biri değilim
Yani ot gibi yaşıyor dedikleri benim işte
Sevdiğin biriyle oldugunda o huylarının büyük bir kısmı değişir diye düşünüyorum. Yaptığın herhangi bir aktivite var mı? Birileriyle tanisacak vs
Durumlar az cok bende de aynı merak etme anlıyorum
Sosyal çevre çok önemli oluyor bu tarz konularda, belki ilgini çeken birseyler vardir
Yok maalesef boş bi hayatım var sınava giricem ona çalışıyorum işte iki yıllık açıktan bişey okuyim en azından diyorum öyle
Gerçi kaç yıldır deniyorum 4 . Girişim olcak kazanamadim ama
Sağlıklı aile ortamin olmaya bilir şu anlık ama unutma rastgele biri yerine iyi birini seçersen senin Sağlıklı aile ortamin olur
Ne bölümü düşünüyorsun
Sosyal medyayi kapadım instada takipçilerim var genellikle erkek ama işte onlarada çoğuna güvenemeyip kestim konuşmayı
Dondurdum yani sınava çalışıyorum diye
Tıbbi sekreterlik
Sosyal medya mantıklı olabilir aslında, sonuçta herkes niyetini er geç belli ediyor, tıbbi sekreterlik iyidir rahat atama olayı da fazlaydı hatırladığım kadarıyla
Evette benim en kıytırık bölüm bile tutmuyor kaç senedir milletin hedefi tıp hukuk öğretmenlik benim tıbbi sekreterlik ama o bile tutmuyor düşünsene
Sosyal medyadan güvenemiyorum geçmişte yaşadığım ilişki yüzünden toksik bir ilişkim oldu
Çok üzdü beni sağlıklı değildi oda bende
Anlaşılabilir, o ailede düzgün odaklanamazsin da calisamazsin da, kendini küçümseme milletin hedefi oysa senin ki bu bitti. Gercektede medyada da insan insan oluyor ya her zaman kötü ihtimaller var, sosyal cevren yoksa en iyi şansın o gibi maalesef. Hem medya daha basit olur engelle gec
Ailem görücü bulmak istiyo kötü yere denk gelmemi istemiyolarmis
Sonra tutup kendin bul anlaş konuş siz buldunuz böyle oldu deme en azından diyolar
Ne kötü aileleri olan insanlar var okuyup kendini kurtarıyorlar
Ben aşırı kafaya takan bi insanım herşeyi söylenilen sözleri vs
Gamsız olacaksın bu hayatta, unutma senden kiymetlisi yok. Görücü usulü zaten tehlikeli hele ailen öyleyse. Ailen ile gecinmenin hic mi yolu yok peki
Var olmazmı psikologa gider huylarımı düzeltirsem koyun gibi birisi olursam sesimi çıkarmazsam sadece ders çalışmaya odaklanır annemin dediğine göre kafamı derslere verir biseylere takmaz onlara karışmazsam var neden olmasın.
Hep diyor kafanı derslere ver başka şeylere takma bizi bırak kendine bak
Ne tür huyların var ki, hem derse odaklanırsan sorun cikmiyor mu yoksa illa birsey buluyorlar mi
Onlar değil ben kavga çıkartıyorum evde
Sinirliyim agresifim işte huysuzum ağzım açtımı kapanmak bilmiyo annem diyo zaten bizi konuşturmuyoki bişey dedinmi senin dediğini duymuyo kendi bildiğini okuyor anlıyor
Mutsuzum çünkü hayatımda beni mutlu eden tek bişey yok
Kendi mutsuzlugumu atlatamıyorum
Hiii anlaşıldı, o zaman seni mutlu edecek şeyler yapmaya calis bence, film izle dışarı cik spor yap neye ilgin varsa artık. Devamli ayni gecen günlerde seni strese sokar huzursuz eder, bu sefer de evde ki en kucuk sey sinirini gerer. Nelerden hoslanirsin neler yapmaktan
Geçmişte yaşadığım bi ilişki buna sebep olmuş olabilirmi
Ondan sonra mutsuz iyice sinirli güvensiz ve temkinli birine dönüşüm e konuştugum biride yok zaten almadım hayatıma kimseyi
Ne yaşadın? anlatmak istersen dinlerim
Toksik biri oldum çıktım ys
Altta arkadaşa anlattım istersen orayı omku
Oku.
