Bir ay önce hamile olduğumu öğrendim. Evlenmemize daha iki ay var ama sevgilim ailesinin yanına taşınmamı istiyor. Ne yapacağım?

Merhabalar
Ben Italya'da yaşıyorum. Iyi bir işim ve üç yıllık bir ilişkim vardı. Bir ay önce hamile olduğumu öğrendim. Panik yaptım sevgilime anlatsam mı anlatmasam mı kararsız kaldım anlattım sonunda. Beklemediğim bir şekilde sevindi buna. Doğur bebeği gül gibi bakarız dedi. Her şey çok ani gelişti. Sevgilimle beraber yaşıyorduk ama doktor riskli bir hamilelik geçireceğimi söyledi. Ben işe gidemiyorum artık bu nedenle. Evde yatmam gerekiyor. Sevgilim de işe gittiği ve nöbetlere kaldığı için evde yalnız kalmamı istemiyor. Dün bana annemlere taşınalım, hamilelik sürecin için daha uygun olur benim de gözüm arkada kalmaz dedi. Burada resmi işler yavaş yürüdüğü için nikah tarihini de iki buçuk ay sonraya verdiler. Yani teklifini düşüneceğim dedim ama bu beni geriyor. Ailesiyle tanıştım ama bu kez karnım burnumda, evlerinde kalmaya gitmekten bahsediyoruz. Rahat edemem diye korkuyorum, rahatsızlık vermek istemiyorum ama aklıma başka da bir şey gelmiyor. Siz olsanız bu duruma ne derdiniz?
Bir ay önce hamile olduğumu öğrendim. Evlenmemize daha iki ay var ama sevgilim ailesinin yanına taşınmamı istiyor. Ne yapacağım?
Cevapla