Aile evinde yaşayıp evde cehennemi yaşamak?

Arkadaşlar 30 yaşındayım ailemle yaşıyorum bekarım. Bu yaşa kadar ufak tefek birikimlerim oldu ama bu sene hepsini bozdurup araba aldım önceki arabam eski ve sorunlu olduğu için. Hatta kredi çekecekken babam ben sana dolar bozdurup veririm çekme ödersin Türk lirası olarak aydan aya dedi. Bekar hiç evlenmemiş halam bizimle yaşıyor küçüklükten beri bana kötü davranır dominant sert biri sevgilim olduğundan beri benim düşmanım oldu. Benim mutluluğumu istemiyor musun dediğimde evde kalmış demekle suçladı. 40 bin lira maaş alıyorum arabanın kaskosu sigortası derken babama ayda 20-25 bin lira ödüyorum bana zaten bir şey kalmıyor. Babam aydan aya ne kadar ödediğimi kuruşu kuruşuna yazıyor. Sevgilim eve peynir almış halam hemen anladı paran yok ama eve peynir aldın öyle mi eve bir dilim ekmek almadın diyor kendisi de babasından kalan maaşı var ama evimize bir lira harcamaz. Babamın durumu da kötü değil. Benim eve yardım mı etmem gerekiyor borçtan önce süpürme düdüklü babama hediye alan biriydim de bu baskı beni çok yoruyor. Ben de ciddi bir şey olursa param yok babam belki borç siler diye hayal ediyorum.
Aile evinde yaşayıp evde cehennemi yaşamak?