Tekrar anlatması çok uzun
Herkes aynı değil merak etme, biri bunları yapti diye başkası da yapacak diye bir şey yok. Herkes farklı yaratılmıştır, senin yapacağın şey guzelce seçmektir. Sinirli misin sakin birini bul, sadakati fazla mi istiyorsun sadik birini bul ara
Benimde kötü ilişkilerim oldu ama hepsi farklıydı ve şu an ne istedigimi biliyorum insanlarda
Kısacası üzerine ekleyerek devam et pes etme
Okudummu
Geçmişin gölgesinden o kişinin gölgesinden nasıl kurtulucam
Bazen rüyalarımda görüyorum fallar hep bahsediyor yok kadersel bağıniz var evleneceginiz kişi geçmişten birisi işte pişman olmuş gelecek youtubede Tarot açılımları var hangi videoyu izlesem bunu bahsediyor
Evet, ilk başta herseyi kabullenerek başla sonra neler isteyip istemedigini guzelce düşün tart gerisi zaten sıkıntısız hallolur
Inanma öyle şeylere, genelde insanlarin duymak istediklerini veya çoğu kisinin yasadigi seyler uzerinden konuşurlar
Insanlari iyi seç, o adam gibi yasantisi olan insana zaten guvenemezsin
Adam değil çocuk ya aynı yastaydik
Hata yaptım bu gelip beni bulmadi ya da bana yazmadı inanirmisin ben gördüm bunu hoşuma gitti oysa tipi bağırıyormus ben seni yakarım diye
Gittim yazdım naptiysam kendi kendime yaptım yani
E oda beni beğendi konuştu begenmese konuşmazdı heralde tabi benimle bişey yaşayamadı belliki alışkın yaşamış
Ben bakireydim bide
Onun öyle takıldığı tipler öyle tipler değil belli zaten bide ondan dolayı sanırım
Büyük ihtimalle amacı oydu zaten ama iyi yanindan bak kaybın yok, gitmiş
O yüzden geçmişe takılma, gelecege bak ve saglam aklı başında kafayla bak
Kendisi gittimi sanıyosun M
Ne oldu
Kendisi gitmedi bu bana sadık çıkmadı zaten böyle birinin sadık olmasını beklemek nasıl bi aptallıksa ben bıraktım baya süre uğraştı peşimi bırakmadı konuştuğum bi çocuk oldu ondan sonra onunla bile ayrıldım bunun yüzünden geçmişte ondan önceki sevgilimle öpüştüğümü öğrendi işler değişti ya kendin o kadar geçmişi pis biriyken benden temiz olmamı nasıl bekliyosun
En son bıraktım sildim her yerden o zamana kadar cok engelleyip kaldırmıştım ama iş işten geçti ağzına ettim demedigim şey kalmadı yeri geldi yine bırakmadı
Sonra işte oda bıktı sanırım baktı ben engeli kaldırmıyorum bidaha
O gün bugün 4 yıl oldu işte
Kurtulmussub işte her türlü hayatına bak gecmisi birak dedigim gibi
Yarın iş var, iyi geceler diliyorum yarin konuşmak istersen yazabilirsin
Kurtuldum ama hiç aklına gelip ben naptım böyle bi kızı kaybettim dedimi acaba
Teşekkür ederim iyi geceler
Dememiştir, öyle insanlar demez. Anlattığın gibi arkadaşım vardı ondan ona geçerdi, onu sevenlerle de dalga geçerdi bu böyledir
Doğru haklısın sen gidersen başkası var kafasında resmen böyleleri
Aynen öyle
Bende öyle düşünüyorum bazen ama en büyük örneğim annem çünkü oda bu düşünceyle evlenmiş ve şimdi hayatının en büyük pişmanlığı beni de yatistiran bu
Ve rahmetli dedem alkolik birisi annem şiddetle büyümüş buna rağmen evlendigine aşırı pişman ve bizi hep uyarır sakın kurtulma niyeti ile evlenmeyin diye ben hayatımın en büyük pişmanlığını yaşıyorum der
Anladım kötü olmuş gerçekten ama bazı kişiler var benim ailem o kadar kötü olmasa bile hani şiddet gören alkolik kötü davranan aileleri var ama bazılarınında karşısına iyi biri çıkıyor kısmet işimi desem imtihanmi bilemedim
Bence o niyetle evlenmemek lazim vakti zamanı beklemek lazım bende öyle yapıyorum herseyi akışına bırakmak lazım
İyide nereye kadar 25 yaşındayım artık katlanılmaz oluyor gün geçtikçe bide çalışmıyorum iyice çekilmez oluyor şimdi çalışmıyorum diye onlarla tartışıyorum işlerine karışıyorum diye demedik laf yok çalışsam dahami iyi olucak acaba her gün her gün niye catiyon bizi öldürcenmi diyo annem napiyim kafayı takmışım iyice tartışmadan duramıyorum
