7 yıl önce ev aldım ve komşularimin bebek doğurdu rahatsız oluyorum sizce ne yapayım?

Çalışıyoruz. Gece nöbete gidiyorum. Çalışma şartlarımız bizi yoruyor. Benim üst komşum bebek doğurdu ve onun çığlığı gece gündüz susmuyor. Ben uykusuz gidiyorum bir aydır. Bende insanım. Çocuğu doğuran bakan ben değilim. Bunlar doguruyorlar biz çekiyoruz. Alttaki komsuda aynı. 2 yasinda kız çocuğu var. Ve iki senedir ağlıyor zirliyor. Gervekten bıktım artık. Bu ev benim rahat ederim diye almıştım. Ama. rahatim huzurum. yok. Kendileri kiracı şikayette bulunmayı dusunuyorum. İki senedir bitmek bilmeyen alt komşumun sesleri birde üst komşumun bebeği Gervekten ne gece gündüz bırakmadı. Susmuyor eve nöbetten geliyorum yatayım diyorum viyak viyak ses. Şikayet etcem. bebek bakmak istiyorsaniz mustakill ev arayın ya da çikin diyeceğim. Yeter gercekten çekmek zorunda değilim ben eşim gece gunduz zaten iş yerinde insanlara yardım etmekten mahvoluyoruz. eve gelip birde viyak viyak bebek sesi

Güncellemeler
1 yıl
Sikayette bulundum polisler geldi şahıslarla konustilar. Zaten benimle beraber iki daire sakinede sikayettci.. biraz empati dedik. Bu apartman çoğunlukla orta yaşli emekli ya da çok çalışanların apartmani hepimizin bir duzeni var maden cocugunuz var gelmeyin böyle dairelere sonra karşılıklı kavga rahatsızlık oluyor neyseki polislerde alt komsumu uyardı. 2 yasinda cocugu olanı. üst komşu bebekli sikayete şaşırdı. üç sene çocuk sesi duyuyoruz gece gündüz bizde bıktık dedik.
7 yıl önce ev aldım ve komşularimin bebek doğurdu rahatsız oluyorum sizce ne yapayım?