Ne konuda tartışıyorsunuz sen kendi odana çekil bence benim de annem beni sıkı boğaz ediyo ve bence is bul kendine oturmaktan oluyor
Sürekli bişeyleri batıyor bana yaptıkları söyledikleri herhangi bişey ve tartışıyorum laf söylüyorum böylece büyüyor kaç kere oldu bu yeni bişey değil bide hep diyolar sen bu kafayla evlendiğinde kapının önüne koyarlar böyle biz gibi elalem çekmez ananın babanın evine git derler diyolar bi sürü şey işte ben aşırı sinirli biriyim ve çok ters agresifim diyolar çok dayak atarlar gittiğin yerde bu huyunu düzeltmezsen
Sanki iş dolu çalışamıyorum çalıştırmadılar bu yaşa kadar sık boğaz etmediler çalış diye
Bende alıştım iyice sınava giricem işte iki yıllık açıktan bi bölüm okuyim en azından
Sana denilenleri bana da söylüyorlar😂 adamsa çeksin bizi bi zahmet. Kendini meşgul et hep evde oturma metal sağlığın için iyi değil. İnşallah istediğin bölümü okursun. Rabbim hayırlı eş nasip etsin inşallah
Aynen seni kim çeker acaba sen dünyanın kahrını nasıl cekcen onun ailesinede böyle yapar bize böyle yapan elalem biz gibi yavrum kuzum yapmaz diyo işte
Teşekkür ederim inşallah sanada ama o kadar zorki şu dönemde resmen çıkmaz sokak
Ümitsizliğe kapılma abla bol bol dua et rabbim inşallah nasip ederim hayırlısı ile
Amin canım sanada inşallah Allah gönlümüze göre versin 🙏🙏
Amin inşallah
Orası pek belli olmaz ama durum buysa ayrı bir hayat için n ugrasmalisib
Yani bıktım kavgalardan şiddet vs yok ama her gün tartışıyorum bunaldım artık kafayı taktım sürekli biseyden çatıyorum
Evden ayrılma şansın zayıf bir ihtimal anladığım kadarıyla
Maalesef yok
Napıcam bilmiyorum gün geçtikçe katlanılmaz oluyor bi gün kıyamet kopuyor ertesi gün hiçbişey olmamış gibi devam ediyo yavrum kuzum
Evlenecek bir aday bulup terketmeye bak orayı en makul çözüm bu gibi
O kadar kolay olsa keşke yalnıs seçip yapıp hayatımı mahvetmek ustmiyi
İstemiyorum
Bu nedene takilip yanlış tercih yapma zaten dert birken iki hatta üç olur dikkatli seçim yap ama şans da ver gelenlere
Yeterince tecrübem yok nasıl olucak geçmişte kötü bi ilişkim oldu ama onun etkileri hâlâ var iyi birinede güvenmeyip geri çevirmekten korkuyorum
Geçmiş ders almak için olgunlaşmak için vardır lakin önyargı duvarları oluşturmaya giderse olay tamda korktuğun şey gelir başına ne yasadiysan o döneme o kişiye o şartlara bağlıydı bunu baz alma yeni giriş çıkışlara her zaman izin vermelisinki hayatın akabilsin
Beni bu halimle kim kabul eder kim cekerki tamam o kötü ilişki yaşadım dediğim çocuk sinirli ters agresif bir insan olduğum halde yinede çekti dediklerimi yuttu kendide öyleydi ama ben daha hırçındım başkası olsa s*ktir eder çeker giderdi ama herkes cekermi bilmiyorum
Neden katlandı bilmiyorum gerçekten öyle birisi rahat bi hayatı vardı biraz alkole düşkün ortami olan
Birinin senin ekmesini beklersen hayal görürsün kimsenin üzerine yük olmayı katlanilmayo değil kendini geliştirip güzel biseyler yaşamayı mutlu olmayı hayal etmelisin yoksa her yük bir yerden sonra insanı usandirir ve üzerinden atılır önce cozmen gereken sorunlarına guzlesmelisin
Yük olmak değil ailem hep der seni kim çeker bu huylarınla diye bu çocuk katlandı çekti üstelik böyle birisi yani nebiliyim garip geliyor öyle ciddi bişeyde olmadı ama neden bi erkek aşırı sinirli bi kıza katlanirki
Ailenin seni gördüğü şekil her zaman gerçek halin olmaya bilir hem her çeken bunu iyiliğine yapmaz karışık işler onlar ama bazı huyların cekilmezse degistirmeye çalış sağlıklı birisi çekilmez birine katlanmaz ama sen degisebilirsin
Zaten beni aldattı cinsellikte yaşamadık çünkü buluşmadim
O yüzden katlandı muhtemelen ama ben yapmicagimi söylemiştim en başında bunu bilerek kabul etti benimle birlikte olmayı
Of ne kadar aptalım ya bunun için kendime defalarca kızdım inanki
Düşündükçe aklıma geldikçe
O yaşadığın olay özelinde söylemedim. bunlari o kendi içinde bir olay doğruları yanlislariyla bitmiş gitmiş bundan sonraki hayatın ve tercihlerin için bu soylediklerim
Kendine neden kızıyorsun insan hayatı deneyimleyerek öğrenir sende bunu yaşıyorsun
Ama aptalım gerçekten çocuk gelip beni bulmadiki m*l gibi gidip ben yazdım görüp çocuğa
Naptiysam kendim istedim yani
Sen yazdın veya o yazdı ne önemi var denemissin olmamış geride birakmaya bak bunu
Çok zor yaşadığım ilk toksik ilişki diye sanırım 4 yıl geçti bunun üstünden ama hâlâ dün gibi inanırmısın psikolojim pek normal değil ama bu kişide beni etkiledi gerçekten onunla konuştuğum süre boyunda sanki ikimizde değiştik basta gayet güzel konusuyorken aylar sonra ikimizde kavgacı toksik sinirli kişilere döndük
Hepimiz yaşarız bunları geride bırakıp onu baz alma gelecek iliakilerinde
Onca zaman bütün bu huylarıma bana değer verdiği için değilde sırf cinsellik yaşama ihtimali için katlanmış olmasına anlam veremiyorum neden bu kadar kötü bu erkekler
Bide bana değer verdiğini söylüyordu inan dediği şeyler o kadar gariptiki aramızda değişik bi bağ var sanıyordum meğer hepsi yalanmış
Ağzı iyi laf yapıyordu ilk defa öyle biriyle ilişkim oldu ondan sonrada başka biri ondan önceki ilişkim ona nazar daha iyiydi ama olmadı onunlada
Bu tür insanlar karşısındakinin zaaflarindan beslenir demekki seni çözmüş ve sana gereken şeyi verip bağımlı hale getirmiş çok çakal vardır öyle dikkat etmelisin
Evet garip bi şekilde zaafım vardı ona karşı kaç kere kötü şeyler dedi hakaret ettigide oldu ama hep seviyorum dön barışalım falan diyordu benimde ağzına ettiğim zamanlar olmadı değil ama yinede garip işte nebiliyim zaafım vardı içki iciyodu işte bırakmadınmi demiştim bı ara bıraktım dedi nasıl bıraktın bağımlılık yapmıyormu dedi sen daha çok bağımlılık yapıyosun dedi böyle bi ilişki ilk defa yaşadım
Narsist demekmi istiyorsun
Çok garip bi şekilde o dönem izlediğim dizideki ilişki tipine çok benziyordu ordada narsist biri vardı benim bununla konuştuğum zamanki şey o dizideki kızla erkeğin ilişkisine benziyordu
O konuda yorum yapamam verisiz tahminde bulunmam ama çıkarcılik belli ediyor
Bende diyorum bi insan hiç buluşmadigi bişey yaşamadığı bi kıza o kadar zaman neden katlanır sırf güzelim diyemi diye düşünüyordum
Bide yani takipçisi çok ortamı var e para arabada var istediği kızla olabilir
Seni elde etmeyi hedef haline getirmiştir zaten senden başka hayatida vardır o yüzden sadece sana odaklı degikdir
Evet diyorum ya geçmişte hep bar club bu tarz yerlere gitmiş hikayeleri vardı eskort gibi tiplerle içki masası kurmuşlar vs
Bana gitmediğini söylemişti atiyorduda hatta arkadaşıyla gittiği zaman fotoğraf haber veriyodu
Ama hep geç yazardi işte genelde kıskandığıda oldu çok ondan sonra bi çocukla konuştum zehir etti resmen
Bu anlattigin boş bir kişi düşünme bile sen yeni gelenlere odaklan
Yani bar club benimleyken gittiğini bilmiyorum
Şansıma düşene bak ya bende bunu adam sanmıştım
Haklısın ama gelde yap bunu kolaymış gibi
Olur öyle geride birak geç
Bırakmak istiyorum hatta 1 sene çok iyiydim iletişimi koparttim heryerden engelledim bunu
Aklıma bile gelmedi bi gün bakiyim napıyo bu bana ulaşmaya çalışmadi dedim hep ulaşırdi sevgili yapmış profilde gördüm fotosunu
O günden sonra napsam yok kaç kere rüyalarıma geldi rahatsız etti nefret ediyorum ya rüyalarima bile gelmesin istemiyorum artık
Buyur gel beraber çalışalım beraber yaşayalım hangi şehirde yaşıyorsun
Bazen öyle oluyor evet